|
uCoz közösség Általános információk Fizetéses szolgáltatások Reklam |
Reklam |
Udv, most vettem ujbol egy 3 honapos premiumot de nem tudom miert nem tunik el az a nagy orosz banner az oldal aljarol (firefox-al nezve) az ucoz bannert kivettek mint rendesen de az az orosz marhasag csak ott van irtam mar az ucoznak de semmi valasz gondoltam hatha ti tobbet tudtok elrol.
Az oldal cime : www.megafilmek.biz kep a bannaerol itt: http://www.megafilmek.biz/Kuka/Capture.png |
Bocsi, mostanában nem nagyon van időm az Ügyfélszolgálatra is kitérni Megnéztem, az oldalad a Minimális csomag van aktiválva. Nemrég frissítettük fizetéses szolgáltatásainkat, a reklámbanner eltüntetése pedig ezentúl csak az Alap és az annál nagyobb csomagok keretén belül élvezhető. |
bigblog, erdekes modon azoknal az oldalaimnal aminel nincs fizetve ott nincs ilyen raklam banner, gondoltam lehet valamelyik kodban lehet valami de nem talaltam, erdekes modon az az ucoz banner a fizetes uttan eltunt ami fent szokot leni, de ez a lenti csak nem akar eltuni sajnos. Ismetlem van olyan oldalam amelyikre nem fizettem meg es ott nincs ez a banner csak az ucozos fent, de ez valami orosz marhasag ami az oldal aljan van Mozillan latszik es IE-en pedig az oldal tetejen van.
|
karcsi, a Minimális csomag egy 70 pixel magasságú reklámbannert jelenít meg a felső helyett. Ez a uCoz reklámja.
Igen, mert ott a felső van meg |
Az oldalamon ( h1i.hu ) naponta egyszer, általában az első látogatáskor valamelyik linkre kattintva megnyílik a Bing. Ez reklám? Sajnos ez a Binges kavarás annyira kemény, hogy kiüti a bejelentkezést és egy üres oldal nyílik meg. Lényegében megpróbálják ellehetetleníteni ezzel a belépést. A Facebookon sem lehet újra Ucoz tartalmat megosztani, mert (a magyarázat szerint) biztonsági kockázatot jelentenek az Ucoz oldalak. Ráadásul a több évre visszamenőleg kitörölték a portálmegosztásokat ezen indok alapján. Milyen reklám lehet az, amely ennyire magas biztonsági kockázatot hordoz? Úgy tűnik, hogy zaklató vírusnak minősül... |
Sajnos rosszindulatú kód (pl. "rogueads.unwanted_ads?1" Malicious Code) észlelhető minden free uCoz webhelyen!
Ez azért már nagyon durva. A Facebook ezért tiltja le az uCoz linkeket. Persze a régiek emlékezhetnek rá, hogy volt már ilyen, aztán néhány évig rendben mentek a dolgok (bigblog idején) aztán újra előjött ez a "zsarolóvírus", ami egyáltalán nem reklám kategória, hanem egyértelmű fenyegetés. Íme a FACEBOOK reakció, ami elég rossz fényt vet az uCoz-ra: "Ezt nem oszthatod meg, mivel blokkolt hivatkozást tartalmaz. A megosztani próbált tartalomban egy olyan hivatkozás szerepel, amely biztonsági rendszerünk szerint nem biztonságos: irodalom.tk Kérjük, hogy a folytatáshoz távolítsd el ezt a hivatkozást!" Csatolmányok:
1494085.jpg
(170.5 Kb)
Az üzenetet szerkesztette tokio170 - Szerda, 2018.02.28, 23:13
|
Egy másik fertőzött weboldal...
Hozzáadva (2018.11.18, 19:41) Csatolmányok:
0019854.jpg
(82.1 Kb)
Az üzenetet szerkesztette tokio170 - Szerda, 2018.02.28, 22:50
|
| |||
| |||