A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Más felhasználó e-mail címének megtekintése |
Más felhasználó e-mail címének megtekintése |
Kedves Attila!
Több látogatómnál felmerült a probléma, hogy amikor a mini-chatben egy másik regisztrált felhasználó kérdésére, problémájára a választ e-mailben szeretné neki elküldeni, a felhasználó aláhúzott nevére kattintva az " Ön azon felhasználók csoportjához tartozik akiknek nem engedélyezett ez a művelet" választ kapják. Hol tudom beállítani, hogy a nem rejtett mail című felhasználók adatait megtekinthessék? Mert az valószínűleg nem lenne igazi megoldás, ha mindenkinek moderátori jogot biztosítanék. Válaszod előre is köszönöm. |
Amennyiben az adott felhasználó engedélyezte az e-mail címének a közzétételét, akkor a felhasználó adatlapjára kattintva azt bárki láthatja, amennyiben a felhasználó letiltotta, úgy senki nem láthatja. A felhasználó adatlapját úgy is meg lehet tekinteni, hogy a profilomra kattintok, és ott a felhasználók keresése funkcióval megkeresem az adott felhasználót. Csak olyan felhasználókat lehet megtalálni, akik az adott honlapon regisztráltak, vagy legalább egyszer bejelentkeztek uNet e-mail-címükkel és jelszavukkal.
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Sziasztok.
Egyik felhasználóm szeretné törölni magát az oldalamról. Hogyan tudja ezt megtenni mert én nem tudtam. Hiába megyek a felhasználók csoportos törlésére vagy áthelyezésére, mindig azt az eredményt kapom, hogy nem talál ilyen felhasználót. A másik pedig az, hogy a felhasználó megtudja-e változtatni valahol a nick nevét. |
peter30, szia!
Törölni sajna nem tudod, mióta csak uID-vel lehet regisztrálni A másik kérdésre a válasz az hogy igen. Ehhez be kell jelentkezni az ucoz.hu oldalon. (azokkal az adatokkal, amivel eleve regisztrált. Belépés után, ha van a felhasználónak honlapja, akkor be kell írni az adminisztratív jelszót, ha nincs még, akkor első körben meg kell adnia ezt. Ha megadta, akkor a kék U betűre kell kattintani (mint a start menü) Ott a settings -> Profile settingsre kell mennie, a megnyíló ablakban, a Nickname mezőben tudja változtatni. Fontos, hogy ha megváltoztatja, akkor az eddig regisztrált honlapjain NEM változik meg! (legalább is én így tudom). Ha érdekel, akkor leírom azt, hogy TE hogy tudod átírni neki a saját honlapodon |
Köszönöm a gyors választ. Közben én is találtam egy hasonló leírást már és megoldottam. Törölni nem tudom, de beéri a nick változtatással is. Köszike
Hozzáadva (12.10.2010, 16:18) |
Quote (DaveedBrown) Törölni sajna nem tudod, mióta csak uID-vel lehet regisztrálni peter30, lehet törölni uID-vel rendelkező felhasználót is! |
Én egy 3. variációt mondok.
Ha rámegyek a szürke X-re Quote Az adott felhasználó a rendszer globális felhasználója uNet. Ilyen felhasználó eltávolítása nem hozza meg a kívánt eredményt, ugyanis a következő belépésnél, automatikusan hozzáadódik a felhasználók bázisához (beregisztrálva). Hogy megtilthassuk a felhasználónak a honlapunk látogatását, át kell helyezni őt a "Tiltottak" csoportjába. A felhasználó olyan csoportba való áthelyezése, amelynek nincs semmihez sem joga a honlapon, sokkal hatásosabb mint a törlése. Más lehetőség nincs a törlésre, ugyhogy csak az áthelyezés marad, de ez az üzenet mintha azt mondta volna, hogy nem érdemes törölni, miközben nem is lehet |
Igen Locky, igen DaveedBrown! Ez az ablak jelenik meg valóban.
De miért nem próbálsz törölni egy uID-s felhasználót? Csak a próba kedvéért? Akár Engem is törölhetsz, úgyis visszamegyek! Az, hogy Te tudod ezt a dolgot, miszerint az ilyen felhasználó bármikor beléphet, az még nem jelenti azt, hogy ezt az a felhasználó is tudja! |
Quote De miért nem próbálsz törölni egy uID-s felhasználót? Csak a próba kedvéért? Hiába kattolok ezerrel az X-re álandoan azt az ablakot dobálja fel. De ha te megmondod hogyan lehet törölni egy uID-s felhasználót akkor persze hogy kiprobálom. |
Ej Locky, Locky! Én egyszer már leírtam, de nem olvasol...
http://forum.ucoz.hu/forum/19-27-2979-16-1286898264 |
Akkor olvasd el Te is amit Lockynak is javasoltam! Ugyanis az egész téma ebből indult ki, cska ti nem tudtok róla, hogy mirál is van szó!
A téma, hogy lehet-e törölni uIDs usert? IGEN, lehet! A leírást itt találod: http://forum.ucoz.hu/forum/19-27-2979-16-1286898264 |
| |||