uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások Profil szerkesztése Adatlap, profil |
Adatlap, profil |
Szia Redzsina!
Az uCorner oldal amiről te beszélsz az DaveedBrown moderátor úré! Link a fórumos profiljához: http://forum.ucoz.hu/index/8-67 |
DonderHUN, Írd át az oldaladon is
első belépés után már minden oldalon külön-külön van a felhasználói adatok, ha úgy tetszik, az uID csak egy regisztrációs rendszer |
valaki törölné a honlapomat mert felirtam a biztonsági kérdést de nem fogadja el josi@ucoz.hu
Hozzáadva (21.01.2014, 18:07) |
josi, a honlapodon nem található a uCoz védjegy. Jelentettem az egyik kollégámnak, és hamarosan intézkedni fog az ügyben.
A titkos kérdésről és a válasz visszaemlékezésének útjáról bővebben... |
Szia juli2127! Az funkciót a modul beállításainál legalul aktiválhatod (a finombeállításoknál), ezt bepipálva: Keresési lehetőség bekapcsolása, a felhasználó bejegyzései között. Mindegyik modulnál ezt bepipálod, majd Mentést nyomsz mindegyiknél.
|
drhflany, menj a honlapod Vezérlőpultjába, majd a bal oldalon található modul listából válaszd ki a Felhasználók modult. A megjelenő oldalon kattints a jobb oldalon látható Felhasználók hivatkozásra. Itt a neved mellett található egy kis ikon (). Erre rákattintva módosíthatod a felhasználónevedet (nem csak a tiédet, hanem mindenkiét) a honlapon. Sok sikert Ha bármilyen más kérdésed lenne, a fórum mindig nyitva áll előtted - bátran kérdezhetsz
|
Genius1, kérlek, add meg a weboldalad URL-címét.
|
Blasika, lehetséges. Menj a Webtop-ba, majd a Profil beállításainál megváltoztathatod a becenevedet.
Fontos megjegyezni, hogy azokon az oldalakon, ahol előzőleg regisztráltál, ott nem fog változni a becenév (pl. ez a fórum). De amennyiben szeretnéd itt is megváltoztatni a becenevedet, csak küldd el nekem privát üzenetben az új becenevet és én átírom |
| |||