uCoz közösség Csevegő-zóna Szabad csevegés Off Topic |
Off Topic |
Ebben a topicban arról írsz, amiről csak akarsz, tehát nem kötelező, hogy uCoz-ról szóljon a mondanivalód
|
bighyena, itt meg mindjárt lejár a nap Amúgy semmi új az én részemről
|
KovJonas, nálam hivatalosan holnap kezdődik a Húsvéti vakáció A román Húsvét van folyamatban...
|
Itt meg negyedéves ZH időszak...és az érzés, mikor matekórán nincsenek számok...amikor a tanár ciril betűkkel ír, mert kifogy a latin és görög jelölésekből, felbecsülhetetlen
|
AdamSSenniN, számomra könnyen felismerhetőek a cirill betűk is a munkahelyem miatt
|
Igen csak ha ezt össze kell hozni a kvadratikus mátrixokkal, akkor nekem tökmindegy, hogy latin vagy görög, vagy épp ciril
|
bighyena, én bírom a matekot... legtöbbször
AdamSSenniN, mi azt nem tanultuk, de a neve nem tetszik, ezért remélem, hogy hamar nem tanuljuk |
Bigblog, ne aggódj, ezzel csak az egyetemen találkozhatsz. szerencsére nekem is már csak negyed évig kell a matekkal kínlódni. Ja és ha bírod a matekot...majd elmúlik
|
AdamSSenniN, Mért múlna el?? Az egyik legjobb tantárgy, az Infó után.. Minden bonyolult dolog mögött egyszerű logika(i lépések sorozata) van.
|
Hát nem tudom, nekem kémikusnak egy kicsit már sok a szuper-gauss, meg hasonló témák. Ingegrálást meg deriválást még használom is, de ezeket nem nagyon.
|
AdamSSenniN,
|
Sziasztok Nekem a W3C Validatora hibát jelez az oldalamba de a kódod sehol sem találom hogy javítsam
Ez a kód: Kód Element head is missing a required instance of child element title. …AGuYqkIK6QinNGB^ltwFKQRbm96ancv!BbCMc"></iframe><div><script type="text/javasc A Samsung oldalamnál jelzi ezt Androidos telefonod van és segítség kellene? Szeretnéd tudni mikor érkezik telefonodhoz android frissítés? Vagy csak simán egy jó androidos közösséghez tartoznál?
http://android-world.ucoz.hu |
| |||