A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Fájlfeltöltés FTP segítségével (FTP használatával kapcsolatos kérdések) |
Fájlfeltöltés FTP segítségével |
Sziasztok!
Kerestem a problémámra választ a fórumokban, a gyik-ben de nem találtam megoldást. Minden segítség, ötlet jól jönne! Üdv, Radar |
Szia!
Konkrétan szerintem ilyen nem lehetséges, de nem kizárt. Viszont... Minden FTP kapcsolatban van egy timeout (időtúllépés), ami hogyha lejárt, a kapcsolat megszakad. Ezt a beállítást a szerver oldali php szabályozza. Egyes klienseket be lehet állítani úgy, hogy legyen egy ún. "életben tartás". Erre talán az a legjobb megoldás, ha a saját gépedről fut a honlap is. Ha már 24 órán keresztül akarod az adatokat FTP-n küldeni... Ezzel a megoldással biztos hogy célba érnek az adatok és biztos hogy gyorsabb is lesz. Nem tudom mekkora a képek mérete (kbyte), de ha túl nagyok, akkor az alatt az egy perc alatt lehet fel sem tölti és már küldi is a következőt |
Ezt a kérdést már feltettem az "ügyfélszolgálatnak" is, ott azt mondták hogy lehetséges a percenkénti adatfeltöltés, de a mikéntjét, és a hogyanját nem közölték.
Különben a képek mérete nem nagy, kb. 50-kbyte. Ha nem is a nap 24 órájában, de amikor be vagyok kapcsolva akkor toltam volna fel az adatot, mert előrejelzést is tartalmaz, és a haverok, ismerősök jó hasznát vették volna. Ez lett volna az oldalam fő célja. Akkor, így jártam, úgy tűnik... Azt meg, hogy a saját gépemről menjen az oldal, egyenlőre nekem kínai, hisz nem vagyok teljesen otthon a szerkesztésben, egyenlőre. (Most nem is tudnám honnan kezdjem. ) Raziel70, köszönöm a gyors reagálást és a segítséget! Üdv, Radar |
Kedves Radar, próbáld meg a következő beállítást a kliens beállításoknál az aktív módot állítsd át passzívra, vagy ha a passzív van beállítva, akkor aktívra.
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Minden amit az oldalon keresztül töltesz fel, olyan mappába kerülnek a szerveren, amit mi nem érhetünk el!
Azt javaslom töltsd fel ftp segítségével, majd a fájlmanagerben kattints a fájl nevére. Így megkapod annak teljes elérési útját. Ezzel meg már azt csinálsz, amit akarsz, oda illeszted be, ahová akarod! |
Sziasztok!
Én is nemrégiben csatlakoztam uCoz szolgáltatóhoz. Kérdésem az lenne, hogy itt van olyan lehetőség hogy a saját sablonomat tegyem ki weboldalamra? Total Commanderbe beraktam a fájlokat a .html fájlokat pedig az oldalon töltöttem fel a Fájl-manager-ben. A lényeg az, hogy hogyan tudom beállítani hogy amikor felmegyek az oldalra ne az jöjjön ki amit csináltam hanem az én sablonom és a benne elrendezett fájlok? |
| |||