A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Mini chat szerkesztése |
Mini chat szerkesztése |
Pubi, szerintem külalakvezérlés (sablonok) és ott a mini-chat, és azon belül keresd a színkódokat!
|
Pubi, css (style)
ott keresd a a ... Ezt sajnos nem tudom, majd valaki megírja. Hozzáadva (13.08.2012, 11:01) Quote (Pubi) de Saját Menü --> Külalak Vezérlése (css) --> után nem találtam olyat, hogy Comments Style? Ehhez kérnék segitséget. ja az más! Elfelejtetem végigg olvasni ! Még néhány infóra szükség lesz: Oldalad címe stílus száma (a 2. a fontosabb) |
Sziasztok!
Beillesztettem a Mini-chat-be - a css-nél - a következőt: .mchat{background-color: #FFCC66; color: #000000;} , de csak az történt hogy megjelent a mc-ben szövegként. Az oldal címe: lovemuffin.ucoz.com a sablon pedig a #291. Valamit biztos félreértettem, de akkor nem tudom most mit csináljak. |
Pubi, nem értem minek a bacrund-color után egy color is.
Code .mchat{background-color: #00ff00;} vagy esetleg Code .mchat{background: #00ff00; Ehez (legjobb css ismeretem alapján) nem kell semmilyen color kód! Hozzáadva (15.08.2012, 15:03) |
Quote (vmarci21) Pubi, nem értem minek a bacrund-color után egy color is. Quote (Locky) .mchat{background-color: színkód; color: színkód;} Megpróbáltam a tiéddel is, de ugyanaz az eredmény, szóval hanyagolom a témát, marad ahogy van. Azért köszönöm a segítséget- |
vmarci21, background után kell color is, ha szín, tény hogy a sima "backgroundot" is beveszi, de ez olyan mint a böngészőnek a kódkiegészítése.
Ha meg félreértettem akkor: color: színkód = betűszín background-color: színkód = háttérszín sima background meg nem ajánlott, amennyiben csak színt raksz be. Szóval kell mind2. Pubi, Ha a CSS-be illeszted be, az nem jelenhet meg az oldaladon, ha igen, akkor rossz helyre raktad. Valószínűleg a sablonba. De oldallinket még mindig nem adtál. |
Locky, de adott. Nézd meg ezt a sort:
Quote (Pubi) Az oldal címe: lovemuffin.ucoz.com a sablon pedig a #291. Hozzáadva (17.08.2012, 19:41) Hozzáadva (17.08.2012, 19:49) Code </div> <div class="cMessage" style="text-align:left;">Mert szeretjük a máfint! O.o</div> </div> .mchat{background: #00ff00;} </div> |
Quote (vmarci21) Az oldalad most így néz ki(részlet ): Elmaradt a kitörlés. Quote (Locky) Pubi, Ha a CSS-be illeszted be, az nem jelenhet meg az oldaladon, ha igen, akkor rossz helyre raktad. Könnyen meglehet, fogalmam sincs hova kéne. Rámentem, hogy CSS - mini-chat - bejegyzések kinézete és annak a végére raktam be. |
sziasztok !
valamit nagyon elröntöttam a mini chattel kapcsolatban végig olvastam a forumot érzésem szerint de mégsem értem ha bekapcsolom vagyis aktiválom a chat boxot és a szerkesztőből kilépek rámegyek az oldalamra nem látom a mini chatet beirtam a kódját is mikor külön menüként csináltam de hol van elrontva nemértem vagy nincs hozzá türelmem vagy kihagytam valamit a forumon segitsetek lécci ja és lehet nem irtam le konkrétan a problémám szerkesztői menüben látom a chat boxot mikor kilépek és simán a honlapon nem lehet látni |
| |||