A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Funkciómodulok » Felhasználók » FIGYELMEZTETÉS, HONLAP INAKTIVÁLÁSA, AKTIVITÁS HIÁNYA (Rendszerüzenetekkel kapcsolatos téma)
FIGYELMEZTETÉS, HONLAP INAKTIVÁLÁSA, AKTIVITÁS HIÁNYA
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 1 | 22:35
Kérdés:
Még nem telt el 40 nap, hogy utoljára meglátogattam a honlapomat, miért lett aktivitás hiánya miatt inaktiválva?

Válasz:
Az aktivitás hiánya annyit jelent, hogy 40 napja nem látogatták más látogatók a honlapot, vagy nem történt semmilyen változtatás a honlapon.

Nem elég egyedül látogatni a honlapot, ahhoz, hogy a rendszer aktivitást észleljen, a honlapon változtatásokat is végre kell hajtani. Fontos, hogy a honlapjának minél több látogatója legyen. Időközönként be kell lépni a Saját menübe is, és ott is változtatni kell a honlap szerkezetén. Rendszeresen frissítse honlapját új anyagok, információk hozzáadásával, tegye minél érdekesebbé és vonzóbbá a látogatók számára.

Az újraaktiválásra 15 nap határidő van megadva, így az inaktiválás után még van 15 napja a visszaállításra.

Javasoljuk a weboldala népszerűsítését, hogy minél többen látogassák.

A uCoz ingyenes lehetőséget biztosít olyan honlapok részére, amelyek érdekesek a látogatóknak, ahova a látogatók rendszeresen, szívesen visszatérnek.
A uCoznak nem célja az, hogy olyan honlapok tárolódjanak a rendszerben, amelyeket nem látogat senki.
A természetes szelektálást segíti elő az aktivitást figyelő rendszer, ami törli az ingyenesen tárolt és elhagyott weboldalakat.

Amennyiben valaki olyan honlapot akar létrehozni, amit senki nem látogat a tulajdonoson kívül, akkor azon rendszeresen változtatnia kell, pl. új bejegyzéseket kell írnia, vagy pedig rendszeresen vissza kell állítania, de ha nem kívánja rendszeresen visszaállítani, akkor javasolt a prémium szolgáltatás vásárlása.

A prémium szolgáltatás ideje alatt a rendszer nem figyeli a honlap aktivitását, a honlapja nem lesz inaktiválva, még abban az esetben sem, ha semmilyen változtatást nem eszközöl a honlapján, és senki nem látogatja a honlapját.


Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 16 | 19:24
nemtudom, nekem gmailos fiokom szűrövel ellátva van és tegnap vettem észre hogy egyik "demo" oldalamat törölte az ucoz, miközben elméletileg kellet kapnom egy mailt. Mondjuk arra az oldalra nem is volt szükségem, de minden máshogy kapok mail-t csak úgy nem.
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 17 | 20:32
akkor valamit nem jól csináltál smile Nekem minden megjelenik szűrővel, de ha mégsem akkor javaslom hogy húzd fel a "Spam" mappát a megjelenítendő mappákhoz. Egyszerű. Menj a "X További ▼"-ra és kattints a SPAM-ra. de tartsd lenyomva, és húzd fel. Egy ilyen Szűrő-látható spam mappa kombóval nem lehet nem észrevenni ha oda tette be.
A kép illusztráció (katt rá hogy nagyobb legyen):
Csatolmányok: 0190035.png (187.4 Kb)

A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Péntek, 2010.09.10, 20:34
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 18 | 09:52
DaveedBrown, nemtudom, nekem ez igazából nem lényeges mert ami oldalam van, az már biztos nem lesz inaktivitás hiányban, viszont a demo oldalnál nem jött még a spam mappába se levél. Mellesleg az üzenetes, kapcsolatos illetve chathozzászolásos leveleket mind megkapom (nem spammként).

Csatolmányok: 0867901.png (5.8 Kb)
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 19 | 12:48
Locky, figyelj ide, DaveedBrown, ajánlotta, hogy nézd át a szűrő beállításait, biztosan valamit máskép csináltál, állítottál be, mint a mi leírásunkban látható. Nekem is jönnek a gmail fiókomra a visszaállító levelek. Így néznek ki (van egy figyelmeztetés a fejlécében, hogy a szűrő beállításai miatt nem került a spam mappába)

Csatolmányok: 7352804.jpg (47.1 Kb)

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
daMonsta
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 20 | 19:58
ha régen új pw kellett akkor rendben megkaptam a mailt, tehát elvileg minden jó.
de termeszetesen megneztem: spamben nincs semmi, sem kukában sem sehol.

kaphatok egy aktivalo levelet vagy barmi mast h visszakapjam az oldalt, amiben nem keves munkat fektettem?

koszonom

tehát elfelejthetem az oldalamat? vagy megoldható h kapjak végre egy reaktivalo emait, mielott veglegesen torlitek az oldalt?

Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 21 | 20:25
daMonsta, megkérheted az ügyfélszolgálatot itt http://www.ucoz.hu/main/?a=contact , hogy aktiválják kézzel a honlapodat, és erősen ajánlom, hogy olvasd el ezt a témát http://forum.ucoz.hu/forum/25-36-1 , és ha szükséges cseréld le az e-mail címedet.
A szükséges rendszerüzenetek mindig kiküldésre kerülnek, sajnos a uCoz nem tehet arról, hogy a bizonyos e-mail-szolgáltatók spamba tették, vagy be sem engedik a postafiókra a uCoztól érkező üzeneteket.Csak példaképpen említem a citromail szolgáltatót, ahol régebben akkor sem engedtékk át a levelet, ha a szövegrészében szerepelt ez a szó, hogy uCoz.

