uCoz közösség Archívumok Lomtár VEGYES, TÉMÁBA NEM ILLŐ ÜZENETEK (Ha rossz helyre írod az üzeneted, ide kerülhet) |
VEGYES, TÉMÁBA NEM ILLŐ ÜZENETEK |
Ide kerülnek azok az üzenetek, amelyeket a felhasználó nem az üzenethez illő témába írt.
Nagyon ügyelj arra, hogy NE KERÜLJÖN IDE az üzeneted! Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
A hozzászólás téves információt tartalmaz! - moderátor
Idézet (csiriba) Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy az oldalam linkjét hol tudom átírni valami.ucoz. hu -ról valaki.ucoz.hu -ra? Egyáltalán van-e erre lehetőség? Ha nincs, akkor újat kell regisztrálnom, de hogy tudom - egyszerűen és gyorsan - az eddig felkerült tartalmakat áttölteni az új oldalra? Egész délelőtt olvastam a fórumot és nem találtam választ. Gondolom, annyira egyszerű a kérdésem, hogy rajtam kívül ez mindenkinek egyértelmű. Remélem, hogy jó helyre írtam. Szia. Elméletileg bemész a vezérlőpultba, és ott átírod egyszerűen. Mented, és ennyi. ezzel csak a $HOME_PAGE_LINK$ értékét módosítod - moderátor |
bigbig, a 3 fiókod van: sziszka10012, myface és bigbig. Ez büntetendő tevékenység.
|
FBS, wáááóóó... Ezt nekem is elmondhatnád! Pontosabban azt, hogy mi is volt az eredeti terved!
Ha jól tudom egy szerver felépítése php fájlokból áll. Ilyen dolgot Te itt akkor sem fogsz tudni futtatni, ha fizetsz a php szolgáltatásért! Se php, se mysql hozzáférés, se más hasonló... Érdekes dolgokat találtok néha! De ha van valami olyan ötleted, ami tényleg működőképes és nem kell hozzá semmi, csak egy olyan tárhely, ahol csak html és javascipt futtatható, az tényleg érdekelne! |
Bocsássatok meg, de ezt nem hagyhattam ki... |
dominik, nem tudom, én is csak egy felhasználó vagyok, de az BIZTOS, hogy nem jó témát választottál! (Kérdőívek)
Hozzáadva (09.08.2012, 18:41) |
Quote Az is megeshet, hogy ezek az üzenetek a Lomtárba fognak kerülni... KovJonas, ebben egészen biztosak lehettek |
dominik, sehol. Ezt én is megmondom neked hogy nem lehetsz moderátor. Még megfelelő témába sem tudsz írni, nem hogy moderátor legyél. Arról meg már nem is beszélve, hogy az üzeneteid nagy része értelmetlen, és állandóan mindenkinek csak takarítania kell utánad.
|
| |||