A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
uCoz közösség » Általános információk » Fizetéses szolgáltatások » Fizetéses szolgáltatások - Általános információk és GYIK
Fizetéses szolgáltatások - Általános információk és GYIK
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 1 | 22:06
Fizetéses szolgáltatások - Általános információk és Gyakran Intézett Kérdések

A uCoz, amellett, hogy számos ingyenes szolgáltatást nyújt felhasználóinak, ugyanúgy nyújt rengeteg prémium (fizetéses) lehetőséget, amelynek segítségével a webmesterek továbbterjeszthetik a weboldalaik adottságait, funkcionalitását.

A fizetéses csomagok listáját a Fizetéses szolgáltatások oldalon tekintheted meg, ahol meg is vásárolhatod az egyiket:



A felhasználók megvásárolhatnak egy prémium szolgáltatást egy csomag keretén belül vagy külön szolgáltatásként *.

*Hogyan vásárolhatok külön szolgáltatást?

A nemrég frissített új fizetéses struktúra és szolgáltatási csomagok keretében rengeteg változást tettünk annak területén, hogy a rendszer hogyan nyújtja a külön szolgáltatásokat. Külön szolgáltatás csak egy csomag vásárlása után vásárolható az aktiválást követő 24 órában. Prémium csomag vásárlása után menj a Vezérlőpult » Fizetéses szolgáltatások oldalra, majd találd meg a Külön szolgáltatás vásárlása gombot (a Tranzakciótörténet gomb mellett).

Ezután megvásárolhatsz egy olyan szolgáltatást, amit az előbb megvásárolt csomag nem tartalmaz.

MINIMÁLIS
ALAP
OPTIMÁLIS
MAXIMÁLIS
ÜZLETI
uCoz védjegy eltüntetése
Vezérlőpult reklám eltüntetése
Webáruház modul
PHP használata


Fontos megjegyezni, hogy az alkalmazandó külön szolgáltatás a fizetéses csomag lejártáig érvényes a honlapon.

Előfizettem egy szolgáltatásért, látom azt a "Kifizetett megrendelések" oldalán, de az mégsem aktív. Mi a hiba és hogyan lehetne javítani?

A legtöbb hasonló esetben az a probléma, hogy már van aktiválva egy fizetéses csomag a weboldalon. Két csomagot nem lehet egyszerre használni és ennek eredményeképpen a rendszer csak az előzőleg aktivált csomag lejáratakor fogja aktiválni az új csomagot.

Amennyiben az újonnan vásárolt szolgáltatásra van szükséged, törölnöd kell az előző fizetéses szolgáltatást. Ezt itt teheted meg: Vezérlőpult » Fizetéses szolgáltatások » Kifizetett megrendelések » Válaszd ki a megfelelő megrendelést » Mégse.



Megj.: Amennyiben törölsz egy szolgáltatást, a fennmaradó összeg, mely nem került felhasználásra vissza lesz térítve a virtuális pénztárcádra, így azt a későbbiekben is felhasználhatód.


Mi az a prémium fiók/prémium felhasználó?

A prémium fiókok azok a weboldalak, amelyeknek a tulajdonosa(i) megvásároltak egy $2-nál nagyobb összegű fizetéses szolgáltatást vagy csomagot. Egy ilyen fizetéses szolgáltatás vagy csomag fizetése után a felhasználók fiókja (weboldal) prémiumnak minősül. A prémium felhasználók számos előnyökkel rendelkeznek. Például: a prémium felhasználók weboldalai nem kerülnek törlésre inaktivitás miatt. A prémium weboldalak robots.txt fájljának karantén-státusza is lekerül.

Hogyan kaphatok ajándék domaint?

