|
|
A fórum moderátora: Infohelp |
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Fórum Topik rögzítése |
Topik rögzítése |
Kedves Attila!
A kérdésem az, van-e lehetőség a fórumban egy topik helyének rögzítésére? Arra gondolok, hogy az adott részegységen belül az első topik megmaradhatna-e elsőnek, függetlenül a később nyitott topikok számától? Ezt két dolog is indokolhatná: az egyik, hogy a nyitó topikban lehetne az adott fórumrész szabályait és egyéb tudnivalóit rögzíteni, vagy az lenne az adott topikok közül a legfontosabb. Hozzáadva (20.10.2009, 11:30) |
Hát ez megint egy nehezen felfogaható kérdés
De mivel itt 2 kérdésre lehet válaszolni ezért mindkettőre válaszolok. Itt mindkét lehetőséget belehet álítani a sárga nyil jelzi az első üzenet megjelenítése azon a témán belül minden oldalon legfelül. A zöld nyil meg hogy az a téma lesz a legelől abban a kategoriában. Csatolmányok:
8543112.png
(49.9 Kb)
|
Hello Locky.
Nekem is van ebben a témában egy kérdésem. Ha ugye írok a fórumba valahova akkor ottvannak ezek a lehetőségek. De már most ha pl írtam és le akarom zárni a témát, akkor hol lehet megtenni? Vagy írni kell még egyet? |
Na látod, vmx? Ez egy fórum moderátor alapvető ismeretébe kellene tatozzon.
Te nem vagy modi, de szeretnél az lenni. De így... A fórum jobb felső sarkában van egy legördülő lista. Amit ott látsz: A Moderátor opciói. Abban tudod megtenni, hogy egy nyitott és futó fórum topikot lezársz. (Téma lezárása) |
vmx, nem csak a tudásoddal van baj. Hanem egy dologgal nem vagy tisztában:
Általános Tájékoztató Gondolkozz el kicsit, hogy miért linkeltem ezt most be neked. Ha nemtudod olvasd el azt amit ez alá fehérrel írtam: Kereső---> téma majd nézd meg a 6. találatot. |
Hali nekem olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy hol lehet levenni ezt a ki emelt topikot?
Mert sem az userpc-n nem találom sem a fórumnál. Hozzáadva (12.10.2013, 08:31) |
| |||
| |||