|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő A renszer letitott (IP blokkolva) |
A renszer letitott |
Sziasztok.
Egy nagyon nagy problémám van. Nem rég telepítettem a gépre linuxot és most ismerkedek vele. Letöltöttem linuxra egy olyan programot ami ellenőrzi a linket, hogy hibás vagy nem hibás. Valami ilyesmi. A program neve KLinkStatus. A program megtalálható a szoftverközpontban. Beírtam az egyik uCoz-os weboldalam címét keptar.at.ua , és egymás után írta ki az oladalom milyen linkek, és külső linkek találhatóak. Majd később leállítottam mert sok a link... Beírtam a másik weboldalamat bennariktamas.hu . És láttam hogy egy pár link hibás amit szerekesztettem az oldalon. Lényeg, hogy aztán amikor beírtam a a keptar.at.ua címét a böngészőbe ezt írta ki. [ Your IP was temporary blocked due to high requests flow. Az IP címed a sok próbálkozás miatt a rendszer letiltotta. ] Képernyő képeket nem tudok csatolni, mert nem tudom hogy kell linuxon. Mit lehet ilyenkor tenni? Megoldódott a probléma Az üzenetet szerkesztette tomi3821 - Csütörtök, 2013.01.17, 08:29
|
tomi3821, ha 15 másodpercen beül sok lekérdezésed van, akkor az uCoz biztonsági okok miatt 1 óráig tiltja az IP-det. Minden plusz próbálkozás után újra kezdődik az 1 óra, tehát egy másfél órára ne menj fel az oldaladra, és jó lesz.
|
Sziasztok.
Nálam az a probléma merült fel,hogy pl. amikor szerkesztek egy oldalt,és mentés után frissítem,egy bizonyos frissítés mennyiség után blockolja az ip-met.DE előfordult már akkor is,ha pl. a fórumba töltök fel bejegyzéseket és kb. a 10.-15. után blockolja az ip-t.Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?A chatem meta refresje 8 mp-re van állítva,de annál nincs blokkolás(egyenlőre) |
remus,
Írhatod kérdőjel nélkül is: Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni!!! Mert nem, nem lehet kikapcsolni... Különben ha 15 mp-n belül van sok (ha minden igaz 10) oldallekérésed, akkor blokkol a rendszer... |
vmarci21,
Kár.Dehát végülis,ha azt nézem,hogy a ucoznál mi mindent kapunk ingyen,akkor ez legyen a legkisebb probléma. Sok fizetős hostnál a ucoz szolgáltatásainak a negyedéd kapjuk kb. Jó ez így. Hozzáadva (06.12.2013, 21:27) |
| |||
| |||