A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
Belépési problémák
BonFire
Üzenetek: 102
Hírnév: 9

Üzenet # 1 | 16:30

BELÉPÉSI PROBLÉMÁK

Mivel a uCoz uNet/uID/Webtop/Admin/Vezérlőpult belépő-jelszó sokak számára fölöslegesen bonyolult, megpróbálok egy áttekintést írni, mi is a teendő, ha nem tudunk belépni az oldalunk Vezérlőpultjába, vagy a uCoz fórumára. A leírásban lesznek olyan dolgok, amelyeket egy az egyben átmásoltam különböző topicokból, hogy egy helyen meglegyenek a válaszok.


Nem tudunk belépni a uID.me oldalon, vagy a http//oldalunkneve.ucoz.hu/admin oldalon a Vezérlőpultba

A uID.me az általános beléptetőrendszer. Itt azt a jelszót kell megadni, amit a uCoz Profilunkhoz használunk. Ezzel léphetünk be a fórumba és a Webtopba is. Ez a felhasználóhoz tartozó beléptető.

A saját magunk által létrehozott honlapokhoz egy másik jelszó tartozik. Amikor az oldalt akarjuk szerkeszteni, a Vezérlőpultba lépni, akkor a másodlagos jelszót kell megadni. Amennyiben valaki keveri a kettőt, a rendszer nem fogja beengedni.A titkos kérdés

Bizonyos műveleteknél nélkülözhetetlen a titkos kérdés, és az arra adandó válasz. Ezt is nagyon kell tudni, jegyezzük hát jól meg.

Tipp: mentsük el a jelszavakat a böngészőnkbe, vagy egy fájlba. Érdemes a jelszót képként elmenteni, arról mindig lehet lesni, de kémprogramok számára nem hozzáférhető. Ha egy „jelszó.txt” fájlt tárolunk a gépünkön, azt a kémprogramok egykettőre kiszagolják.


A belépésnél mindig ügyeljünk arra, hogy helyesen adjuk meg a jelszavunkat. A nagybetű/kisbetű különbözik, és ne legyen még véletlenül sem benne fölösleges szóköz, csak ha ténylegesen a jelszó tartalma az. Amennyiben bonyolult a jelszavunk, mivel gépelés közben nem láthatjuk, ha hibát vétünk, nyissunk egy Jegyzettömböt, abba gépeljük be helyesen a jelszavunkat, majd ezt másoljuk át a jelszó mezőbe. Így biztosak lehetünk benne, hogy nem ejtettünk gépelési hibát a jelszóba.

Amennyiben nem emlékszünk biztosan, mi volt a jelszavunk, kérhetünk jelszóemlékeztetőt.Jelszóemlékeztető kérésének folyamataGépeljük a címsorba: „uid.me”. Ezzel a uCoz fő beléptetőoldalán találjuk magunkat a belépési űrlappal. Az űrlap alján kattintsunk a „Jelszóemlékeztető” gombra.Ezek után meg kell adni az email-címet, amire a jelszóemlékeztetőt kérjük.Az email cím után meg kell adni a titkos kérdésre adandó választ. Ennek hiányában jelszóemlékeztető nem kérhető, hiszen ennyi erővel bárki hozzáférhetne a jelszavainkhoz. Ezt tehát tudni kell.A jelszót sikeresen elküldte a rendszer a megadott email címre.Az email fiókunkban kattintsunk a megadott linkre. Ez megmutatja mindkét jelszavunkat (de csak egyszer!). Írjuk le, és jegyezzük meg!


Nemesis
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 31 | 10:03
Nálam a titkos kérdés kicsit felejtődött.
Mivel új gépem van és a másikra voltak elmentve az ilyen dolgok és most se Modul törlésre nem vagyok képes se FTPt használni. wacko
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 32 | 20:52
Nemesis, há, ilyenkor nem sok mindent lehet tenni, az uCoz biztonsági okok miatt nem adja ki a bizt. kérdésre a választ (bárki mondhatja, hogy ő xy, és elfelejtette a kérdést)
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Timi3391
Üzenetek: 10
Hírnév: 1

Üzenet # 33 | 09:42
Üdvözletem!

Érdeklődnék hogy a fórumunk elérhetetlenségét üzemzavar okozza? Éveken át szépen működött, de tegnap óta nem töltődik be. Szerkeszteni sem lehet mert a szerkesztő sem töltődik be! Készítettünk egy másik weboldalt ugyan ezzel a domainnal, az működött. A fórumozók aggódnak hogy megszűnik a fórum, reméljük nem fog mert sok embernek csalódás lenne. Fórum: mey.moy.su

ui.: Az Ucoz a legjobb honlapszerkesztő amivel valaha is találkoztunk! Rengeteg a sablon választék, biztonságos beléptetési rendszer és sokrétű szerkesztési lehetőség! Nagyon meg vagyunk elégedve, és ezt komolyan mondjuk! Köszönjük! smile
Joe3052
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 34 | 10:11
Tisztelt Vezetőség!

Mai nap először tapasztalom, hogy az ucoz weboldalam nem lehet elérni!
Mivel sok zenész kollégával folytatjuk ott az eszmecserét, így nagyon kellemetlen ez a jelenség!
Remélem mielőbb kijavítják ezt a hibát, mert így nem csak nekem, de sok más ucoz rendszert használó társunk kerül kellemetlen helyzetbe, hogy finoman fogalmazzak.

Tisztelettel: Joe
BonFire
Üzenetek: 102
Hírnév: 9

Üzenet # 35 | 12:26
Joe3052, átmeneti üzemzavar: leállt egy csomó szerver, a hiba elhárításán dolgoznak.

Nem szűnik meg semmi.


Joe3052
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 36 | 13:18
BonFire, Köszönöm szépen a gyors válasz és persze mindenki nevében , akit érint!

Üdv: Joe
Tancos
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 37 | 21:42
Segítséget szeretnék kérni, mert nem jelenik meg, vagy nem töltödik be a web lapom.
www.peugeot307club.hu (www.peogeot307.ucoz.hu).

Olvastam, hogy 40 napig, ha nem használják a web oldalt, akkor inaktív lesz, de én jóformán kétnaponta fent vagyok, a web oldalon keresztül kapok e-mail leveleket.

Az ucoz.hu oldalon a kapcsolatnál felugró levelezési lehetőségre már küldtem pár üzenetet, de még mindig nem látogatható a web oldalam. Nagyon sok adat van fenn, nem szeretném, ha elveszne. Biztonsági mentésem van.

A webtopon keresztül látom a web oldalamat, de azon keresztül szintén nem tudok fellépni a web oldalra.

Őrmi
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 38 | 21:45
Tancos, kérdezés előtt olvass:
http://forum.ucoz.hu/forum/3-366-1
http://forum.ucoz.hu/forum/25-444-10287-16-1373223739

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Unicita
Üzenetek: 16
Hírnév: 0

Üzenet # 39 | 22:33
Sziasztok ! Két napja nem tölt be web lapom...vmarci, elolvastam, de nem tudom melyik szerveren vagyok wacko
Előre is köszi a segítséget.
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 40 | 22:41
Unicita,
Idézet (hibanapló)
Megkérünk minden oldaltulajdonost, hogy a hibák kijavításának végeztéig NE kérdezgessék a fórumon, hogy az ő oldaluk is emiatt állt-e le, mert nagy valószínűséggel IGEN!

A kellemetlenségért elnézést kérünk minden uCoz használótól.

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
fabatka
Üzenetek: 10
Hírnév: 0

Üzenet # 41 | 17:24
sziasztok!

VAlaki tudna nekem választ adni arra, hogy miért nem töltödnek be az ucoz oldalak és a webtop-ból miért tünt el egy honlapom????????

köszönöm előre is!
Pisti2829
Üzenetek: 27
Hírnév: 0

Üzenet # 42 | 11:00
Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy ha belépek az oldalamra mert szerkeszteni szeretném, akkor az általános menüpontnál nem jelenik meg a belépés a vezérlőpultba, így oda már nem tudok belépni! Ilyenkor mi lehet a probléma?
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 43 | 14:51
http://weboldaladcime.ex/admin

weboldaladcime.ex = weboldalad címe :D

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Pisti2829
Üzenetek: 27
Hírnév: 0

Üzenet # 44 | 15:05
Köszi, de ez idáig nekem is meg van. De ha belépek, nem jelenik meg az általános fül alatt a belépés a vezérlőpultba. Ha pedig belépek nem engedi a szerkesztést. Valami nincs letiltva?

Hozzáadva (25.11.2013, 14:05)
---------------------------------------------
Tehát teljes mértékben nem tudok szerkeszteni. wacko

bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 45 | 15:10
Nézd meg, nem helyezted-e magad véletlenül másik csoportba (tehát nem admin...) wink
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Keresés: