FELHASZNÁLÓK BEÁLLíTÁSAINAK SZERKESZTÉSE
|
|
Attila
Üzenetek: 414
Üzenet # 1 |
16:42
2010.01.20
Felhasználókkal kapcsolatos kérdések témája. Az alábbi kérdésekre lehet választ kapni ebben a témában (Amire már megvan a válasz, az a kérdés linkre változik):
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
raziel70
Üzenetek: 1083
Üzenet # 136 |
14:23
2010.09.13
Kedves Pajzs! Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt az értékes információt!
|
jucus
Üzenetek: 22
Üzenet # 137 |
08:36
2010.10.13
Sziasztok:) nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy azt hol tudom beállítani,hogy a blogomat,csak a regisztrált felhasználók láthassák???Előre is köszönöm a segítséget.Jucus
|
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Üzenet # 138 |
10:56
2010.10.13
Szia. Gondolom többféleképpen is lehet, de anyag hozzáadásánál ezt ha bepipálod Quote Az anyag nem hozzáférhető a látogatók számára [?] akkor biztos hogy nem fogják látni a vendégek
|
jucus
Üzenet # 139 |
13:46
2010.10.13
Szia:)Köszike,ari vagy,de nem az a gondd,mivel nem pipáltam ki:(((De még mindíg szenvedek vele,h,mi lehet a gondd:((pedíg van pár saját oldalam,persze,nem ucoz-os.vagyis nem vok kezdő,de ez nagyon kifogott rajtam most:(((Hozzáadva (13.10.2010, 13:46) --------------------------------------------- És,most próbálnám,h,a filmjeimnél bemegyek a javításra,amiket ugyebár már feltettem,és a köv írja ki,pedíg bevok rendesen jelentkezve:: Az anyag szerkesztéséhez be kell lépni a honlapra mint felhasználó az Adminisztrátorok csoport, vagy bármelyik csoport tagjaként, amely csoport felhasználói részére engedélyezve van az anyagok szerkesztési joga. A honlapon a belépési jelszó különbözik a saját menü jelszavától. Amennyiben nem ismeri az Adminisztrátori jelszavát a honlapon, hozzon létre egy új felhasználói nevet, és a saját menüben rendelje hozzá az Adminisztrátorok csoportjához. Az adminisztrátori belépés akkor is működik ha a "Felhasználók" funkció ki van kapcsolva.
|
Locky
A fórum moderátora
Üzenet # 140 |
13:58
2010.10.13
Nemigazán értem mi a probléma. De ahogy olvasom lehet hogy nem adtál magadnak admin jogot. Lépj be avval az e-mail címmel és jelszóval amivel regisztráltál az ucoz.hu-n és mivel a te oldalad ezért alapon admin jogot fogsz kapni
|
jucus
Üzenet # 141 |
14:05
2010.10.13
Na már odáig eljutottam,h,inaktívnak kell lenni a tartalomnak,h,áthassák a többiek is a tartalmat.de nem találom,h,ho kell beálítani,hogy inaktív egyen.előre is köszike a sok segítséget:)JucusHozzáadva (13.10.2010, 14:05) --------------------------------------------- Dee,már admin vagyok első perctől kezdve:)csak ezaz aktív,inaktív dolgok beálítását nem lelem:((
|
Locky
A fórum moderátora
Üzenet # 142 |
14:12
2010.10.13
Sajnos igy nemtudok segíteni, kellene az oldalad cime, de ezt elkellet volna olvasnod felül a piros Általános tajékoztatónál
|
jucus
Üzenet # 143 |
15:46
2010.10.13
Szia!! lenne egy kis gondom,hogy mikor beszeretnék lépni a saját oldalamra,egyfolytába azt írja ki,h.IP cím lelett tiltva:((De,fogalmam sincs,h,miért:((Iyenkor mi a teendőm??Előre is köszike a választ.Jucus Hozzáadva (13.10.2010, 15:46) --------------------------------------------- Egyébként a többi gondom megoldódott nagy nehezen,amiket írtam neked az elöbb.Szóval mindent köszike.Csak most ezaz IP cím dolog nem stimmel:((
|
Attila
Üzenetek: 414
Üzenet # 144 |
16:17
2010.10.13
jucus, az IP cím többszöri hiba esetében tiltódik le rövid időre.
