uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok Látogatási statisztika Statisztika Modul |
Statisztika Modul |
Quote (DaveedBrown) Ja ha fórumban van akkor azt tény és való hogy nem mutatja. Akkor tedd át az anyagokat a fájlkatalógusba, ha mindenáron látni szeretnéd. Na mindegy,akkor hagyok mindent a régibe:(((most csináltam egy analyticset,de ott is csak azt száőmolja,h,hányan voltak jelen,és nem azt,h,hányan szedték le a filmjeim:((de azért köszike,ténleg kedves volt tőled,h,válaszoltál. Hozzáadva (31.10.2010, 09:33) Quote (DaveedBrown) És egyesével kéne áttenned az anyagokat. Vagy mondj le arról, hogy tudd hogy hányan töltötték le. micsoda dilemma.... Bocsi,de ez nem dilemma kérdése,és szépen kérdeztem,azért mert moderátor vagy,nem kéne flegmázni,énse szoktam az oldalaimon,hanem normális emberi hangon szoktam mindenkivel beszélgetni,és oly meglepő,de segíteni is sokat szoktam másokon. |
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,hogy lehetséges-e olyat csinálni az oldalon ,hogy lássam az aznapi belépett felhasználóim listáját (pl. az oldal alján felsorolva) ,ha ehhez nem kell nagy hozzáértés akkor megköszönném ha segítenétek Válaszotok előre is köszönöm! odika63 |
Üdvözlöm!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám megvalósitani azt, hogy valamilyen módon a weboldal elmentse a felhasználók ki-be jelentkezését, vagy a weboldalon belüli aktivitását(ezalatt értem: pl: a fórum üzeneteket)? Válaszát előre is köszönöm! |
adam9478, Az első nem lehetséges, a második kérdéses. Van egy funkció, az "Oldal biztonsági másolata", ami minden menüpontot, cikket, sablont, beállítást letölt a gépedre. Hogy a fórum üzeneteket is lementi-e azt nem tudom. Minden nap 22-től 7-ig ki lehet próbálni aSaját menü-Szerszámok-Honlap biztonsági mentése oldalon (Nem összetévesztendő a Sablonok biztonsági másolatával, mert az csak a sablonokat menti le)
|
| |||