A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz közösség » Általános információk » A uCoz rendszer frissítései és hirdetései » Új fizetéses csomagok és szolgáltatások
Új fizetéses csomagok és szolgáltatások
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 1 | 16:11


Már hónapok óta készülődünk a fizetéses tarifáink és szolgáltatásaink változtatásán, és ma készen állunk arra, hogy közzé is tegyük őket.

Szeptember 8-ától új árak és új fizetéses szolgáltatások lesznek a csomagokban, mint például:
  • még nagyobb tárhely;
  • egy minimális csomag a “kisebb” weboldalak számára;
  • egy üzleti csomag az üzletembereknek;
  • nagyobb biztonság (alap és prémium vírusirtók);
  • automatikus biztonsági mentések;
  • ingyenes prémium sablonok.




Mi mindig a legolcsóbb weboldalszerkesztővel rendelkeztünk, ha figyelembe vesszük, milyen szolgáltatásokat nyújtunk az előfizető felhasználóink számára — igencsak funkcionális eszközök. És továbbra is szeretnénk, hogy felhasználóinknak mindig a legjobbakat nyújtsuk a lehető legjobb áron.

Megértjük azt is, hogy számos felhasználónk már megvásárolta a létező csomagok egyikét, vagy éppenséggel most akarnak előfizetni.
A régi fizetéses szolgáltatások mindegyikét ugyanazon az áron nyújtjuk. Ezek mellett a létező csomagok is megvásárolhatóak Szeptember 7-éig (szeptember 7-ét beleértve). Utána csak az új tarifák és szolgáltatások lesznek elérhetőek.

Szeretne egy új csomagra frissíteni?
Az előzőleg megvásárolt csomagokat bármikor felfüggesztheti — a csomag árának egy részét visszatérítjük a fiókjára, utána kiválaszthatja az Önnek tetsző fizetéses csomagot.

Egy csomót gondolkodtunk az új fizetéses csomagok tervének véglegesítése előtt, de biztosan kapni fognak még egy kis finombeállítást ahhoz, hogy még többet tudhassunk nyújtani prémium felhasználóink számára.

Célunk, hogy a csomagok átláthatóak, hasznosak legyenek; hogy töröljük azokat a funkciókat, amelyeknek nincs szüksége mindenkinek és hogy külön szolgáltatásként is megvásárolhasd azt amire vágysz! Ezt csak úgy érhetjük el, ha aktívan tartjuk a kapcsolatot felhasználóinkkal, és szeretnénk látni mindenkinek a hozzászólását és ötletét ezzel kapcsolatban ebben a témában.


Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
tomi3821
Üzenetek: 94
Hírnév: 8

Üzenet # 2 | 22:51
Sziasztok!
Azta mindenit! cry Nagyon drágák a csomagok! Az új fizetéses csomagok egyáltalán nem jók majd meglátjátok!
Ami van jelenleg alapcsomag havi $3.09 (kb. 750ft /hó) egy évre $37.08 az kb. 9000ft annyit maximum kiadok 1 évre de nem többet! Ebben a alapcsomagban tűrhető az ár és hogy a reklám bannert eltüntetitek!

De az új "minimális" csomagba havi $2.99 -ért úgy hogy a reklám bannert el sem tüntetik nem éri meg! Ha fizetek az a legkevesebb hogy legalább 400mb tárhelyem legyen és a reklám banner ne legyen az oldalon!
Az új alapcsomag túl drága! $5.99/hó (kb. 1460ft/hó) évente $71.88 (kb. 17415ft évente) Én biztos nem fizetek ennyit! Magyarországon van olyan cég ahol a mini csomag 1 évre ha hiszik ha nem 4064ft 1536mb tárhellyel. A dotroll oldalán az árak megtalálhatóak. [...]

Javaslat
A minimális csomagban a reklám bannert is tüntessétek el ha már előfizettek vagy a minimális csomag legyen $3.09/hó és a reklám bannert is eltüntetitek.


Sok embernek nincs pénze válság van. Részletezhetném még, hogy még mikre gondoltam de most este van és fáradt vagyok....

Üdv:
---
---------
(tomi3821)
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 3 | 23:52
tomi3821, még dolgozunk a végleges listán. Szerintem is nagyon drága. Azt reméljük mindannyian, hogy az Alap csomagnak kisebb lesz az ára, de ennél többet nem mondhatok.
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 4 | 20:31
Egyes szervereken már elérhetőek az új csomagok. A magyar fordítás csak félig-meddig magyar, a teljes fordítás viszont be van jegyezve, már csak egy frissítésre vár, de azt nem én kell intézzem biggrin
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
uCoz közösség » Általános információk » A uCoz rendszer frissítései és hirdetései » Új fizetéses csomagok és szolgáltatások
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: