A fórum moderátora: Infohelp |
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Fórum Fórum kinézeti probléma (Hogyan írhatom át csak egy részének a színét?) |
Fórum kinézeti probléma |
A problémám a következő:
Mozilla Firefox-szal nem látható a fórum hozzászólás esetén a név mező és a szöveg beviteli mező, mivel fekete. Valaki, légyszi seítsen, csak ezt a részt hogyan tudom átírni! A honlapom, melyen a probléma van: http://djrg.ucoz.hu Előre is köszönöm! http://webkozpont.tk
Ahol minden elkezdődik... |
Hello megint
Lehet hogy én vagyok a vak, De ezt az én fórumomon nem mutatja : Valahol ezt külön bekell állítani ? |
Üdv.
Megint én vagyok:P Egy kis kinézeti problémám akadt a fórumnál. Téma: Téma leírás és a szöveg beviteli mező fekete és nincs keretje sem. Téma: és Téma leírás: mezőben pedig a fekete háttéren feketével ír ami azért lássuk be elég zavaró. Mellékelek egy képet hogy biztosan megértessem magam. (Link a képhez: http://kepfeltoltes.hu/100205/forum_www.kepfeltoltes.hu_.gif ) Erre szeretnék valaiféle megoldást találni. Akik már ott vannak a nyitástól azok ugyan megszokták már. De ha valaki új érkezik az nem biztos hogy rájön a trükkjére. |
Szia!
Nem értem így sem, hogy mellékelted a képet. Azon a képen nem fekete a beviteli mező és a leírás mező, hanem zöld. Amúgy meg azt tudom javasolni, hogy válts kinézetet. Ha akkor is csinálja, akkor nem a rendszerben van a hiba. Próbáld ki több, eltérő sablonnal is. |
Úgy látom nem voltam érthető.
Azt szeretném hogy a beviteli mező háttere (Ami jelenleg fekete) az legyen vami láthatóbb színű, mondjuk fehér. Stílus váltás nem megoldható mivel az oldal stílusa pontosan tükrözi azon játék stílusát amelyhez a honlap készült klub célzattal. Hozzáadva (06.02.2010, 18:56) Quote (DaveedBrown) Hy! Az angol uCoz fórumon belebotlottam egy olyanba, hogy "Username colors in posts" és volt hozzá egy kód részlet: Code a.postUser1 {color:#000000;} – color of group 1 a.postUser2 {color:#00FF00;} - color of group 2 a.postUser3 {color:#0000FF;} - color of group 3 a.postUser4 {color:#FF0000;} - color of group 4 ezt hova kell beírni? mármint a CSS sablonon belül Ez engem is érdkelne. |
Kedves ShadowWolf! Baromi nagy segítség lenne, ha a honlapod elérhetőségét nem is, de legalább a sablon számát megadnád nekünk!
Tőlünk várjátok a segítséget, de a kívánság listán kívül semmi támpontot nem adtok. Ez így nem működik ám! A problémád megoldásán csak akkor tudok segíteni, ha megadod a sablon számát! Quote Úgy látom nem voltam érthető. Azt szeretném hogy a beviteli mező háttere (Ami jelenleg fekete) az legyen vami láthatóbb színű, mondjuk fehér. Stílus váltás nem megoldható mivel az oldal stílusa pontosan tükrözi azon játék stílusát amelyhez a honlap készült klub célzattal. Nem kell felháborodni azon, hogy nem értjük a problémátokat. Nem Én nem voltam egyértelmű!
Quote Mellékelek egy képet hogy biztosan megértessem magam. (Link a képhez: http://kepfeltoltes.hu/100205/forum_www.kepfeltoltes.hu_.gif ) A mellékelt képen nálam sötét zöld szín jelenik meg, nem pedig fekete! És még egy kérés! Légyszíves és ne használj minden sor után üres sort. Így olyannak tűnik, mintha teljesen hülyéknek magyaráznál, olyan igazán szájbarágósan! ====================== |
Szerintem el lehet igazodni a képen, de tessék, csináltam egy másikat is. HTML tudás nem árt ha van, de a képen látható dolgokat anélkül is meg lehet csinálni.
Csatolmányok:
1014862.png
(30.1 Kb)
|
Sziasztok!
Én a #907 sítílust használom. Köszi, Az üzenetet szerkesztette Samorost - Szerda, 2010.03.10, 16:59
|
Szia!
Először is köszi a betekintést a fórumba. Tényleg nem tűnik el a pipa. Javaslat: Főleg utóbbi esetben javaslom a jelenlegi sablon biztonsági mentését! |
Szia!
Köszi a tippeket. Inkonkészletet már cseréltem, nem azzal van a probléma. Sabloncsere is megvolt már korábban, az sem segített. Szóval ez valami fórummotor probléma lesz. Nem tudom másoknál előfordult-e hasonló jelenség. Mindenesetre tisztelettel megkérném az oldal üzemeltetőit/fejlesztőit, hogy vizslassák meg közelebbről a problémát, hátha könnyedén orvosolható. Köszi, |
| |||