A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
A fórum moderátora: remus  
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói » INFORMEREK (Informerekkel kapcsolatos kérdések)
INFORMEREK
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 61 | 15:16
Dadm, próbáld ki ezt: link.
A kódban a 15000 1,5 másodpercnek felel meg. 3 perc az 1800000. A frissíteni kívánt elem helyébe illeszted az előbbi posztomban említett kódok valamelyikét wink

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Dadm
Üzenetek: 14
Hírnév: 0

Üzenet # 62 | 15:28
Bigblog,Bocs, de ezt nem értem.. Be tudnád linekelni hogy mit kell beilleszteni és hova...?
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 63 | 15:37
Dadm, itt a leírás:
1) A honlapod főoldalára, ahol a képeket látni szeretnéd, illeszd be ezt a kódot:
Kód
<script type="text/javascript">      
   jQuery(document).ready(function(){      
   setInterval("jQuery('#timeA').load('# span#timeB');",3000000); // 3 perc
   });      
   </script>      
   <span id="timeA"><span id="timeB">KÉPEK</span></span>


A KÉPEK helyébe beilleszted ezt a kódot:
Kód
<script language="JavaScript">        
   var a=Math.round(Math.random()*2)        
   image = new Array();        
   image[0]="Kép1"        
   image[1]="Kép2"        
   image[2]="Kép3"        
   document.write ('<img src="+image[a]+" />');  
   </script>


vagy a létrehozott informer kódját (leírás)

Sok sikert wink

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Dadm
Üzenetek: 14
Hírnév: 0

Üzenet # 64 | 16:33
bigblog, sikerült, de nem tetszik, én nem ilyenre számítottam. De lehet valamit elrontottam... cry
mert most símán kirakta a képeket az oldal tetejére. Ilyennek kéne lennie?
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 65 | 13:20
Dadm, meg tudnál adni egy URL-címet? smile
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Dadm
Üzenetek: 14
Hírnév: 0

Üzenet # 66 | 17:08
bigblog, inkább azt írd le légyszi, hogy ezt a kódot, hová kell beilleszteni? Egyébként én egy blogbejegyzés tetejére szeretném.
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 67 | 17:34
Dadm, ha jól értettem, a blog-bejegyzések tetejére szeretnéd berakni a kódot. Ehhez menj ide: Vezérlőpult >> Külalak szerkesztése >> Blog >> Bejegyzések kinézete. A sablon legtetejére illeszd be a kódot, majd a beillesztett kód végére:
Kód
<div style="clear:both;"></div>


Mindenesetre, jó volna, ha megadnál egy URL-címet itt válaszba, vagy Privát üzenet útján wink

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Dadm
Üzenetek: 14
Hírnév: 0

Üzenet # 68 | 20:07
bigblog, köszönöm, megpróbálom. és www.farkaslegendak.ucoz.hu az oldalam neve!
Boy25
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 69 | 19:02
az a gondom hogy létre hoztam egy informert hogy mutasa a 10 utolso témát de ezt irja ki "Vendég" csoport tagjainak nincs hozzáférésük a modul megtekintéséhez. Látam a fenti választ én megis csináltam hogy minden csoport nézhese de semi változás MIT TEGYEK ?
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 70 | 19:06
Boy25, tudnál adni egy URL-címet arra az oldalra, ahová az informert elhelyezted?
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 71 | 19:36
Boy25, elsősorban köszönöm, hogy elküldted privát üzenet formájában az oldalad URL címét. Ez tényleg nagyon furcsa jelenség. Egyik ismerősöm is tapasztalta az oldalán. A visszajelzésedet továbbítottuk a fejlesztőknek, akik remélhetőleg hamarosan kijavítják a hibát.
Nagyon szépen köszönjük a hibabejelentést a uCoz munkatársai nevében wink

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 72 | 20:40
A probléma megoldva wink Oka: késeltetett sablon-frissítés.
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
EniG
Üzenetek: 160
Hírnév: 4

Üzenet # 73 | 12:13
Sziasztok! Szeretnék egy olyan informer kódot, vagy valami megoldást, ötletet arra, hogy az adott kategória szerint a hozzá tartozó bejegyzés listázódjon ki. A blog és a cikkek katalógusa modulban szeretném ezt megvalósítani, de valahogy azt látom, hogy senkinek sem vetődött fel ez a probléma, én meg sajnos nem tudom megoldani. sad Köszi a segítséget.
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 74 | 15:06
EniG, van rá megoldás, csak egy picit bonyolult, de elmagyarázom. Az Informer létrehozásánál, illetve az informer beállításainak módosításánál láthatsz egy olyat, hogy Kiegészítő opciók. Erre rákattintva - általában - három új opciót kapsz. Mi az elsővel fogunk dolgozni, vagyis a kategóriák ID listája mezővel.



Ahhoz, hogy megtudd egy kategória ID-ját, menj a blog, illetve cikkek katalógusa modul Kategóriák vezérlése részéhez. A kategóriák neve mellett kapcsos zárójelben található az adott kategória ID-ja az ID szöveg mellett.



Például a Webszerkesztés kategória ID-ja 9 lesz. Ezeket az informer kiegészítő beállításainak első mezejébe írod be vesszővel (,) elválasztva, ahogy az első képen is láthatod.

Fontos megjegyezni azt, hogy itt két külön informert kell létrehoznod - egyet a blog modulhoz, egyet pedig a cikkek katalógusához. A kettőt egy informerben nem lehet használni.

Reméljük sikerült elérned azt amire vágytál, ha pedig további kérdéseid lennének a uCoz szolgáltatásaival kapcsolatban, tedd fel nyugodtan itt - a közösségi fórum mindig nyitva áll az új kérdésekkel szemben wink

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
EniG
Üzenetek: 160
Hírnév: 4

Üzenet # 75 | 16:32
Köszönöm bigblog a gyors választ. Ezt is próbáltam már, napokon át variáltam az ID-ket, de sehogy sem sikerült. sad Azt meg tudom csinálni, ezzel a technikával, hogy melyik kategória jelenjen meg, de azt nem, hogy a megfelelő bejegyzésben. Tehát mindenhol ugyanaz a kategória jelenik meg. Nem sikerül kizárni, és nem sikerül az sem, hogy az adott bejegyzéshez a megfelelő kategóriát kilistázza. Valahogy nem csinálja a dolgát.
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói » INFORMEREK (Informerekkel kapcsolatos kérdések)
Keresés: