A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói INFORMEREK (Informerekkel kapcsolatos kérdések) |
INFORMEREK |
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
iHack4679, feltételes operátorok közé helyezed a kódot:
Kód <?if($URI_ID$='frMain')?> kód <?endif?> |
Sziasztok! Sajnos nem találok megoldást, valószínű nem is tudom hol keressem, kicsit furcsállom is, hogy másnak nincs igénye erre, vagy sajnálatomra a fórumon nem teszi közkinccsé ezt a tudását. A csatolt képen lévő címke informer vagy widget ilyesfajta megjelenésére gondolok. Annyifélét lehet készíteni, de ezt épp nem. Nincs és nem is lesz sablon se, amit jól elronthatnék. Szóval, szeretném megkérdezni - bigblog szavaival élve -, hogy kell stilizálni css segítségével ezt a fajta címkét? Persze csak is könnyen, mert nekem nehéz.
Csatolmányok:
8870565.jpg
(39.0 Kb)
|
Szia kedves EniG, Én úgy tudom hogy Eszközök-->Informerek-->Informer létrehozása--> Ott mondjuk megadod az informer nevének hogy Fájlkatalogus cimkék kiválasztod a Cimkék(Kulcsszavak) lehetőséget-->Kivezetési mód: Címke felhő-->Modulok: és itt kiválasztod a modult amely tartalmából készítsek Cimke felhőt.
Azt hiszem jól mondtam de nem biztos.. Azért próbáld meg Ez attol is függ melyik modulhoz akarsz cimkét készíteni Kép: Csatolmányok:
3354144.png
(27.9 Kb)
Androidos telefonod van és segítség kellene? Szeretnéd tudni mikor érkezik telefonodhoz android frissítés? Vagy csak simán egy jó androidos közösséghez tartoznál?
http://android-world.ucoz.hu Az üzenetet szerkesztette iHack - Kedd, 2015.04.28, 11:59
|
Kedves iHack, köszi, de ezen az ötleten már rég túl vagyok, ugyanis az címkefelhő egy összedobott káosznak tűnik, ellentétben, amit szeretnék, abc sorrendben megadva, darabszám feltüntetve, hogy hány bejegyzésben szerepel a címke. Nagyszerű megoldás lenne a címkék listája, de az meg függőlegesen egy sorban jeleníti meg és nem egymás mellett, folyamatosan, ameddig kifér. Egyszerű megoldásnak tűnne a címkék listáján változtatni, amit nem lehet, bigblog feljebb írta. :s
|
EniG, egyszer találtam valahol egy hasonló szkriptet egy idegen nyelvű oldalon, meg kell keresnem
|
EniG, jó hír, meg is találtam
1) Menj a Vezérlőpult » Informerek oldalra, majd hozz létre egy új informert a következő beállításokkal:
2) Illeszd be ezt a kódot a szükséges helyre: Kód $MYINF_X$ <style type="text/css"> .tagItem { float:left; color:#006AA5; background:#e8eff8; margin: 7px 0px 0px 10px; padding: 5px 5px 5px 0px; border: 1px solid #CAD3DA; font: 10px Verdana,Arial,Helvetica, sans-serif; -webkit-border-radius:5px; -moz-border-radius:5px; border-radius:5px; } .tagItem a:link, .tagItem a:visited { float:left; color:#555; background:#fff; margin: -5px 5px -5px 0px; padding: 5px 10px 5px 10px; border-right: 1px solid #CAD3DA; -webkit-border-radius:5px 0px 0px 5px; -moz-border-radius:5px 0px 0px 5px; border-radius:5px 0px 0px 5px; } .tagItem a:hover { background:#e8eff8; }</style> 3) Helyettesítsd be a $MYINF_X$-et az informered kódjával Forrás: Webo4ka Ez csak a kinézet, tehát a betűrendes elrendezést nem oldja meg. De szerintem az is megoldható egy kis JavaScript-el Megjegyzés: A CSS kódot kényed kedved szerint módosíthatod az elvárásaidnak megfelelően (ha stilizálni szeretnéd) |
Köszi bigblog, ez gyors volt. Én is próbáltam ugyanilyen gyors lenni és követni az utasításod, de ugyanúgy függőlegesen jönnek le a címkék. Amúgy a címkék számát nem tudom hova kellene írni a forrásba azt a 25-öt. Lehet, hogy ezért nem jó? Ha csak a CSS kód kinézetével kéne variálnom, azzal elszórakozom, de még egyenlőre nem stimmel. Hasonló a kinézete, mint a mezei címke listának.
Hozzáadva (28.04.2015, 12:37) |
EniG, a kódot nem a CSS-be kellett volna beillesztened, hanem a blokk tartalmába A 25-nél pedig a forrás alatt a forrás-weboldalra gondoltam, tehát erre: http://u.to/OuQuCw
|
EniG, a második mondatom elmagyarázva részletesen: a forrás-weboldalon, Webo4ka, a megjelenő címkék számánál (az Informer beállításainál) 25 van beírva, de te akármennyit írhatsz
|
EniG, melyik ez a szó?
|
Ezzel a szóval már volt probléma, emlékszem "babaköszöntő", ezt átírtam akkor "köszöntő"-re. Akar engem, mert visszatért.
Hozzáadva (28.04.2015, 13:32) Hozzáadva (28.04.2015, 13:33) |
Ezzel a szóval már volt probléma, emlékszem "babaköszöntő", ezt átírtam akkor "köszöntő"-re. Akar engem, mert visszatért. Ez érdekes... Utánanézek a dolognak Szerintem hagyjuk szellőzni is egy picit, ne folyjon össze minden Amúgy a zárójelben lévő szám azt jelenti, hogy az a szó hány bejegyzésben jelenik meg? Igen, de tudtommal csak a kategorizált bejegyzéseket számozza |
| |||