A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói INFORMEREK (Informerekkel kapcsolatos kérdések) |
INFORMEREK |
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Sziasztok,
én olyan informert szeretnék, ami a legutolsó hozzászólásokat mutatja. A "Hozzászólások az anyaghoz D" nem jó, mert növekvő sorrendbe teszi a hozzászólások számát. Tehát ha van egy olyan beszélgetésem, amihez kevés a hozzászólás, azt nem mutatja az informerben. Ha ehhez a beszélgetéshez jön egy friss hozzászólás, akkor sem, mert a hozzászólások száma szerint van rendezve és nem a dátuma szerint. Segítsetek, kérlek. |
Ehhez a "hozzászólások" fejezetet kell választanod, te bizonyára magának a modulnak csináltad az informert. A "hozzászólások" fejezetnél azt is be tudod állítani, hogy melyik modul hozzászólásait mutassa. (lehet azt is, hogy mindegyikét egyszerre)
|
Köszönöm, megcsináltam. (Tényleg a modulnak csináltam az informert)
Meg lehet oldani azt, hogy a hozzászóláshoz oda is tudjon ugrani? Ebben az informerben nem találtam olyan változót, ami mutatja a hozzászólások számát, sem linket ami a hozzászóláshoz ugrik. És kategória nevet sem. Ennyit tudtam berakni. Code [$DATE$-$TIME$] <a href="$PROFILE_URL$" target="_self">[<b>$USERNAME$</b>]</a> <a href="$ENTRY_URL$" target="_self">$ENTRY_TITLE$</a> A tartalmat nem akarom belerakni, mert nekem ez a főoldalon van, és lelassítaná az oldal betöltését. Köszönöm a sok segítséget, amit eddig is kaptam: Evia |
Az $ENTRY_URL$ után írd azt, hogy "#comments".
tehát így fog kinézni: Code $ENTRY_URL$#comments Igaz ez nem magára a kommentre ugrik, hanem csak a kommentekhez, de ha a legújabbról van szó, akkor tulajdonképen az eredmény ugyanaz ![]() |
Sziasztok!
Remélem most jó helyre írok. A kérdésem: Van olyan kód, ami az aktuális oldal linkjét mutatja? Nem találtam ilyet, csak a kezdőlapra mutató kódot. Hozzáadva (20.10.2010, 18:08) Hozzáadva (20.10.2010, 18:13) |
1world, minden oldalnak van egy ID-je, amit PAGE_ID-nek, vagy URI_ID-nek hívnak.
Ezt honnan tudod meg? Nyiss meg egy oldalt, majd adminbaron a Szerkesztő alatt találsz olyat, hogy Az oldal változóinak listája. Itt megtalálod mindet. Ha többet szeretnél ezekről megtudni, akkor admin felületen lépj be a sablonok szerkesztőjébe, majd nyiss meg egy olyan sablont, ami alatt megjelennek az operátorok. A legalján találod amiről írtam. Kattints a ? jelre! |
Köszi a segítséget, megpróbálkozok vele.
![]() |
Az informerek kinézetét az informerek oldalon tudod változtatni. Mindegyiknek saját sablont lehet kialakítani. HTML tudás szükséges!
Említett oldalon az informerek listáján az adott informer sorában jobb oldalt van egy ![]() ![]() |
Code <div align="center"><a href="$PHOTO_URL$">$PHOTO$</a></div><div align="center" style="padding-top:3px;padding-bottom:5px;font:7pt">[<a href="$CAT_URL$">$CAT_NAME$</a>]</div> most ez van ott nekem, csak kicsit növelni szeretném a kép méretét. szóval ? http://nx-foto.ucoz.hu
|
| |||