uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
Alex7816, a weboldalad az s104-es szerveren található, amely technikai problémák miatt újra lett indítva, ezért nem érhető el. A rendszergazdák már dolgoznak az ügyön, és a szerver hamarosan ismét elérhető lesz. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
|
Alex7816, a szerver, valamint a weboldalad most már teljesen működőképes
|
tomi3821, technikai problémák következtében a u.to szolgáltatás ideiglenesen nem érhető el. Fejlesztőink megpróbálják minél előbb megoldani a problémát.
|
tomi3821, a hibanapló frissítésére sajnos nagyon kevés időm van . Utoljára is bighyena frissítette (ez úton is szeretném neki megköszönni). Estefelé megpróbálom frissíteni.
|
Hibabejelentés: Nem elérhető weboldal
Weboldal(ak) URLcíme: georgium.ucoz.hu Szerver(ek) száma: S62 ? Dátum: 2015. 07. 28. Ellenőriztem HostTrackerrel, minden ponton sikertelen a kapcsolódás. Pingelés eredménytelen, az elküldött csomag elveszik. Próbáltam belépni friss infóért az orosz fórumba, az sem érhető el. (Az angol fórum oldala bejön, de a román oldal is halott!) georgio
|
georgio, az egyik adatközpontban felmerülő hálózati hiba következtében számos szerver nem volt elérhető. Szeretnénk elnézést kérni az okozott kellemetlenségekért. A hiba javításra került.
|
Hibabejelentés: Nem elérhető weboldal
Weboldal(ak) URLcíme: Szerver(ek) száma: S Dátum: 2015. Készítettem egy oldalt egy osztálynak (aosztaly.do.am) Mindennap külön megnéztem ne hogy leáljon. Ma mikor meg akartam nézni az az üzenet fogad hogy elgépelhettem a címet. Megpróbáltam belépni innét az ucoz.hu ról is de így se engedte. Ha az oldalt nem is tudják visszaálítani a képeket kérném hogy szerezzék meg újra. |
osztaly, a probléma ismert, az összes do.am végződésű oldal ideiglenesen nem érhető el. A technikai csapatunk már dolgozik a probléma megoldásán, hogy azt minél előbb javíthassa. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
|
Sziasztok!
Az s32-es szerveren lévő weboldalam nem elérhető! A szerver állapot szerint hiba van, lehet tudni azt, hogy mi az oka? Köszi előre is. |
zsolti7615, jelenleg a szerver, akárcsak a http://lagzizso.hu/ weboldalad, teljesen elérhető.
|
eda77, a weboldalad jelen pillanatban elérhető.
|
| |||