A kiválasztott régiójú ajándék domain megszerzéséhez kattints az Ajándék domain" linkre a vezérlőpult főoldalán. Ezt csak akkor láthatod, ha egy prémium csomagot 12 vagy annál több hónapra vásárolsz meg.
Láthatsz egy ablakot egy promóciós kóddal. Ezt a kódot használd a domain megvásárlásához itt: http://domain.ucoz.com .
Amennyiben nem írtad le a kódot, azt ismét megtekintheted itt: Vezérlőpult » Segítség » Ügyfélszolgálat, a "Domain as a gift" tárggyal rendelkező üzenet.
Amennyiben bármilyen problémád van az ajándék domainekkel kapcsolatban, azt megvitathatod itt.

Sok weboldalam van. Vásárolhatok egy csomagot az összes weboldalhoz egyszerre vagy külön-külön kell megvásárolnom az összeshez?

Igen. Jelenleg minden weboldal számára külön kell megvásárolni.

Amikor lejár egy csomag, amely tartalmazta a tárhely növelését mi történik a további megabájtokkal melyek jóval túllépték az alap tárhely határát?

Nem lesz lehetőséged mindaddig új tartalmat, vagy bármit feltölteni FTP-n vagy fájl-manageren keresztül, ameddig a felhasználható tárhely kapacitása alá nem esel. (vagyis 450mb tárhely esetében minimum 449 mb-ig fel kell szabadítanod a tárhelyed.)
Csatolmányok: 2686487.png (52.0 Kb) · 0378709.png (36.1 Kb)

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
tomworf
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 2 | 22:06
Tisztelt Ucoz!

Egy hat telephellyel rendelkező cég vagyunk.
Szeretnénk igénybe venni az önök honlap, és webáruház szolgáltatását.
Kérdésem, hogy össze lehet e kötni egy számlázóprogrammal a webáruház felületet, hogy készletünk mindig naprakész legyen?
Illetve a weben leadott rendeléseket lehet e integrálni egy, már meglévő ügyviteli szoftverbe?
Valamint, mivel kft vagyunk, más árak vonatkoznak e ránk?
Várom válaszukat, üdvözlettel: Tamás
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 3 | 22:06
tomworf, az árak nem változnak, mivel cég és magánszemély nincs megkülönböztetve. Mármint a honlap előfizetésére gondolván.

A feldolgozás lehet fájlból, ebbe még annyira nem mélyedtem bele, de ugyanugy lehet exportálni is az adatokat XML, CVS, YML, XLS formátumban.
tomworf
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 4 | 22:07
Köszönöm szépen, ez már jó hír nekünk!

Értem, és nagyon jó, hogy támogatja az excel töltést is a rendszer,
viszont a konkrét kérdésem a következő lenne:

Ha a weben vesznek tőlem egy darab ragasztót (rendelést adnak le rá)
Utána ezt le tudom e kérdezni a számlázó programmal?
Magyarán, ha van olyan funkció az ügyviteli szoftverünkben, hogy webes rendelések lekérdezése, akkor
ezt meg lehet e csinálni a ucoz által kínált webáruházban is?
(Valószínűleg itt egy szinkronizálás történik a két szerver között.)
Kicsit félek, hogy zavarosan fogalmaztam meg...... smile
A lényeg, hogy lássam a számlázóprogramban, hogy mit rendeltek a weben.
Köszönöm: tomworf
davidoff
Üzenetek: 14
Hírnév: 0

Üzenet # 5 | 22:07
Sziasztok. Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem ha mégse akkor előre is bocsánat érte, de nem tudtam eldönteni hol is kérdezzem meg.
Nos ami érdekelne, hogy ha átváltok Prémium felhasználóra akkor ha saját szerverre töltök fel fájlokat az elől a sorszámozás eltüntetése az lehetséges e? Vagyis ha feltöltök egy "valami.zip-et" az oldalra és azt le szeretném tölteni akkor jelen esetben a valami.zip az a letöltés után így néz ki.: 31_valami.zip.
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 6 | 22:07
davidoff, egyetlen relatívának azt látom, ha átnevezed a feltöltött fájl-t.
davidoff
Üzenetek: 14
Hírnév: 0

Üzenet # 7 | 22:07
Locky, A baj ha át is nevezem akkor is elé teszi a sorszámot. A lényege, hogy egy játékkal kapcsolatban hoztam létre az oldalt és ha valaki letölti a szerverről a .zip-et és multiplayerben szeretnének játszani, akkor ha a másik illető nem a mi szerverünk azaz oldalunkról tölti le a fájlt akkor nem tudnak egymáshoz csatlakozni mivel nem egyforma a két fájl neve. Emiatt meg át kell neveznie amit tapasztalatból mondom, hogy nem igazán jó dolog. De ha egyáltalán nem lehet ezt kiküszöbölni akkor meggondolandó a prémium account.
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 8 | 22:07
Sziasztok!
Mostmár azt tudom, hogy prémiummal lehetséges aktiválni a "helyi felhasználókat". A kérdésem:

Vásárolok l. 2 hó. prémium csomagot, aktiválom a helyi felhasználókat. Mikor lejár a csomag, akkor továbbra is be tudnak lépni azok a felhasználók,
akik akkor regisztráltak, mikor a honlapomon volt prémium csomag??? smile
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 9 | 22:07
KovJonas, szerintem eddig igen, mert helyi felh.-t az admin-menü ==> felh. ==> felh. hozzáadásával is hozzá tudsz adni, de az új uid-s belépés gomb miatt kell szórakozni a forráskóddal.

KovJonas, egyszeri prémium vásárlása után, ha te beállítottad a helyi felhasználókat, ha le is jár a csomag ez a funkció megmarad, amíg a honlap él. Vagyis marad a helyi felhasználók opció nem prémiumként, amennyiben nem állítgatod.

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 10 | 22:08
Sőt, helyi felhasználók, inaktivitás és egyéb prémium funkciók (robots.txt feloldása), akkor is jár, ha nem csomagot veszel, csak mondjuk a reklámot tünteted el, vagy éppen statisztikát vagy akármi egyéb. Akkor is ha csak tárhelyet veszel.
virgoncka
Üzenetek: 6
Hírnév: 0

Üzenet # 11 | 11:32
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a fájlok csatolása üzenetküldés esetén szolgáltatás melyik fizetős csomagban található? Nem egyértelmű számomra, hogy mit tartalmaznak az egyes csomagok.

Előre is köszönöm a választ! happy
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 12 | 18:41
virgoncka, az összes csomag által nyújtott szolgáltatásokat a Vezérlőpult » Fizetéses szolgáltatások vagy a http://ucoz.hu/pricing/ oldalon tekintheted meg smile (a válasz a kérdésedre : minden egyes csomag a Minimális csomagon kívül)
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Lacapapa
Üzenetek: 10
Hírnév: 0

Üzenet # 13 | 09:29
Üdvözletem a Forumozóknak!
Egy kérdésem lenne: eddigi alap csomagomat optimálisra emeltem. Viszont nem kaptam számlát a vásárlásról!
Nekem kellene, mert a weblap címzettje másképpen nem tud ja megtéríteni nekem. Mi a teendőm?
Üdv: Lacapapa
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 14 | 14:38
Lacapapa, üdv! Mire gondolsz pontosan? smile Úgy érted, hogy a vásárlási előzmény nem jelenik meg a Kifizetett/Kifizetetlen rendelések listáján? Milyen fizetési módot használtál?
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Lacapapa
Üzenetek: 10
Hírnév: 0

Üzenet # 15 | 17:09
Szervusz BigBlog!
Bankkártyás fizetést alkalmaztam. Meg is jelent a kifizetés igazolása. Eddig kaptam egy számlát, amit kinyomtathattam. Ez most nem jelenik meg. Legalább is én nem találom. Ebben benne van a csomag elnevezés a vásárló adtai és a kifizetett összeg. Ezt kellene bemutatnom az Intéző Bizottság felé és akkor kapnám meg a kifizetett összeget.
Tudsz ebben valamilyen segítséget, útmutatót adni?
Előre is köszönöm.
Üdv: Lacapapa
uCoz közösség » Általános információk » Fizetéses szolgáltatások » Fizetéses szolgáltatások - Általános információk és GYIK
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Keresés: