uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Hibabejelentés a uCoz felé (Hibát találtál az uCoz rendszerben? Írd meg itt!) |
Hibabejelentés a uCoz felé |
Hibabejelentés a uCoz felé Amennyiben nem tudod elérni a saját oldaladat, egyik uCoz funkcióban/modulban hibát találsz, akkor azt itt jelentheted nekünk! Mi megpróbálunk segíteni a probléma megoldásban, illetve ha a uCozban van probléma, akkor a hibáról tájékoztatjuk a uCoz rendszerén dolgozókat. |
Zsóka, az s44-es szerveren merevlemez-csere folyt végbe, és az adatok újjáépítése épp folyamatban van. Addig bizonyos oldalak elérhetetlenek lehetnek.
|
bigblog, Köszönet! Legalább tudok mit jelezni a látogatóknak.
Hozzáadva (24.02.2015, 09:06) |
Zsóka, hamarosan minden jól fog menni reményeink szerint. Azt nem lehet tudni, hogy mikor lesz ismét működőképes a szerver.
|
Hibabejelentés: 502-es hiba üzenetet kaptam
Weboldal(ak) URLcíme: bennariktamas.hu Szerver(ek) száma: S64 Dátum: 2015.02.27 20:55 körül Csatolmányok:
2989062.jpg
(61.7 Kb)
Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
tomi3821, továbbítottam. Jelen pillanatban az oldalad teljes mértékben elérhető. Amennyiben nem, kérünk, jelezz vissza
|
Hibabejelentés: Nem elérhető weboldal 403-as hibaüzenet
Weboldal(ak) URLcíme: bennariktamas.hu Szerver(ek) száma: S64 Dátum: 2015.03.01 23:11 Képeket töltöttem fel a weboldalamra kb. már 300 képet töltöttem fel, mikor egyszer csak ez a 403-as hiba oldal jelent meg. Az iskola gépről töltöttem fel a képeket és az iskola gépről adja be ezt a hibaüzenetet! Viszont az otthoni gépemről amikor rá megyek, minden működik. Csatoltam a képernyőképet. Esetleg ha kell az ip (IPv4-cím 172.16.1.89) Csatolmányok:
8084034.jpg
(103.3 Kb)
Üdv:
--- --------- (tomi3821) Az üzenetet szerkesztette tomi3821 - Vasárnap, 2015.03.01, 23:20
|
tomi3821, ha 403-as hibával szembesülsz, az azt jelenti, hogy nincs jogosultságod megtekinteni az adott információt. Ez általában akkor jelenik meg, ha ugyanarról az IP-címről rövid időn belül rengeteg lekérést küldesz a szerver felé. Én csak arra tudok gondolni, hogy a 300 képet több szálon (egyszerre) töltötte fel a gép, ezért a szerver kidobott.
|
Igen.
Most nem rég néztem. Jó volt működött, de megint kidobott. A több szálú feltöltésnél maximum 100db képet lehet egyszerre feltölteni. A több szálú feltöltésnél behúztam a 100db képet, aztán feltöltötte. Csak még ezt legalább még kb. 8-szor megcsináltam. Már a ma napon kb. 800 képet töltöttem fel. Nincs valami korlátozás hogy pl. egy nap maximum 500 képet lehet feltölteni? Az iskolába gyors az internet, a képeket pillalatok alatt fel tudja tölteni. 100db kép, kb. 12mb lekonvertálva, és 1,5mb/s sebességű internet van. [...] Megint ki vagyok dobva. Ilyenkor ha jól tudom várni kell fél órát?! Üdv:
--- --------- (tomi3821) Az üzenetet szerkesztette tomi3821 - Hétfő, 2015.03.02, 12:50
|
tomi3821, ha jól emlékszem, az egy nap alatt feltölthető anyagok maximális száma 400 (minden modulra külön-külön).
|
A klubtagjaimnak szóló fórumomban nem működik a u.to (egy a sok közül http://u.to/k76QCg).
Mi a hiba oka? Köszi a választ előre is! |
Zsóka, egy ideiglenes probléma volt. Jelenleg működik az általad említett link.
|
bigblog, nagyon szívesen Ha még van kér(d)és, nagy szeretettel várjuk
|
| |||