A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz közösség » Általános információk » A uCoz rendszer frissítései és hirdetései » Karácsonyi ajándék Cserkaszi uDizájnereitől!
Karácsonyi ajándék Cserkaszi uDizájnereitől!
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 1 | 13:25

Itt a tél, a hideg, és egyes helyeken esős évszak! Sietős léptekkel közeledik a Karácsony, és utána az Újév! :) Most meghívunk, hogy bújj be egy meleg pulóverbe, és egy forró tea kíséretében dőlj hátra a székeden, mivel most egy kis meglepetéssel hozunk fényt ezekben a szürke napokban :)

A uDizájnerek és a uTervezők egy új ünnepi sablont mutatnak be honlapod számára!




Pár szó a sablonról

Mi, mint mindenki más nagy előszeretettel várjuk a Karácsonyt, amikor a család összegyűl egy meleg kandalló előtt, a házak ablaka ragyog a karácsonyi fényektől, mindenhol karácsonyi díszek vannak, és az egész lakár fahéjas-gyömbéres süteményektől illatozik :)

Ebből a célból támadt egy ragyogó ötletünk, és elkészítettünk egy olyan sablont, amely az internet világában is jobban tükrözteti a Karácsonyi hangulatot, ezáltal még kellemesebbé téve a közérzetet! A sablon gyönyörű illusztrációkkal és finoman válogatott, elkészített képekkel jön.

A sablon a Honlap hírei, Fotóalbumok és Blog modulokkal kompatibilis, valamint teljesen responsive!

Így készítettük. Nektek!

Ő Alexandra Dikaya, a sablon illusztrációinak megteremtője. Ő rengeteg Karácsonyi mozzanat tanúja volt, így mindannyian azt terveztük, hogy ezt képekben is tükröztessük...



A sablon részletes előkészítése.







...és egy szép csapatmunka :) A fiúk balról jobbra: Alexander Parkhomenko - tervező, Alexander Ivchenko - designer, és Artem Luzhanovsky - szintén tervező. A színfalak mögött viszont az egyik legfontosabb szereplő, Mariana Borodan (designer) is jelen van, mivel ő fényképezett.





Kiválasztjuk, mely elemek jelenjenek meg a főoldalon, és melyek a többi modul keretében.



A sablon már letölthető:



Reméljük tetszik ez a kis sablon, és tényleg jobb Karácsonyi hangulatot kölcsönzött neked is :) Nagy-nagy szeretettel várjuk észrevételeiteket, kérdéseiteket, valamint elkészített munkátok linkjeit egy új üzenetben ebben a témában!

Kellemes Ünnepeket!

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
EniG
Üzenetek: 160
Hírnév: 4

Üzenet # 2 | 12:40
De jó belesni a kulisszatitkokba! Helyes kis csapat! smile Az véletlen, hogy mindenki vagy Alexandra, vagy Alexander? Érdekes. smile
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 3 | 19:43
Idézet EniG ()
Az véletlen, hogy mindenki vagy Alexandra, vagy Alexander?

Van Alexander, Alexey, Alexandra, Irina, Oleg, Rostislav, Dmitry stb is biggrin Ja, és a vezérigazgató - Evgeny biggrin

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
uCoz közösség » Általános információk » A uCoz rendszer frissítései és hirdetései » Karácsonyi ajándék Cserkaszi uDizájnereitől!
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: