uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog Új blog létrehozása (Már meglévő blog mellé Új készítése) |
Új blog létrehozása |
Váu! Lett egy Blogon a főmenüben!
![]() Szóval a főmenüben, 2-3 oldal van ahol szeretném a blogot bekapcsolni. Akkor elég a videón látottakat bekapcsolnom ott? Mi a véleményetek? mert Ugye a látogatók számára talán egyszerűbb lenne egy új "blokk" hozzáadásával kialakítani a blogot. Akkor viszont szerkeszthetek megint. Persze ha szerintetek is így átláthatóbb akkor elkészítem. Tehát akkor elegendő lenne egy új blokk, oda oldalak? És bekapcsolni a blogot? |
Szóval létrehoztam az új blokkot. Rámentettem a szerkesztésben de nem jelenik meg.
![]() Hozzáadva (19.03.2011, 17:49) Hozzáadva (19.03.2011, 18:13) Általános tájékoztatót még ma elolvasod? Ugyanis ezek már mind a forumon vannak! - Locky Hozzáadva (19.03.2011, 18:24) Talán ha rákeresel a keresőben hogy " blokk " elhiszed hogy levan irva hogyan hozuk létre? első találatok között lesz.... Hozzáadva (19.03.2011, 18:58) Leírom még egyszer, mert a tájékoztatóban meg az volt hogy jó részletesen írd le mit akarsz. |
Amikor létrehozol egy új blokkot, be kell tenni valamelyik oldalra. Addig nem is tudsz vele mást csinálni.
Arra figyelj, hogy ne az új blokk legyen a legfelső! Ezt most tanultam nemrég. Szóval a második helyre, vagy még lejjebb tedd be. Ott már jónak kell lennie. Ha nem, adj egy jelszót és megcsinálom neked, mert ezzel nem megyünk semmire! ![]() |
Quote (DaveedBrown) Linda2002, te most végül is egy új menüt akarsz csinálni? Ha jól értelmeztem, igen azt szeretne, de olyat, ami csak bizonyos oldalakon jelenik meg. ![]() De ezek szerint nem mi vagyunk értetlenek, ha ennyien nem értjük pontosan mi is lenne a terv. Nem jól elmagyarázva. ![]() |
raziel70,
Nem a blokkal van baj. Az létrejött. Csak szeretnék bele aloldalakat tenni. Azt nem tudom szerkeszteni. Hogy legyen ott is pl: --> Főoldal, -->Regisztráció ilyenek. Mint a bal oldalon a legfelső menüben. Mert csak a jobb és a baloldalon is a legfelső menünél van ott a csavarkulcs. És az Általános --> Belépés a saját menüben sem jelenik meg az oldalszerkesztésnél az új blokk. Ott sem lehet szerkeszteni. És hogy adjam meg a jelszót? |
Quote (raziel70) igen azt szeretne, de olyat, ami csak bizonyos oldalakon jelenik meg Hát akkor tegyél egy linket a menüponthoz azokra a "bizonyos oldalakra" ![]() Linda2002, Menüpontok kezelése - uCoz Kuckó, Szerkesztő mód - uCoz Kuckó |
Na ezt kerestem! Köszönöm!
De most az a probléma áll fent, amit eddig is szerettem volna leírni. Hogy nekem a menü pontok felett csak a bal oldalon felül van meg a csavarkulcs. Tehát az első után már egyiknél sincs ott a csavarkulcs. Nem szerkeszthetőek. |
Hiába szerettem volna elküldeni le van tiltva itt a PM.
![]() A másiknál meg nem találom. ![]() -------------------------------------------- Hozzáadva (19.03.2011, 20:19) |
PM = Privat Message vagyis Személyes üzenet.
De ha még ez sem megy, akkor tényleg hagyjuk. Csak néhány órát pocsékoltam el a semmire! ![]() ------------------------------- |
Hello sziasztok !
Meglehetősen rég jártam már erre. Most ismételten volna egy problémám amiben a segítségeteket kérném. Készítettem egy honlapot ismerősömnek, elérése: http://delegyhazilovas.ucoz.com/ A problémám: a menüben elérhatő a blog menüpont. Egy, az első bejegyzés látható. A többi viszont nem. Mitől lehet ez? Adminként belépve fel sem kínálja a további hozzászólás lehetőségét. Az admin felületen belépve lehetséges az anyag hozzáadása, de nem jelenik meg az oldalon. Csináltam egy kategóriát is a blogon belül, de így sem jelenik meg. Kérem hogy valaki adjon segítséget miként lehetne folyamatosan láthatóvá tenni a bejegyzéseket, pl. hasonló formában mint a vendégkönyvben. Előre is köszönet és üdv. |
| |||