A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Mini chat szerkesztése |
Mini chat szerkesztése |
Quote (wallas) Egy script-re gondolok. A megvalósításához kérném a segítséget. Talán. De ebben már nem vagyok biztos, mivel egy script által meghívott oldal egy különálló html fájl lenne, ami ugyen már "leszakad" a uCoz rendszerről. Én még nem próbáltam, de mással már igen és nem működött az operátor. Viszont a THD oldalamon van egy "legördülő" megoldás, ahol működnek az operátorok. Nézd meg itt, kattints a kategóriák szövegre. Ebben operátorok írják ki a kategóriák listáját. Ha esetleg találsz erre megoldást, akkor légyszi írd le röviden hogyan sikerült. |
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Én még új vagyok itt, tehát nem ismerem nagyon a rendszert. hogyan lehet a chatet átrakni a jobbról a bal oldalra? próbáltam hogy az 1. containerből átraktam a boxot a 2.ba de rossz lett, nekem az a counter strike-os "témám" van és a boxot körbevevő vonal nem változott Előre is köszi Geri |
Sziasztok!
Az oldalamon az Ucoz Chatet lecseréltem egy másik chatre!Ezt megbántam....Talán valahogy tudnátok segíteni hogy hogy kaphatnám vissza az Ucoz Chatet? Előre is Köszönöm a választ! -------------------- itt a válasz: Chat kódja //Attila Az üzenetet szerkesztette Attila - Szombat, 2011.07.09, 13:40
|
Hogyan változtathatom meg a mini chat hátterének, ill. a szövegnek (amit írunk) a színét?
|
droeid, először is. Légyszi a továbbiakban ne használj felesleges formázásokat, semmi kedvem bogarászni az ekkora betűidet.
Másodszor. Ez már nagyon sokszor ki lett tárgyalva a fórumon. Keresd meg, azért van a kereső, ráadásul rögtön kettő is. Na meg kattints arra a szép kis piros linkre a lap tetején. (Segíts magadon, az Isten is megsegít, szokták volt mondani ) |
Herceg2, A Saját menü - Külalak Vezérlése - Stílusok táblázata (CSS) résznél tudod megváltoztatni a hozzászólások, vagyis a Chat kinézetét. Van egy olyan rész, hogy "Comments Style" illetve "Comments Form Style" és ott lehet ebbe beleszerkeszteni. Ezek megváltoztatásával viszont pl. a vendégkönyv, vagy a fájlkatalógus hozzászólásainak a kinézete is meg fog változni.
|
1world, igen, de még egy megoldás létezik erre. Nem egyszerű leírni, így bele sem kezdek. Minta a THD oldalamon látható.
Már egyáltalán nem hasonlít a uCozos Chat-re. http://www.torrenthd.hu/index/0-11 |
Sziasztok!
Még viszonylag új vagyok, és nem tudom hogy hogy lehet minichatot csinálni. Segítene vki lépésről lépésre hogyan kellene megcsinálnom? Köszönöm Zsófi |
Kedves Zsozsó1209!
1. Belépsz az oldaladra adminisztrátorként. (bejelentkezel) 2. Felül Admin-bar - alapesetben kék - csík: Szerkesztő-> Szerkesztő mód bekapcsolása. 3. Tölt, várj egy kicsit 4. Admin bar: Szerkesztő-> Blokk hozzáadása. Középen megjelenik egy Új blokk nevezetű blokk. Nevezd el pl. Mini-chat-nek, majd helyezd el a honlapodon. 5. Kattints a felette lévő fogaskerékre-> Site elements ->Mini-chat 6. Admin bar: Szerkesztő-> Változtatások mentése. 7. Nincs hetes pont. Kész. |
raziel70, igen a te oldalad kezd "nem ucozos lenni"
Annyira "egyedi". De szerintem, te nem úgy csináltad az oldaladat, mint ahogy én most belekezdtem A bátrak így csinálják: Full CSS törlés, Teljes sablon törlés (mindenhol). Igaz rengeteg munka, főleg a fórum, mert tele van kódokkal. De legalább megfelel eddig a CSS3 szabványnak a my.css + a html is eléggé valid, csak még 1-2 helyen rossz. Persze a szerver oldali dolgok nem validak, de amit megtudtam tenni, azt megtettem Na elég is az offból, nemsokára ez az üzenet is megy a takarításba, mint most egy csomó |
| |||