| uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Katalógusok Cikkek (Cikkek) | 
| Cikkek | 
| 
 Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a facebook like gombot az összes oldal alján el akarok helyezni azt hol tudom beállítani? Pontosabban hol kell elhelyeznem?  Kód <div class="fb-like" data-action="like" data-href="https://torokcsaba.ucoz.com" data-layout="button_count" data-share="true" data-show-faces="false"> </div> Az üzenetet szerkesztette csabi96 - Hétfő, 2015.03.09, 16:43 | 
| 
 csabi96, próbáld meg a Honlap alsó része globális blokkba helyezni    | 
| 
 csabi96, örvendünk hogy segíthettünk   Ha bármilyen más kérdésed lenne, tedd fel azt bátran   | 
| 
 csabi96, a robots.txt fájl fel lett oldva. Valószínűleg van egy pár órás lemaradás    U.i: Megkérnélek, hogy legközelebb ne ugyanabba a témába tegyél fel olyan kérdéseket, amelyeknek semmilyen kapcsolatuk nincs a témával  Egyszerűen csak hozz létre egy új témát   | 
| 
 De most 24 óra elteltével a Google továbbra is azt írja, hogy blokkolva van.   Nekem kell tennem valamit? Csatolmányok: 

2796648.png
							(17.4 Kb)
						 Az üzenetet szerkesztette csabi96 - Hétfő, 2015.03.16, 16:25 | 
| 
 csabi96, a robots.txt fájl rendben van. A Google-nak kell még pár nap amíg leindexeli a tartalmat, és újraolvassa a robots.txt-t.

| 
| 
 | |||

Sikerült de elég kívülre kerül az oldal szélére, hogy tudom beljebb hozni?
 Sikerült de elég kívülre kerül az oldal szélére, hogy tudom beljebb hozni?