uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Katalógusok Cikkek (Cikkek) |
Cikkek |
Üdvözlünk a rendszerben, csabi96! Örvendünk, hogy a uCoz ügyfélszolgálati fórumához fordultál segítségért
A probléma megoldásához rakd be ezt a kódot a Stílusok táblázata (CSS) sablon végére (Vezérlőpult » Külalak vezérlése » Stílusok táblázata): Kód td.eText {width: 800px;} Ha véletlenül nem működne, akkor pedig: Kód td.eText {width: 800px !important;} Amennyiben valami még mindig nem tiszta, fordulj hozzánk bizalommal Sok sikert kívánunk jövőbeli internetes projektjeidhez |
Köszi! Viszont lenne még egy kérdésem ez nem olyan "nagy" gond de mégis zavar, ha a főoldalon kívül egy másik oldalra kattintok az oldalon, akkor az adott oldal felirata fehérre változik a felső menüpontok között, de valamiért a főoldal felirata is fehér marad. Ez nincs így minden oldalnál mint például GYIK. Lehet hogy elnyomtam valamit, mert a legelején ez nem volt így. Előre is köszönöm válaszod!
|
Ez eléggé érdekes jelenség..
CSS-ben van egy class: Kód .current item Amikor pl. épp a fórumon vagy, ezt a classot adja hozzá az oldal a fórum menüponthoz, ha a fotók oldalon, akkor a fotók menüponthoz. (nem tudom, érthető vagyok-e? ) Kérdés: ez a uCoz menüje, vagy pedig saját készítésű menü? Ha saját készítésű, akkor tudom a megoldást, de ha a uCoz beépített menüje, akkor kicsit nehézkes a dolog.. |
csabi96, menj a Vezérlőpult » Honlap-stílus » Menü szerkesztő oldalra, és írd át a Főoldal elem URL-címét erre: "/" (idézőjelek nélkül). A jelenlegi URL-cím "/index/", ezért jelenik meg fehéren a Főoldal szövege is, ha más oldalra mész.
|
Elvileg be van állítva, de lehet, hogy az oldalszerkesztőben (vizuális szerkesztő) át lett állítva valamelyik oldalakon. Amúgy az egész oldalra nézve a Stílusok Táblázatában (CSS) tudod, a body alatt szerkeszteni
Kód body {font-family: Tahoma,Geneva,sans-serif;color: #színkód;} Jelenleg ez van bent, de ezt lehet változtatni. Ajánlom a Google Fonts oldalát, ott rengeteg betűtípus van! |
Találtam még egy hibát, a regisztrációs űrlapon (http://torokcsaba.ucoz.com/register2), a nap és a hónap angolul jelenik meg, a regisztrációs szabályzat helyett pedig elírva "regisztréciós szabályzatot" jelenik meg. A másik kérdésem, pedig az hogy a regisztrációs szabályzatot hogyan lehet megváltoztatni? Előre is köszi!
|
Érdekes... Normálisan nem így kéne lennie. a regisztrációs szabályzat helyett pedig elírva "regisztréciós szabályzatot" jelenik meg Köszi a jelentést. Javítottam. Várjuk a frissítést. A másik kérdésem, pedig az hogy a regisztrációs szabályzatot hogyan lehet megváltoztatni? A regisztrációs szabályzat a uID globális rendszer regisztrációs szabályzata. Ezt nem lehet megváltoztatni, viszont a Fórumszabályzatot módosíthatod a Vezérlőpult » Fórum » Fórumszabályzat oldalon. |
csabi96, nagyon szívesen De azt halkan megjegyzem, hogy hétfőn kerül frissítésre a fordítási adatbázis, mert hát... hétvége.. Senki sem dolgozik csak én
|
| |||