A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Fizetéses szolgáltatások - Általános információk és GYIK
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 1 | 22:06
Fizetéses szolgáltatások - Általános információk és Gyakran Intézett Kérdések

A uCoz, amellett, hogy számos ingyenes szolgáltatást nyújt felhasználóinak, ugyanúgy nyújt rengeteg prémium (fizetéses) lehetőséget, amelynek segítségével a webmesterek továbbterjeszthetik a weboldalaik adottságait, funkcionalitását.

A fizetéses csomagok listáját a Fizetéses szolgáltatások oldalon tekintheted meg, ahol meg is vásárolhatod az egyiket:A felhasználók megvásárolhatnak egy prémium szolgáltatást egy csomag keretén belül vagy külön szolgáltatásként *.

*Hogyan vásárolhatok külön szolgáltatást?

A nemrég frissített új fizetéses struktúra és szolgáltatási csomagok keretében rengeteg változást tettünk annak területén, hogy a rendszer hogyan nyújtja a külön szolgáltatásokat. Külön szolgáltatás csak egy csomag vásárlása után vásárolható az aktiválást követő 24 órában. Prémium csomag vásárlása után menj a Vezérlőpult » Fizetéses szolgáltatások oldalra, majd találd meg a Külön szolgáltatás vásárlása gombot (a Tranzakciótörténet gomb mellett).

Ezután megvásárolhatsz egy olyan szolgáltatást, amit az előbb megvásárolt csomag nem tartalmaz.

MINIMÁLIS
ALAP
OPTIMÁLIS
MAXIMÁLIS
ÜZLETI
uCoz védjegy eltüntetése
Vezérlőpult reklám eltüntetése
Webáruház modul
PHP használata


Fontos megjegyezni, hogy az alkalmazandó külön szolgáltatás a fizetéses csomag lejártáig érvényes a honlapon.

Előfizettem egy szolgáltatásért, látom azt a "Kifizetett megrendelések" oldalán, de az mégsem aktív. Mi a hiba és hogyan lehetne javítani?

A legtöbb hasonló esetben az a probléma, hogy már van aktiválva egy fizetéses csomag a weboldalon. Két csomagot nem lehet egyszerre használni és ennek eredményeképpen a rendszer csak az előzőleg aktivált csomag lejáratakor fogja aktiválni az új csomagot.

Amennyiben az újonnan vásárolt szolgáltatásra van szükséged, törölnöd kell az előző fizetéses szolgáltatást. Ezt itt teheted meg: Vezérlőpult » Fizetéses szolgáltatások » Kifizetett megrendelések » Válaszd ki a megfelelő megrendelést » Mégse.Megj.: Amennyiben törölsz egy szolgáltatást, a fennmaradó összeg, mely nem került felhasználásra vissza lesz térítve a virtuális pénztárcádra, így azt a későbbiekben is felhasználhatód.


Mi az a prémium fiók/prémium felhasználó?

A prémium fiókok azok a weboldalak, amelyeknek a tulajdonosa(i) megvásároltak egy $2-nál nagyobb összegű fizetéses szolgáltatást vagy csomagot. Egy ilyen fizetéses szolgáltatás vagy csomag fizetése után a felhasználók fiókja (weboldal) prémiumnak minősül. A prémium felhasználók számos előnyökkel rendelkeznek. Például: a prémium felhasználók weboldalai nem kerülnek törlésre inaktivitás miatt. A prémium weboldalak robots.txt fájljának karantén-státusza is lekerül.

Hogyan kaphatok ajándék domaint?

A kiválasztott régiójú ajándék domain megszerzéséhez kattints az Ajándék domain" linkre a vezérlőpult főoldalán. Ezt csak akkor láthatod, ha egy prémium csomagot 12 vagy annál több hónapra vásárolsz meg.
Láthatsz egy ablakot egy promóciós kóddal. Ezt a kódot használd a domain megvásárlásához itt: http://domain.ucoz.com .
Amennyiben nem írtad le a kódot, azt ismét megtekintheted itt: Vezérlőpult » Segítség » Ügyfélszolgálat, a "Domain as a gift" tárggyal rendelkező üzenet.
Amennyiben bármilyen problémád van az ajándék domainekkel kapcsolatban, azt megvitathatod itt.