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
keletisarok
Üzenetek: 4
Üzenet # 145 |
18:58
2010.11.11
Elnézést, nincs időm végigolvasni mindent. Az a problémám, hogy a Fájlkatalógusom nézegetése mindenki számára engedélyezett, mégsem tudom Vendégként, de még Felhasználóként sem megtekinteni. Mi lehet a baj? szabolcsswift.ucoz.hu Hozzáadva (11.11.2010, 18:58) --------------------------------------------- Ja, és a felhasználói feltételeknél a magyar címke alatt is oroszul jön ki a szöveg.
|
raziel70
Üzenet # 146 |
19:20
2010.11.11
Szia! Semmi gond! Akkor használd ezt: Kereső 1, vagy ezt: Kereső 2 Melyik kerül több időbe? Keresni, olvasgatni kicsit, vagy gondolkodni és várni a "sült galambot"? Mire leírod és kifejted a problémádat, addig simán meg lehet keresni a választ!
|
Senquist8984
Üzenetek: 25
Üzenet # 147 |
15:37
2010.11.20
Sziasztok! Volna egy olyan problémám, hogy a Rangokat beszineztem, végig olvastam amiket itt leírtatok azok alapján készítettem el a saját weblapomra a rangokat! A gondom az, hogy bevan állítva ahogy itt láttam a sablonokat, de mégsem jelennek meg a tagok olyan színnel! Miért van ez?:S Beregeltem egy másik névvel felruháztam rangokkal de mindig csak szürke színű volt mint egy User.. Ezek vannak nállam beállítva: /* User Group Marks */ a.groupModer:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover {color:lightblue;} a.groupAdmin:link,a.groupAdmin:visited,a.groupAdmin:hover {color:red;} a.groupVerify:link,a.groupVerify:visited,a.groupVerify:hover {color:#99CCFF;} a.groupUser:link,a.groupUser:visited,a.groupUser:hover {color:white;} a.groupOther5:link,a.groupOther5:visited,a.groupOther5:hover {color:green;} a.groupOther6:link,a.groupOther6:visited,a.groupOther6:hover {color:yellow;} a.groupOther7:link,a.groupOther7:visited,a.groupOther7:hover {color:#FA02FD;} a.groupOther8:link,a.groupOther8:visited,a.groupOther8:hover {color:B402FE;} a.groupOther9:link,a.groupOther9:visited,a.groupOther9:hover {color:orange;} Ez Pedig a weboldalam: http://trbgm.ucoz.hu/ Esetleg vmi ötlet? vagy én rontottam el vmit a kódolásba? Várom mielőbbi válaszotokat!
(Soldier of The Dark)
|
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Üzenet # 148 |
15:49
2010.11.20
Regeltem, fehéren jelentem meg, mint ahogy ez a kódban is látható. Ha szürke az alap, akkor már működik. Tudod, nem azonnal jelenik meg. Ezt fent is olvashattad már.
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.
|
raziel70
Üzenet # 149 |
15:52
2010.11.20
A böngészőben a ctrl+shift+del kombináció használatát javaslom ilyen és ehhez hasonló esetekre! A megjelenő ablakban elég csak a gyorsítótárat kijelölni, ha mégsem hozná meg a kellő változást, akkor a sütiket is töröld és indítsd újra a böngésződet.
|
Senquist8984
Üzenetek: 25
Üzenet # 150 |
17:20
2010.11.20
Én nekem mindenki szürke rajtam kivűl..:S Igen .. átolvastam mindent, a Cachet is töröltem meg mindent amiket a mozilla elment.. Várok vele hátha lesz vmi:D Hátha látom már én is:D Azért köszike:)
(Soldier of The Dark)
|