| uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
| Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
Sziasztok!
500-as hibába futottam egy párszor a weboldalamon. (képernyőképet csatoltam) s64-es szerver http://bennariktamas.hu A forum.ucoz.hu oldalon itt is, egy párszor előfordult valamiért. Csatolmányok:
5564415.jpg
(128.2 Kb)
·
9180788.jpg
(142.7 Kb)
Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
tomi3821, továbbítva.
|
bigblog, Mi a csodától lehet, hogy iszonyú lassan töltődnek be a könyvtár oldalai? Cak egy péda:
http://www.ujkorklub.hu/load...._n9Adpl Mellesleg, az 500-as hibáról mi a csudának kellene képet küldenem, mikor ha leellenőrzöm az oldalt, teljesen más hiba jön ki??? Elképedve nézem, hogyan romlik a Ucoz... Nagyon el vagyok keseredve... Az oldalam egy minden napos kapcsolatot tartó klub, tehát nekem fontos lenne, hogy jól működjön. Tudhatnám, mi történik? |
Zsóka, privát üzenetben részleteztem valamit.
|
bigblog, Nos, mellékeltem a képernyőképet, ami megjelenik, de az oldalon nem 500-as, hanem 504(GatewayTimeout) hiba van az ellenőrzés alapján.
S köszi az összes segítségedet! Csatolmányok:
0281257.jpg
(134.0 Kb)
|
Zsóka, továbbítom.
|
bigblog,
Hozzáadva (24.12.2014, 08:12) Csatolmányok:
6414142.jpg
(242.6 Kb)
|
Zsóka,
Neked is viszont kívánjuk a mindig működő fájlkatalógus mellett
|
Zsóka, az s44-es szerveren merevlemez-csere folyt végbe, és az adatok újjáépítése épp folyamatban van. Addig bizonyos oldalak elérhetetlenek lehetnek.
|
bigblog, Köszönet! Legalább tudok mit jelezni a látogatóknak.
Hozzáadva (24.02.2015, 09:06) |
Zsóka, hamarosan minden jól fog menni reményeink szerint. Azt nem lehet tudni, hogy mikor lesz ismét működőképes a szerver.
|
| |||

Neked is viszont kívánjuk a mindig működő fájlkatalógus mellett