uCoz közösség Archívumok Lomtár VEGYES, TÉMÁBA NEM ILLŐ ÜZENETEK (Ha rossz helyre írod az üzeneted, ide kerülhet) |
VEGYES, TÉMÁBA NEM ILLŐ ÜZENETEK |
Ide kerülnek azok az üzenetek, amelyeket a felhasználó nem az üzenethez illő témába írt.
Nagyon ügyelj arra, hogy NE KERÜLJÖN IDE az üzeneted! Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Üdv Mindenkinek!
Két napja csatlakoztam az Ucoz közösséghez. Nem találtam megfelelő topicot igy fel tennem itt a kérdésem. Bocs a pancserségemért. Pl a fájl katalogusba csak a honlapon tudok hozzá adni. kössz előre is.... Speik |
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogyan tudnám a honlapom felbontását optimalizálni, hogy minden felbontásban ugyan úgy nézzen ki. Mivel nekem 1920x1080-as van, ezért én így szerkesztem, de más kisebb felbontású monitornál igen csak kell a csuszkát használni. Van erre megoldás? Ha tudtok valami infót, osszátok meg velem legyetek szívesek. Előre is köszönöm! gyulan95
|
Sziasztok
Nekem Twitter, Startlap, iWiW megosztó kell. Előre köszönöm a segítséget. |
Az a kérdésem hogy én hírlevelet hogy tudok küldeni az oldal regisztráltjainka???
|
Tesztet hogy tudok kirakni az oldalamra?
|
Szia.Lenne egy kérdésem,hogy a fórumba rakom a filmjeimet,és hogy tudok beilleszteni hozzá,kis videóbemutatót a youtubról??Mert próbálkozgatok,de seholse találok benne linket,amitől egyből látszódna a kis "klipp",mikor az embedet átszeretném másolni.Köszi előre is a segítséget.Jucus
|
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogyan lehet színezni az oldalt, a választ előre is köszi! |
Az alpértelmezett betüméret a CSS fájlban tudod módosítani, vagy beírod, hogy
Code <font style="size: "> de én a helyedben inkább a css fájlból nézném meg a dolgokat. az admin színeket pedig: Code <?if ($GROUP_ID==ide a grop id-t$)?><font style="color: ide a szín nevét vagy RGB kódját"><endif>$USERNAME$</font> de a group id helyett használhatsz group_name-t is. Akkor $GROUP_NAME$="Adminisztrátorok" több if-et egymás mögé pakolhatsz, a különböző rangoknak Hozzáadva (04.11.2010, 10:50) |
tehát akkor mit irjunk be?? nekem is jól jönne
Üzenet áthelyezve - DaveedBrown 2010. 11. 10. 14:34 Szavazzatok!!!!
MSN cimem:F.Ricsike1996@hotmail.com |
Sziasztok!
a kérdésemnek nem találtam konkrét topikot,ezért írom ide. A kérdésem,hogy esetleg lehet valahogy bővíteni a betűkészletet? Köszi! |
Hello. valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet áttenni a belépést a jobb oldalra vagy hogy ezt melyik topicba kérdezzem?
Meg a letöltési link is érdekelne hogy hogyan lehet ilyet csinálni hogy feltöltöm a honlapra a .rar fájt és testek ki róla egy írást hogy letöltéshez kattintson ide? Vagy melyik topicban kérdezzek rá erre? Előre is köszi |
| |||