A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Funkciómodulok » Felhasználók » FIGYELMEZTETÉS, HONLAP INAKTIVÁLÁSA, AKTIVITÁS HIÁNYA (Rendszerüzenetekkel kapcsolatos téma)
FIGYELMEZTETÉS, HONLAP INAKTIVÁLÁSA, AKTIVITÁS HIÁNYA
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 1 | 22:35
Kérdés:
Még nem telt el 40 nap, hogy utoljára meglátogattam a honlapomat, miért lett aktivitás hiánya miatt inaktiválva?

Válasz:
Az aktivitás hiánya annyit jelent, hogy 40 napja nem látogatták más látogatók a honlapot, vagy nem történt semmilyen változtatás a honlapon.

Nem elég egyedül látogatni a honlapot, ahhoz, hogy a rendszer aktivitást észleljen, a honlapon változtatásokat is végre kell hajtani. Fontos, hogy a honlapjának minél több látogatója legyen. Időközönként be kell lépni a Saját menübe is, és ott is változtatni kell a honlap szerkezetén. Rendszeresen frissítse honlapját új anyagok, információk hozzáadásával, tegye minél érdekesebbé és vonzóbbá a látogatók számára.

Az újraaktiválásra 15 nap határidő van megadva, így az inaktiválás után még van 15 napja a visszaállításra.

Javasoljuk a weboldala népszerűsítését, hogy minél többen látogassák.

A uCoz ingyenes lehetőséget biztosít olyan honlapok részére, amelyek érdekesek a látogatóknak, ahova a látogatók rendszeresen, szívesen visszatérnek.
A uCoznak nem célja az, hogy olyan honlapok tárolódjanak a rendszerben, amelyeket nem látogat senki.
A természetes szelektálást segíti elő az aktivitást figyelő rendszer, ami törli az ingyenesen tárolt és elhagyott weboldalakat.

Amennyiben valaki olyan honlapot akar létrehozni, amit senki nem látogat a tulajdonoson kívül, akkor azon rendszeresen változtatnia kell, pl. új bejegyzéseket kell írnia, vagy pedig rendszeresen vissza kell állítania, de ha nem kívánja rendszeresen visszaállítani, akkor javasolt a prémium szolgáltatás vásárlása.

A prémium szolgáltatás ideje alatt a rendszer nem figyeli a honlap aktivitását, a honlapja nem lesz inaktiválva, még abban az esetben sem, ha semmilyen változtatást nem eszközöl a honlapján, és senki nem látogatja a honlapját.


Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Bence
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 31 | 11:52
Helló! Nem tudok modulokat kitörölni, mert régen a megadott KÉT NÉVRE amit beírtam már nem emlékszem és átírni sem bírom, tudnátok nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm!
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 32 | 13:38
Bence, első sorban nem fog ártani, ha elolvasod ezt itt.
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


guruji
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 33 | 02:39
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a honlapom (magyarsaiva.ucoz.com) miért nem láthatom, és a szerkesztőmet sem mutatja, amikor bejelentkezek. Bocsi, de a fórumon sem enged írni. A választ előre is köszönöm.
drhflany
Üzenetek: 110
Hírnév: 10

Üzenet # 34 | 12:20
Kedves guruji!
Érdekes, nekem megjelenik a honlapod meg minden... Csak akkor nem láthatod, ha be vagy jelentkezve? (mondjuk ez abszurd...) wacko Ha igen, akkor lehet hogy véletlenül magadat áttetted a letiltottak listájára, vagy az Adminisztrátorok csoporttól megvontad a jogot. Próbáld meg: a webtopodból a ,,Honlapjaim" ablakban a honlapod mellett kattints a CP gombra (saját menü) és a saját menüben nézd meg a dolgot.
Az üzenetet szerkesztette drhflany - Szombat, 2012.03.17, 12:21
guruji
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 35 | 22:18
Nagyon szépen köszönöm. Most már műkszik. smile
Senator
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 36 | 00:13
Sziasztok !
olyan gondom van hogy nem jelenik meg a honlapom a www.m2mdiscovery.ucoz.hu a fent említett lépéseket megpróbáltam de nem váltak be webtop-ból próbáltam belépni de úgy se nyitja meg se az oldalt se a saját menüt .Mi lehet a gond

válaszokat előre is köszönöm
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 37 | 16:34
Senator, az oldalad rendesen megnyitható, elképzelhető átmeneti kapcsolati probléma lehetett
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Bellbútor
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 38 | 11:39
Üdvözlöm!

2012 március körül készítettem egy honlapot a bellbutor.ucoz.hu -t betegség miatt csak most sikerült foglalkozzak vele. A honlap azóta tőrlődött (értem is miért 40 nap stb...) . Önök küldtek nekem egy emailt a visszaállítással kapcsolatban
a regelt email címemre na de mivel ottsem voltam bejelentkezve így az is törlődött. Az email címem visszaállítottam de a levél a visszaállítással kapcsolatban nincs benne, sőt minden levelem oda. Az lenne a kérdésem, hogy volna e mód arra h visszaállítsuk a honlapot? Időközben csináltam egy bellbutor.ucoz.hu domainel egy újat (csak a külalakot állítottam még be) ha volna mód a régi visszaállítására akkor ezt törölném. A válaszukat előre is köszönöm.
Nagyon jó a rendszerük.

Maradok maximális tisztelettel: Birínyi Attila
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 39 | 13:16
Bellbútor, hát az sajnos törölve lett sad . Érdemes időközönként bizt. mentést csinálni, és letölteni, illetve látogatókat szerezni. biggrin
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
kukorica
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 40 | 12:45
Tiszteletem!

Az a gondom, hogy fel lett függesztve a honlapom (szovegkornyezet.ucoz.hu), de nem kaptam e-mailt, hogy vissza tudjam állítani. A honlap egy másik honlappal együtt, azonos felhasználó alatt van, a másikra kaptam visszaállító e-mailt, erre pedig nem (spam-be se!).
Indamail a levelező, és eddig mindig megjöttek a visszaállító e-mailek, most pedig a két honlapom közül csak az egyikre.
Már írtam az ügyfélszolgálatra, de nem kaptam választ.
Hamarosan lejár a visszaállítási idő...

Köszönöm!
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 41 | 17:46
Ha valakinek fel lett függesztve a honlapja, és nem kapott visszaállító e-mailt, az ne a magyar ügyfélszolgálatnak írjon, hanem angolul az angol ügyfélszolgálatnak! Egyelőre a magyar ügyfélszolgálat vonala szünetel.

Hol tudok írni az angol ügyfélszolgálatnak?
  • 1. mód: Látogasd meg a http://ucoz.com/contact oldalt, majd töltsd ki a megjelenő űrlapot.
  • 2. mód: Állítsd át a Vezérlőpultod nyelvét angolra, majd válaszd a Help menü Technical Support elemét, és töltsd ki a megjelenő űrlapot.

Az ügyfélszolgálat válasza, az űrlapon megadott e-mail címen fog megérkezni, ezért helyes e-mail címet adj meg! Vezérlőpultból való üzenetküldés esetén a válasz a uCoz rendszerbe való regisztrációkor megadott e-mail címen fog megérkezni!

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Funkciómodulok » Felhasználók » FIGYELMEZTETÉS, HONLAP INAKTIVÁLÁSA, AKTIVITÁS HIÁNYA (Rendszerüzenetekkel kapcsolatos téma)
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Keresés: