uCoz közösség Csevegő-zóna Szabad csevegés Off Topic |
Off Topic |
Ebben a topicban arról írsz, amiről csak akarsz, tehát nem kötelező, hogy uCoz-ról szóljon a mondanivalód
|
KovJonas, vmarci21,
g+ és facebook oldalunk is volt, sőt twitter is. (nem tudom most mi van - mi nincs). Ezeknek attila volt a tulajdonosa illetve én meg talán még DaveedBrown volt a kezelője. Mikor attilát kirúgták, még megvolt minden, de én kiléptem azokból mint kezelő, Daveed már rég nem jár ide fel, ő meg gondolom megunta, hogy egyedül "vezeti", miközben már nem foglalkozik a uCoz-al (mármint attila). Utána néztem, már nem volt meg. Én is töröltem volna, ha a több éves munkámat a feletteseim egyszer csak kidobnák az ablakon. |
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Szeretnék az oldalamra kalkulátorokat feltenni, nem excel, mert azt nem tudom sehogy beágyazni úgy, hogy számoljon is, hanem egy olyan kalkulátor, aminél felmegy emberke az oldalra és számolhat (esetleg mondjuk hírlevél feliratkozáshoz kötni a használatot). Nem kell letöltenie semmit hozzá!. Mivel én ezt nem tudom megcsinálni, a képletek és az elképzelés megvan, csak program nyelvre nem tudom lefordítani, ezért aki tudna nekem segíteni ebben keressen meg! A honoráriumban megegyezünk! Köszi: Encsi |
Hozzászólás szövege
Idézet (Encsi) egy olyan kalkulátor, aminél felmegy emberke az oldalra és számolhat (esetleg mondjuk hírlevél feliratkozáshoz kötni a használatot). A gyári kalkulátorok egyike sem felel meg? Van belőle néhány. Minden widgetnek be is tudod állítani külön-külön a hozzáférését, hogy ki használhatja. De alapértelmezetten mindenki. Csatolmányok:
4834328.jpg
(57.5 Kb)
|
Encsi, javacript!
az oldalamon a 3. fejezet első két leckéjének elolvasása, értelmezése után simán mennie kéne, de ha elakadsz, írsz, és segítek: http://vminfo.ucoz.hu/publ/tudastar/webre_fel/14 |
az utolsó hírlevelünkből:
|
BonFire, igen, köszi már találtam valakit, de ő azt mondja hogy nem tudja megoldani csak olyan kódokkal PHP-n keresztül ami itt a uCozon le van korlátozva.... Nem szeretnék költözni, de a kalkulátorok kellenk...
vmarci21, megnézem mindenképpen! Köszi Hozzáadva (08.04.2013, 19:52) |
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség egy sablon 16:9-re optimalizálni? Az oldalam: http://autopiac.ucoz.hu/ Kicsinek találom a főoldal,stb. szerkeszthető felületét és arra gondoltam, hogy ha optimalizálva lenne 4:3-ról 16:9-re akkor a felület szerkeszthető része is nagyobb lenne. A választ előre is köszönöm! |
| |||