uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog Új blog létrehozása (Már meglévő blog mellé Új készítése) |
Új blog létrehozása |
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehetne a már meglévő blogomhoz egy teljesn új és különálló blogot létrehozni? Ezért szeretném, mert úgy akarom megcsinálni, hogy az egyik teljesen nyilvános legyen, a másik pedig csak bizonyos csoportnak legyen elérhető. Előre is köszönöm a segítséget. Köszönettel, Thamash |
Thamash, egy olyan javaslatom lenne, hogy használd blognak a cikkek katalógusát. A megnevezéseket át lehet nevezni.
Másik változat: létrehozhatsz egy másik honlapot, ahova a belépést csak regisztrált tagoknak engedélyezed. A másik honlap linkjét beillesztheted egy újabb menüpontba a Menük szerkesztőjében. Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Szia Kátya.
Én csak egy lehetőségről tudok. Mégpedig, hogy törlöd a képen látható sort a sablonból. De ezzel minden bejegyzésből eltűnik a hozzáadás dátuma! Viszont ha megnyitsz egy adott bejegyzést, felül címsorban (sablon függő) megjelenik a dátum. Csatolmányok:
5169083.jpg
(183.3 Kb)
|
Linda2002!
Lépj be az oldaladra mint admin. Adminbaron (felül a lap tetején) kattints a Szerkesztő >>Szerkesztő bekapcsolása lehetőségre. Most megváltozott az oldalad, szerkesztő módba lépett. Hozz létre egy új blokkot. Erről videót ITT találsz. Miután megvan blokk, kattints a jobb felső sarkánál a kis fogaskerék ikonra. Következő lépésként kattints a kis ablak felső részén a Hozzáférés fülre, majd itt állítsd be, hogy ki az aki hozzáférhet ehhez a blokkhoz, illetve melyik modul oldalain jelenjen meg ez a blokk. Ezután kattints a Tartalom fülre, majd a blog & news ikonra. Most válaszd ki a mentett bejegyzéseket. Ezzel egy új menüt fogsz kapni, a már meglévő bejegyzések címeivel. Most ismét felül adminbaron kattints a Szerkesztő >> Változások mentése lehetőségre. Kész! Ugye milyen egyszerű volt? |
Szia Raziel70
Köszönöm a leírást. Nagyon klassz. Nekem a videó jön be, mert vizuális típus vagyok. |
| |||