uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok Látogatási statisztika Statisztika Modul |
Statisztika Modul |
Sziasztok!
Nos,a problémám a következő..a főoldalon a statisztika menü nem jeleníti meg rendesen a csoportok színét..csak pirosat,kéket,és fekete színt használ..(admin piros,operátor kék,mindenki más fekete,és ha valakit átteszek moderátor csoportba,az sem zöld lesz..pedig be van állítva..)a többi menüpont alatt rendesen működik..MI LEHET A PROBLÉMA? Hozzáadva (29.04.2012, 17:01) Textador,Getting-Started Owner
|
http://getting-started.ucoz.hu/
Quote /* User Group Marks */ a.groupOther6:link,a.groupOther6:visited,a.groupOther6:hover {color:blue;} a.groupAdmin:link,a.groupAdmin:visited,a.groupAdmin:hover {color:red;} a.groupModer:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover {color:green;} a.groupOther5:link,a.groupOther5:visited,a.groupAOther5:hover {color:red;} a.groupOther2:link,a.groupOther2:visited,a.groupOther2:hover {color:black;} a.groupOther4:link,a.groupOther4:visited,a.groupOther4:hover {color:green;} /* ---------------- */ Hozzáadva (05.05.2012, 16:02) Textador,Getting-Started Owner
|
Textador, sajnos nem. Ez van. Megnéztem a sablonokat, minden egyezik. Még gondolkodok, hogy mi lehet. Mivel csak azon az egy oldalon van ilyen, ezért nyilván ott van a probléma. Állítottál át valamit a főoldalon a többi oldalhoz képest?
|
1. Lépj be az oldaladra
2. Majd kapcsold be a szerkesztőt 3. Keresd meg a Statisztika (blokkot) 4. A Statisztika blokk mellet van egy csavar jel kattints rá! 5. Kattints a hozzáférés fülre 6. Alkalmazom a modulokban -nál pipáld be a fórumot 7. Mentés-ra kattolj! 8. Majd felül az adminbar-ba katt a Szerkesztőre 9. Majd a Változtatások mentésére! 10. Kész Remélem sikerül!!!!! |
Hali! A Statiszkánál a google oldala miért a toplistáknál szerepel? Miért nem a keresőknél?
És nem csak az én oldalamon , másutt is , ami ucoz-os. Nem érdekelne , de kíváncsi vagyok rá , hogy akik keresőn találnak az én honlapomra , milyen kulszavakat használtak. |
Sziasztok.
Gondoltam megosztom veletek: Statisztika_Ki van online.Ha ezt a kódot illeszted be,akkor a statisztika 15 másodpercenként frissül.Tehát mindig a legfirissebb online felhasználók listáját mutatja: Kód <div id="usrlist">$ONLINE_USERS_LIST$</div> <script type="text/javascript"> // by ВэйДлин - uPost.su function avtost(){ $.get('/index/62', function(d){ var usr = ''; $($('cmd[p="content"]', d).text()).find('li').each(function(){ usr += $(this).html()+', '; }); $('#usrlist').html(usr.substr(0,usr.length-3)); }); } setInterval(avtost, 15000) </script> Használjátok egézséggel. |
Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy a statisztika modul mennyire testre szabható? A hits résznél, az oldal frissítésénél mindig növekszik. Ha valamit szerkesztek az oldalon, és frissítem az oldalt hogy megnézzem, akkor is változik a száma. És azt szeretném ha csak a valós látogatottságot számolná. Köszönettel! |
remus:
Ezt hova kell beilleszteni pontosan? Sziasztok. Gondoltam megosztom veletek: Statisztika_Ki van online.Ha ezt a kódot illeszted be,akkor a statisztika 15 másodpercenként frissül.Tehát mindig a legfirissebb online felhasználók listáját mutatja: <div id="usrlist">$ONLINE_USERS_LIST$</div> <script type="text/javascript"> // by ВэйДлин - uPost.su function avtost(){ $.get('/index/62', function(d){ var usr = ''; $($('cmd[p="content"]', d).text()).find('li').each(function(){ usr += $(this).html()+', '; }); $('#usrlist').html(usr.substr(0,usr.length-3)); }); } setInterval(avtost, 15000) </script> 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Használjátok egézséggel. smile |
Crys, a statisztika kódjának ($ONLINE_USERS_LIST$) helyébe.
|
| |||