A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
borbolya,
nem tudom hogy szándékos-e, de a menü rálóg a fejlécre, és szerintem ez így nagyon béna. A banner és logó felirat lehetne középen, és tökéletes lenne! A többi jó! |
Elírtam. : szerkeszd a html-t
[admin-menü==>] sablonok ==> honlap felső része. Nem adtad meg az oldalad linkjét, csak a sablon számot, de nem akarok új honlapot létrehozni, így nem tudok többret mondani. Adsz linket, akkor többet segítek. |
Pubi,
Asszem megvagy, ez az oldalad.? ha igen: akkor találsz az előbb leírt helyen egy olyat hogy: Code <a href="http://lovemuffin.ucoz.com/"><!--<s5176>-->Főoldal<!--</s>--></a> | <a href="$REGISTER_URL$"><!--<s3089>-->Regisztráció<!--</s>--></a> | <a href="$LOGIN_URL$"><!--<s3087>-->Belépés<!--</s>--></a> berakod utána hogy: [code]<a href="link"><!--<s5176>-->cím<!--</s>--></a>[code] Értelem szerűen többet is berakhetsz belőle. ha nem: írd meg az oldalad címét! |
Üdv!
Kellene egy kis segítség! Felraktam a saját magam által szerkesztett logómat(1000x193px), és szeretném megtudni hogy melyik az a parancs a szerkesztőben ami rugalmasan igazítja az épp aktuális képernyőfelbontáshoz a weboldalt és annak tartalmát!!!???? Itt az a bajom hogy 1024x768as felbontásban jó, de 1440x900-asban meg rettenetes, azaz inkább nem lesz szélesebb... :S ezt a kék sárga szösszenetet szeretném rugalmassá tenni ha lehet!!! http://laptopelite.ucoz.hu/ ő lenne az oldal! Nagyon köszönöm a segítséget! Ui.: Egy kis segítség azoknak akiknek cserélgetnék a fejléceket de nem tudják hogyan tegyék: Egy szerkesztő nélkül nyitott weboldalon megnézhetik hogy az aktuális tartalom amit cserélni szeretnének melyik sorban és hogyan lelhető fel! Én úgy próbálgattam, hogy mondjuk a (/s/nemtudommi/sablonszám/valami.jpg) -nél a sablonszám elé raktam egy "x" et, majd mentés és egy új ablakban lecsekkóltam melyik kép tűnt el!! Így meg lehet fejteni, hogy mi, mihez tartozik... Remélem segít... Nekem bejött |
PPD, minden sablonban megadhatsz más hátteret, csak a body-ba rakd be:
Kód <body style="background:#színkód ;"> vagy Kód <body style="background:url(kép url);"> |
Idézet (vmarci21) PPD, minden sablonban megadhatsz más hátteret, csak a body-ba rakd be: <body style="background:#színkód ;"> 1 vagy <body style="background:url(kép url);"> Köszi a segítséget, ment a dolog. Az oldalszerkesztő alá tartozó oldalaknak lehet külön-külön változtatni a hátterét, vagy azokét az oldalszerkesztő modul határozza meg? |
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre, mégpedig weboldalam hátterének átállításához. Hiába állítom át <body style="background-color:#1F1F1F; margin:0px; padding:0px;"> nál a színkódot, vagy teszek be kép url-t, semmi sem változik, vizuális szerkesztőben mutatja a változást, de böngészőből semmi. A segítséget előre is köszönöm! |
| |||