uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog Új blog létrehozása (Már meglévő blog mellé Új készítése) |
Új blog létrehozása |
Váu! Lett egy Blogon a főmenüben! Haladok!
Szóval a főmenüben, 2-3 oldal van ahol szeretném a blogot bekapcsolni. Akkor elég a videón látottakat bekapcsolnom ott? Mi a véleményetek? mert Ugye a látogatók számára talán egyszerűbb lenne egy új "blokk" hozzáadásával kialakítani a blogot. Akkor viszont szerkeszthetek megint. Persze ha szerintetek is így átláthatóbb akkor elkészítem. Tehát akkor elegendő lenne egy új blokk, oda oldalak? És bekapcsolni a blogot? |
Szóval létrehoztam az új blokkot. Rámentettem a szerkesztésben de nem jelenik meg. Miért?
Hozzáadva (19.03.2011, 17:49) Hozzáadva (19.03.2011, 18:13) Általános tájékoztatót még ma elolvasod? Ugyanis ezek már mind a forumon vannak! - Locky Hozzáadva (19.03.2011, 18:24) Talán ha rákeresel a keresőben hogy " blokk " elhiszed hogy levan irva hogyan hozuk létre? első találatok között lesz.... Hozzáadva (19.03.2011, 18:58) Leírom még egyszer, mert a tájékoztatóban meg az volt hogy jó részletesen írd le mit akarsz. |
Amikor létrehozol egy új blokkot, be kell tenni valamelyik oldalra. Addig nem is tudsz vele mást csinálni.
Arra figyelj, hogy ne az új blokk legyen a legfelső! Ezt most tanultam nemrég. Szóval a második helyre, vagy még lejjebb tedd be. Ott már jónak kell lennie. Ha nem, adj egy jelszót és megcsinálom neked, mert ezzel nem megyünk semmire! |
Quote (DaveedBrown) Linda2002, te most végül is egy új menüt akarsz csinálni? Ha jól értelmeztem, igen azt szeretne, de olyat, ami csak bizonyos oldalakon jelenik meg. De ezek szerint nem mi vagyunk értetlenek, ha ennyien nem értjük pontosan mi is lenne a terv. Nem jól elmagyarázva. |
raziel70,
Nem a blokkal van baj. Az létrejött. Csak szeretnék bele aloldalakat tenni. Azt nem tudom szerkeszteni. Hogy legyen ott is pl: --> Főoldal, -->Regisztráció ilyenek. Mint a bal oldalon a legfelső menüben. Mert csak a jobb és a baloldalon is a legfelső menünél van ott a csavarkulcs. És az Általános --> Belépés a saját menüben sem jelenik meg az oldalszerkesztésnél az új blokk. Ott sem lehet szerkeszteni. És hogy adjam meg a jelszót? |
Quote (raziel70) igen azt szeretne, de olyat, ami csak bizonyos oldalakon jelenik meg Hát akkor tegyél egy linket a menüponthoz azokra a "bizonyos oldalakra" Linda2002, Menüpontok kezelése - uCoz Kuckó, Szerkesztő mód - uCoz Kuckó |
Na ezt kerestem! Köszönöm!
De most az a probléma áll fent, amit eddig is szerettem volna leírni. Hogy nekem a menü pontok felett csak a bal oldalon felül van meg a csavarkulcs. Tehát az első után már egyiknél sincs ott a csavarkulcs. Nem szerkeszthetőek. |
Hiába szerettem volna elküldeni le van tiltva itt a PM.
A másiknál meg nem találom. -------------------------------------------- Hozzáadva (19.03.2011, 20:19) |
PM = Privat Message vagyis Személyes üzenet.
De ha még ez sem megy, akkor tényleg hagyjuk. Csak néhány órát pocsékoltam el a semmire! Köszi... ------------------------------- |
Hello sziasztok !
Meglehetősen rég jártam már erre. Most ismételten volna egy problémám amiben a segítségeteket kérném. Készítettem egy honlapot ismerősömnek, elérése: http://delegyhazilovas.ucoz.com/ A problémám: a menüben elérhatő a blog menüpont. Egy, az első bejegyzés látható. A többi viszont nem. Mitől lehet ez? Adminként belépve fel sem kínálja a további hozzászólás lehetőségét. Az admin felületen belépve lehetséges az anyag hozzáadása, de nem jelenik meg az oldalon. Csináltam egy kategóriát is a blogon belül, de így sem jelenik meg. Kérem hogy valaki adjon segítséget miként lehetne folyamatosan láthatóvá tenni a bejegyzéseket, pl. hasonló formában mint a vendégkönyvben. Előre is köszönet és üdv. |
| |||