A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
A fórum moderátora: remus  
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói » INFORMEREK (Informerekkel kapcsolatos kérdések)
INFORMEREK
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 46 | 19:18
help Nem találok semmi képbeillesztési lehetőséget! angry
Esetleg nem tudnád leírni yes lépésről-lépésre?
Előre is kössz!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ja a honlapom címe: vminfo.tk (vminfo.ucoz.hu)
(mongyuk nem mész vele sokra)

Hozzáadva (31.12.2011, 18:18)
---------------------------------------------
smile


Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 47 | 23:15
vmarci21, itt van az informerek topic! Minden le van irva hogyan csináld!! Csak nyisd ki a szemed
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 48 | 22:23
Nem akar senki segíteni? Az egész topikot átnéztem, de nem sikerült.
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
drhflany
Üzenetek: 110
Hírnév: 10

Üzenet # 49 | 21:48
Használd a Kereső 1-et vagy a Kereső 2-t.
Imi
Üzenetek: 22
Hírnév: 0

Üzenet # 50 | 14:17
Sziasztok! Egy meteorológiai oldalt vezetek ahol lehet időjárási észleléseket beküldeni a fórumban. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom azt megcsinálni, hogy ami a legutolsó oldalon van mindig észlelés megjelenjen a főoldalon is. Itt a fórumom linkje: http://weatherperson.ucoz.com/forum/2-3-217 Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Hozzáadva (14.03.2012, 13:17)
---------------------------------------------
Nem kapok az előző kérdésemre választ? Nagyon nagyon fontos lenne! surprised


Imi
1world
Üzenetek: 244
Hírnév: 22

Üzenet # 51 | 14:38
Imi, valószínűleg azért nem kapsz rá választ, mert senki nem tudja azt. Az én véleményem, hogy ilyen nem lehetséges. Azt nézem talán az informereknél meg lehet csinálni. Keress rá a fórumon, ha nem tudod hogy kell használni, vagy hogy hol keresd ezeket.

Hozzáadva (14.03.2012, 13:38)
---------------------------------------------
Link: http://weatherperson.ucoz.com/panel/?a=informers
Ha nem vagy bejelentkezve, akkor előbb tedd meg azt, és úgy kattints a linkre.
Az üzenetet szerkesztette 1world - Szerda, 2012.03.14, 14:38
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 52 | 13:10
Sziasztok!

A vendégkönyvhöz nem lehet informert létrehozni?

Mondjuk nézd meg az informer oldalon, hogy van-e olyan, és már tudod is a választ. -admin (vmarci21)
Babák
Üzenetek: 17
Hírnév: 0

Üzenet # 53 | 13:49
Ha cikkek katalógusából szeretnék informert létrehozni és csak a cikkek nevét szeretném megjeleníteni, de képpel együtt, azt hogyan lehet kivitelezni?

Illetve hogyan lehet beépíteni egy jquery plugint az oldalba- ami megjeleníteni a friss cikkeket a főoldalon diavetítés formájában? Találtam már rá sok példát- scripttel együtt. de nem tudom megírni a scriptet hozzá- mert kezdő vagyok.
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 54 | 16:47
informer sablonjába csak ennyit írsz:
$TITLE$ <img src="$IMG_SMALL_URL_1$">

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 55 | 18:35
Hello mindenkinek!

A Fájlkatalógus modulhoz szeretném a képet megjeleníteni informerben... De sajnos nem tudom, hogyan kell. :/
Pontosabban az $IMAGE1$-et szeretném berakni... Azt hogyan lehet?

Képet pedig kötelező rakni a fájlkatalógusba...
Kérlek, segítsetek!

Hozzáadva (12.10.2013, 17:35)
---------------------------------------------
Mindegy... Már megoldottam biggrin


Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
MENTALITABOY
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 56 | 09:44
Üdv!

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az Informerek miért nem frissítik a listájukat, ha új cikket/cikkeket adok hozzá? Tegyük fel kirakom a hírek 5 legnépszerűbb cikkét, kirakom az informert az oldalsó blokkba, meg is jeleníti, de ha új cikket írok mellé mondjuk, azt már nem mutatja. Mitől lehet ez? Nem frissül automatikusan? Mindig az Informer beállítását kell mentenem, akkor frissít, egyébként nem!
Köszönöm a segítséget!

http://koborallatok.ucoz.hu
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 57 | 14:54
MENTALITABOY, magától frissül, bár van, mikor késik egy picit. Pár óra (általában fél óra) múlva biztos, hogy a friss cikkeket fogja megjeleníteni.
Sok sikert a honlapodnak wink

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Dadm
Üzenetek: 14
Hírnév: 0

Üzenet # 58 | 20:47
Sziasztok!
Létre lehet hozni olyan informert ami, képeket mutat meg a fájlkezelőből? Ha lehet hogyan? kérlek segítsetek!
bigblog
Üzenetek: 1664
Hírnév: 47

Üzenet # 59 | 14:12
Dadm, igen, lehetséges ez. Minden frissítésnél frissül a kép. Itt a kód:
Kód
<script language="JavaScript">       
  var a=Math.round(Math.random()*2)       
  image = new Array();       
  image[0]="Kép1"       
  image[1]="Kép2"       
  image[2]="Kép3"       
  document.write ('<img src="+image[a]+" />');
  </script>


Ahol a Kép1, Kép2 és Kép3 szöveget a képek URL címére cseréled.
Ha több kép kel, csak folytasd tovább a sort wink

Van még egy másik módszer is.
Hozz létre egy új TXT fájlt, mely a következőket tartalmazza:
Kód
<img src="Kép1" />
<img src="Kép2" />

... és így tovább. Minden sorba egy új képet, és a Kép1, Kép2... helyébe a kép URL-címét írod. Ezt feltöltöd a Fájlkezelőval, majd elnavigálsz ide:
Vezérlőpult >> Informerek >> Informer létrehozása >> Kiválasztásnál: Véletlen adatok >> Fájl kiválasztása/Tallózás, majd a feltöltött TXT fájlt megjelölöd, és azt használod fel >> Bejegyzések száma: Ahány képet szeretnél megjeleníteni >> Oszlopok: Ahány oszlopban szeretnéd a képeket megjeleníteni >> Létrehozom.

Ha az Unicode (UTF-8) kódolás nem megy, próbáld ki a Latin1 (iso-8859-1) kódolást wink

Remélem tudtam segíteni. Sok sikert smile

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Dadm
Üzenetek: 14
Hírnév: 0

Üzenet # 60 | 15:07
bigblog, és esetleg azt nem lehetne megcsinálni, hogy ne frissítésenként, hanem mondjuk 3 percenként változzanak a képek?
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói » INFORMEREK (Informerekkel kapcsolatos kérdések)
Keresés: