A fórum moderátora: Infohelp |
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Fórum KISKÉPEK IKONOK KÉSZLETE MÓDOSíTÁSA (Minden ami a kisképekkel ikonokkal kapcsolatos) |
KISKÉPEK IKONOK KÉSZLETE MÓDOSíTÁSA |
a rankjelzések mások!
vagy most melyiket akarod?? Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Szerda, 2010.02.03, 10:06
|
csoportok kisképét. mint :
adminisztrátor, moderátor Felhasználók stb stb Hozzáadva (03.02.2010, 10:25) Hozzáadva (05.02.2010, 15:46) Hogy hol tudok pl egy kép alá hivatkozást tenni : Akárhogy probálkoztam, nem ment :S |
Sziasztok !
Legyetek szívesek segíteni ha tudtok. Az a helyzet ,hogy az oldalamon a Fórum résznél(amit átneveztem Letöltések fórumának) ha be linkelek egy filmet és én mint tulaj tudok képet kitenni de másnak(felhasználóknak) nem jelenik meg az"img"kis gomb ,hogy képet tegyenek a feltöltésükhöz. Legyen szíves aki tudja mondja meg,hogy hol és mit kell át állítanom ahoz,hogy más is ki tudjon tenni képet a feltöltéséhez. Válaszokat előre is köszönöm. Az oldalam címe:http://gallantsyte.ucoz.com/ |
Ezt lehet módosítani a Felhasználók---->Felhasználói csoportok és ott a csavarkulcsra kattintva a megfelelő csoportnál (jelen esetben Felhasználók) Fórum--->BB-kódok engedélyezése és a Képek feltöltését pipáld ki.
Egyébként ajánlanám figyelmedbe ezt. http://www.ucoz.hu/main/?a=terms Méghozzá a 4. bekezdést. |
Sziasztok az előbbi hozzászólásom tárgytalan mert rájöttem .
Bocs |
Vektor, az ikonkészletek egyelőre még nm készültek el magyarul. Minden ikon egy külön kép, és minden sablonnak saját ikonkészlete van. Egyelőre csak ezen a két nyelven érhető el, de ha van valakinek elkészített magyar ikonkészlete és felajánlja használatra, akkor azzal ki lehet egészíteni.
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Szia Vektor.
A helyzet a következő. A ucoz az Invision Power Board (IPB) fórummotort építette be a rendszerbe. Vagyis ezt használod most is. Ha rákeresel a guglival erre a névre, kidob neked egy csomó oldalt, de ezek leginkább angol nyelvű oldalak. A teljes motort is le lehet tölteni (a telepíthető verzióra gondolok), amit ha kicsomagolsz, megtalálhatod benne a gombokat (angol nyelven). Kis szerencsével és talán hosszas keresés árán találhatsz ilyen gombokat, ikonokat. Javaslat: Ha valahol a neten böngészve találsz egy fórumot, ahol szép gombok vannak (magyar nyelven), akkor szedd le az összeset. (ez nem lopás, csak megtetszett és kész... ). A letöltött gombokat nevezd át az itt használatos nevekre. A névnek pontosan egyeznie kell, különben nem ismeri fel a rendszer!!! A neveket pedig admin felületen a Fórum >> Modul beállítása résznél Kattints a Gombok készlete szövegre (bal oldalon). Megjelenik egy ablak, amiben kattints egy ikonra, ekkor megjelenik egy másik ablak, ahol az adott készlet összes ikonja látható. Kattints egy képre jobb klikkel, majd a képadatok megjelenítése (Firefox) lehetőségre. Innen ki tudod olvasni a kép nevét. Szóval a megfelelő képet ilyen néven kell elnevezni, majd feltölteni. A képek kiterjesztése minden esetben gif! A képek nevei, pontosan melyik mi, ebben a topikban van felsorolva. Tudom, kicsit zavaros, meg elég macerás, de sajnos nincs vállalkozó, aki készítene magyar ikonokat! Amúgy meg vedd fel a kapcsolatot Lockyval, úgy vettem észre Ő a nagy Fórum bűvész! Utólag még egy kis infó erről fórummotorról. |
Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem, hogy a fórumon a a kiegészítő információk táblázatban a látogatók és a statisztika ikonját lehetséges e cserélni és ha igen hol találom?Mert
sajnos nem látom sehol a képre való hívatkozást.A válaszotok előre is köszönöm. Üdv. Fredrick81 |
Szaisztok!
Lehet nem olyan jó helyreírok de nézzétek el nekem! Az lenne a kérdésem hogy a fórumoknál ugye ottvan hogy: Fórum moderátora: vmx Ezt a szöveget hogy lehet átírni? Pl olyanra hogy béke fenttartó: vmx vagy ilyesmi? |
vmx, sehogy sem, mivel ilyen szinten nem férsz hozzá a fórumhoz!
És valóban nem jó helyre írtál, mivel van egy olyan topik, aminek a címe Fórum kinézeti probléma Szerintem ez a kérdés oda való. |
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e oldani valahogy azt, hogy a fórumban ne legyen külön kategorizálva egy-egy adott téma/bejegyzés a nézettsége alapján. Arra gondolok, hogy van átlagos téma, fontosabb téma, forró téma.. Tehát a kérdés egyszerűen: megoldható hogy minden téma átlagos maradjon amíg világ a világ? A választ előre is nagyon megköszönöm, igyekeztem rájönni egyedül de nem sikerült. Szép napot mindenkinek. üdv.: Tibcsi |
| |||