Sok weboldalam van. Vásárolhatok egy csomagot az összes weboldalhoz egyszerre vagy külön-külön kell megvásárolnom az összeshez?

Igen. Jelenleg minden weboldal számára külön kell megvásárolni.

Amikor lejár egy csomag, amely tartalmazta a tárhely növelését mi történik a további megabájtokkal melyek jóval túllépték az alap tárhely határát?

Nem lesz lehetőséged mindaddig új tartalmat, vagy bármit feltölteni FTP-n vagy fájl-manageren keresztül, ameddig a felhasználható tárhely kapacitása alá nem esel. (vagyis 450mb tárhely esetében minimum 449 mb-ig fel kell szabadítanod a tárhelyed.)
Csatolmányok: 2686487.png (52.0 Kb) · 0378709.png (36.1 Kb)

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
moray
Üzenetek: 7
Hírnév: 0

Üzenet # 31 | 18:04
Köszi szépen a segítséget. Megkaptam a linket. smile Ha esetleg még lesz valami, amit nem tudok írok.
Lacapapa
Üzenetek: 10
Hírnév: 0

Üzenet # 32 | 11:46
Szervusz Bigblog!
Azzal a tisztelt teljes kéréssel fordulok hozzád, hogy egy befizetési visszaigazolást küldeni szíveskedj, mint tavaly. Vásároltam egy Optimális csomagot (megrendelés száma: 47026518. 12 hó, 2016.06.13.-án). Előre is köszönettel:
Jó munkát és sikereket kívánva: Turek László.
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 33 | 20:56
Lacapapa, cégünk jelenleg egy olyan számlán dolgozik, amely teljes mértékben megfelel az Európai Unió legutóbbi előírásaival. Értesítünk, amennyiben kibocsáthatjuk a számlát. Megértésedet és türelmedet köszönjük!
Lacapapa
Üzenetek: 10
Hírnév: 0

Üzenet # 34 | 15:23
Köszönöm a segítséget.
rézgróf
Üzenetek: 13
Hírnév: 0

Üzenet # 35 | 05:03
Idézet KovJonas ()
Lacapapa, cégünk jelenleg egy olyan számlán dolgozik, amely teljes mértékben megfelel az Európai Unió legutóbbi előírásaival. Értesítünk, amennyiben kibocsáthatjuk a számlát. Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne számlára.
Sikerült megcsinálni a számlázási rendszert?
Üdv, rezgrof

live-makemoney.org
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 36 | 18:34
rézgróf, kérünk, írj az Ügyfélszolgálatnak a vezérlőpulton keresztül.
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Levin
Üzenetek: 162
Hírnév: 7

Üzenet # 37 | 06:59
Kedves bigblog!
Prémium előfizető vagyok, és indítani szeretnék a blogommal párhuzamosan egy önálló fórumot.
Az alap (prémium) fiókom adminisztrátori felületéről el is indítottam az új fórumot, de annak a prémium szolgáltatásai nem működnek.
Pl. a modul beállításainál a "A felhasználók azonosításának engedélyezett formái:" soron a Helyi felhasználók lehetőség kijelölésénél jelzi, hogy ez a lehetőség csak prémium felhasználók részére engedélyezett.
Ugye nem kell még egyszer előfizetnem?
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 38 | 17:51
Levin, kérlek, mutass egy képernyőképet, valamint add meg a weboldalad/fórumod címét.
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Levin
Üzenetek: 162
Hírnév: 7

Üzenet # 39 | 12:41
Kedves bigblog, a képernyőkép:Azt oldal címe: http://kuckoforum.ucoz.hu

A hibaüzenet:

bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 40 | 09:33
Levin, a prémium tagság csak arra a weboldalra szól, amelyre előfizettél, ez nem fog kiterjedni a fiókon levő többi weblapra is smile
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Levin
Üzenetek: 162
Hírnév: 7

Üzenet # 41 | 10:38
Ezt nem tudtam. Köszönöm.
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Keresés: