A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Fájlfeltöltés FTP segítségével (FTP használatával kapcsolatos kérdések) |
Fájlfeltöltés FTP segítségével |
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni hogy amikor belépek totalcommanderr-rel vagy FTP kommander-rel az oldalam FTP könyvtárába abban nincs semmi, illetve mégis van egy üres mappa! Állítólag ott kéne lennie az oldal fájljainak,képeinek... Mit tegyek h meglegyenek? u.i: bocs h nem ide írtam először de akkor nagyon fáradt voltam és nem volt türelmem keresgélni a topikokban. |
Szia!
Már megint Én... Ahogy a máik topikban is javasoltam, itt is teszem. Nézz körül az FTP-s topikokban, illetve használd a keresőt! De ilyen és ehhez hasonló kérések vannak az oldal tetején található pirossal kiemelt szöveg alatt elérhető helyen is. Ha nem találsz a kérdésedre választ a fórumon, akkor továbbra is szívesen segítünk, de vedd figyelembe, hogy Mi sem tudhatunk mindent. |
Sziasztok!
Nem tudom, hogy hogyan kell létrehozni itt témát, és a Fájlfeltöltés részt sem találtam, így leírom ide a problémám, bocsi, ha rossz a hely. =/ Szóval szeretnék majd fájlokat megosztani a honlapomon, lépcsős struktúrában: Proginfo ---> I. Félév --> Dimat --> Vizsgalapok --> 2009 --> 2010 --> Egyebek --> Kalkulus ---> II. Félév .... Ezt ugye alapból a fájlfeltöltésnél nem tudom elintézni, mert csak maximum 1 fejezetet, és azon belül kategóriákat hozhatok létre (de maximum 1 mélységben) Hogyan tudnám megoldani ezt a fajta elrendezést? Hozzáadva (12.06.2011, 04:51) |
byBTL, ezt Te melyik modulban szeretnéd megcsinálni? A Fájlkatalógusban? Mert ott tényleg nem lesz lehetőséged ilyen struktúrára.
Viszont ezt a megoldást simán meg lehet csinálni, ha sima oldalakat hozol létre, ha letöltési linket akarsz bele tenni, akkor sincs gond. Hozd létre a Proginfo nevű oldalt. Ide írhatsz amit akarsz, akár még a fa struktúrát is megcsinálhatod erre a lapra. Mint egy oldaltérkép. Ezután nincs más dolgod, mint belépni admin felületre és a baloldali menüben kiválasztani Oldalszerkesztő >> A honlap oldalainak vezérlése menüpontot és megkeresni a már létrehozott Proginfo lapot. Az oldalak listáján, az oldal neve mellett láthatsz egy + jelet. Ezzel tudsz egy másik lapot hozzárendeleni az adott laphoz. Aztán ha megvan a második lap is, akkor ugyancsak adminon kattints a második lap neve melletti + jelre, és így tovább.... Tipp: amikor létrehozol egy oldalt, ne kattints azonnal a Mentés gombra, hanem a szerkesztő mező alatti részt állítsd be! Leginkább a menühöz való hozzáadásra gondolok. Innen vedd ki a pipát. (Oldal linkjének hozzáadása, a honlap fő menüjében) Hasonló menü megoldást egyszer már leírtam. És szerintem a Te kérdésed is ebbe a topikba illik leginkább. |
Na és arra megoldás, hogy ha én nem adtam meg az ftp beállításoknál jelszót az elején és nem enged fel ugyebár, most viszont, amikor megszeretnék adni azzal a problémával találkozom, amit korábban már írtam : biztonsági válasz xD mivel nem tudom így nem tudok adni neki ftp jelszót
![]() megoldás? nem volt egy anonym, 1234 vagy bármilyen alap jelszó az ftpn? mert ez így gáz ![]() Köszi! |
Sylar00, nos, az ftp 4 mappa mélységig enged feltölteni, még a fájlmanager jóval mélyebre. (nem tudom utolsó mondatod ide-e akart kikötni).
Mint attila irta, elöző témában, írj az ügyfélszolgáltanak, azokkal az adatokkal ami attila linkjében szerepel. Alapértelmezett jelszó nincs, nekem jelszó nélkül nem engedett felcsatlakozni "anno". |
Sziasztok! Tudna valaki segíteni a problémámban? Webáruházam termékeit szeretném különböző árúkereső oldalakra feltenni, el is készítettem a filet, feltöltöttem a tárhelyre, de nem tudja lekérni a másik rendszer, mert elérési problémái vannak vele!
Hogyan lehet ezt megoldani? Nem tudom elég világosan mondtam e el... Ha valakinek van ötlete irjon!! Köszönöm! Enikő |
Encsi, ellenőrizd le a fájl útvonalát, amit megadtál a másik rendszernek. Ha beírod a böngésződbe és meg tudod nyitni a fájlt azon az útvonalon, amit megadtál a másik rendszernek, akkor máshol lehet a hiba, ellenkező esetben a fájl url címével van a gond.
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Sziasztok!
A problemam a kovetkezo:Mikor FTP jelszot szeretnek teni akkor a titkos kerdesnel beirom a szamomat es ezt irja ki:Helytelen titkos valasz!-pedig jol beirtam! A honlapot nem az en gepemen csinaltam es az en gepemen irom be a szamot vajon az a baj? |
Rolland, nem az a hiba
![]() ![]() |
| |||