Üzenet # 1 | 11:29


Boldog Karácsonyt és örömökben teli Újévet kívánunk - emellett pedig egy újabb ajándékkal köszönt be a uCoz: akár 80%-s árengedmény az összes fizetéses csomaghoz!

Kezdjük előbb a 2014-es év újabb rövid összefoglalójával: mindazok mellett, hogy nem néztünk szembe egy könnyű évvel, az mégis egy nagyon érdekes és termékeny év volt. Rengeteg régóta várt frissítést vezettünk be: egy új vizuális szerkesztőt, al-fórumokat, közösségi hálózatokon keresztüli regisztrációt és hozzászólást, valamint számos egyéb frissítést és hibajavítást.

Már elkezdtük az ajándékok osztogatását felhasználóink számára: egy ingyenes Karácsonyi sablon és más 32 responsive alapsablont. Most pedig folytatjuk az ajándékok sorozatát, ezennel a fizetéses csomagokat szem elé vetve.

December 23 és Január 7 közötti napokra bevezettünk egy automatikus árengedmény-rendszert, így a honlap korától függően lesz megadva az árengedmény, tehát mindegyik eltelt hónap a honlap létrehozásának idejétől számítva kitesz 1% árengedményt. Például, ha van egy 6 éves weboldalad (6 év = 72 hónap), az árengedmény aránya 72% lesz. Egy árengedmény maximális aránya 80%, az árengedmény pedig az összes weboldalra érvényes. Értékeljük a legrégebbi, tapasztaltabb felhasználóink hűségét, éppen ezért úgy éreztük, ezzel a kis ajándékkal tudnánk megjutalmazni őket.

Megjegyzés: az árengedmény az összes fizetéses csomagra érvényes, 3 hónapra történő vásárlás esetén. Az árengedmény a vásárlás megkezdésekor lesz észrevehető.

Folytatjuk tovább a jó hírek sorozatát és elmondjuk pár ötletünket a jövő évre nézve. A 2015-ös év kezdetén bemutatjuk a Vezérlőpult vadonatúj verzióját, egy olyan megvalósítást, amelyet mi is nagy előszeretettel és türelemmel várunk. Ezenkívül újabb funkciókat és responsive sablonokat fogunk elérhetővé tenni; ezenkívül be fogunk mutatni egy sorozatnyi technológiai céget, amellyel partner-kapcsolatba lépünk, ezáltal speciális ajánlatok keretén belül felhasználhatjátok szolgáltatásaikat.

Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Újévet kíván a teljes uCsapat! Az Új évben teljesüljön az összes vágyad, és sikeresen működjön az összes projekted! xmas

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.