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Evia
Üzenetek: 49
Hírnév: 7

Üzenet # 22 | 12:49
Kedves Attila,

A tájékoztatással kapcsolatban két kérdésem van.

Mi történik akkor, ha elmegyek két hónapra nyaralni? Azt nem tudom, hogy a látogatóim mennyire hűségesek és jönnek-e egyáltalán, ha én nem vagyok ott. Megkérem a testvéremet, hogy nézzen be minden nap az oldalamra és egy kicsit tartsa életben. De ő a saját nevével lép be és az admin felületre egyáltalán nem megy. Inaktivitásnak számít, ha ez idő alatt én egyáltalán nem megyek fel az oldalra?

Azt írtad, időnként változtatni kell a honlap szerkezetén. "Időközönként be kell lépni a Saját menübe is, és ott is változtatni kell a honlap szerkezetén. " Nekem az az álmom, hogy befejezzem a szerkezet változtatásait és ne kelljen hozzányúlni utána jó ideig. Anyagokat mindig rakok fel és sokszor módosítom is a már meglévőket, de ezt nem az admin felületen teszem. Inaktivitásnak számít, ha nem megyek az admin felületre?

Elnézést kérek, ha értetlennek tűnök. Számomra ez a két kérdés nagyon fontos, mert a két honlapom a lelkem egy-egy darabja. A választ előre is köszönöm.

Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 23 | 06:22
Kedves Evia!

A honlap inaktivitásáról automatikus e-mail üzenetben tájékoztat a rendszer. Az e-mailban található egy link, amire kattintva újra aktiválható a honlap. Amennyiben nem kapod meg az újraaktiváló e-mailt, kérlek olvasd el a következő témát:
NEM KAPTAM MEGERŐSíTŐ E-MAILT
Tehát, ha nyaralsz, vagy bárhol is vagy a világon, elég rendszeresen látogatni a postafiókodat, és az e-mailban található linkre kattintva újraaktiválhatod a honlapodat.
Amennyiben, nem látogatják a honlapod, és nem látogatod a postafiókodat sem, hogy újraaktiválhasd a honlapodat, de szeretnéd megtartani, legyél Prémium felhasználó, fizess elő egy alapcsomagra a Saját menü-ben. Az előfizetéssel rendelkező felhasználók honlapja az előfizetés ideje alatt nem inaktiválódik.
Minimálisan előfizethető időszak: 1 hónap.
A prémin szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz: Prémium szolgáltatások


Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Imi
Üzenetek: 22
Hírnév: 0

Üzenet # 24 | 08:08
Sziasztok! Képzeljétek el, hogy kaptam egy olyan levelet az egyik oldaltulajtól, hogy ha a napi oldalletöltés nem éri el a 200-at akkor törlik a honlapot. Ez igaz? Nagyon aggódok
Imi
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 25 | 08:19
Ez így csak részben igaz. Ha huzamosabb ideig nincs látogató, nem szerkeszted, akkor törlik, de nem kell napi 200. Ha napi 2 (rajtad kívül) látogató van, akkor is fent marad az oldal
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


Imi
Üzenetek: 22
Hírnév: 0

Üzenet # 26 | 08:29
Köszönöm a válaszodat! Megnyugodtam akkor.




Olvasd végig a fórumot, ha inaktiválódik is a honlapod, 15 napon belül újra tudod aktiválni azzal a linkkel, amit az e-mail címedre küldött figyelmeztető levélben találsz.
Ha csak saját célra hozod létre a honlapod, és látogatókat sem akarsz látni rajta, akkor célszerű előfizetni egy egy éves prémium csomagra, + ajándékba kaphatsz egy domain nevet is. Az előfizetéssel rendelkező honlapok látogató hiányában sem kerülnek törlésre, amíg tart az előfizetés. Minden esetben aktívak maradnak az előfizetés idejére.

//Attila

Imi
Az üzenetet szerkesztette Attila - Szerda, 2011.07.13, 08:08
Admin3141
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 27 | 18:09
Nagyon nagy problemam van,a http://kelementelke.ucoz.com oldalamon el felejtettem a jelszavam, es ertem ujat, de az e/mail cimem is csak olyan al domainen futott es megszunt,es nem kapom tobbe meg a jelszavam...hogyan bizonyithatom,h az enyem az oldal?
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 28 | 16:46
ElectRichi, add meg azokat az adatokat, ami szükséges a titkos kérdésre adott válaszhoz, és minden egyéb információt, amit csak te tudhatsz a honlapodról.
http://forum.ucoz.hu/forum/3-12-19-16-1252524043
és írj a Kapcsolat menüpontban a http://ucoz.hu oldalon

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
ElectRichi
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 29 | 20:55
A kapcsolat menupontban?
el kuldtem hogy mit szeretnek,aztan meglatommikor irnak vissza,vagy m ashol kell kitolteni ezeket?
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 30 | 11:54
ElectRichi, azt a 6 adatot kell megadni ami oda van írva, vagy annyit amennyit tudsz.
Titkos kérdés, Regisztrált IP Cím, Aktíváló levél, regisztrálás ideje, regisztrált e-mail cím + ha van valami egyéb amit csak te ismerhetsz.

Ezeket kell elküldened.
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Funkciómodulok » Felhasználók » FIGYELMEZTETÉS, HONLAP INAKTIVÁLÁSA, AKTIVITÁS HIÁNYA (Rendszerüzenetekkel kapcsolatos téma)
Keresés: