|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Webáruház Webáruház GYIK |
Webáruház GYIK |
Gyakori kérdések, és problémák
Q: Hogyan tudom aktiválni a webáruházat? A: Admin Panel---> Inaktívak ---> Webáruház! Figyelem! Így csak sablont tudod módosítani, a modul használata már fizetős szolgáltatás. Q: Mennyibe kerül a Webáruház? A: Itt találsz erről bővebb információt. Q: Mennyire szabhatom sajátra a Webáruházat? A: Ez csak a kreativitásodon múlik! Q: Problémám van a webáruházzal kapcsolatosan. Mit tegyek? A: Ide írj, ha a probléma tényleg nem általad jött létre. Nem minősül hibának, a magyar lokalizáció, hiszen mint ahogy te is láthatod, szinte minden oldalon vannak ezzel kapcsolatos problémák. Q: Csak regisztráltak tudnak vásárolni? A: Ahogy te beállítod a csoportokat, úgy lehetséges a vásárlás. Q: Milyen fizetési szolgáltatásokat állíthatok be? A: Bankkártya, Webmoney, Sms, amit csak szeretnél. Q: Hogyan tudok keresést beállítani a webáruházban? A: Lépj be a vezérlőpultba - Honlap-stílus - Külalak vezérlése (sablonok), és itt a webáruház összes sablonjában cseréld le a $SEARCH_FORM$ kódot a következő kódra: $MODULE_SEARCH_FORM$. |
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy be tudom e állítani valahogy, hogy a saját bankomon keresztüli bankkártyás fizetési modult lehessen a vásárolónak használnia? A bankommal már fel vettem a kapcsolatot, tőlük még várom a választ.. Köszönöm: Enikő |
Encsi,
1. Javasolom a meglévő fizetési modulok használatát, egy újabb fizetési modul kialakítása műszakilag jelenleg nem lehetséges. 2. Hozzá lehet adni pl. "Átutalás bankszámlára" fizetési módot, ebben az esetben be lehet írni a bankszámla adatait a mellékelt ábra szerint. Csatolmányok:
2643111.jpg
(185.0 Kb)
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Attila! Köszönöm a válaszod, de egyenlőre ezt most feladom, talán később...
Abban viszont tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet a keresőt beállítani hogy akkor is keressen a webáruház termékei között, ha pl a főoldalon vagyok, mert akkor sajna nem működik. Próbáljátok ki mire gondolok! nyuszibogyo.com Köszönöm! |
| |||
| |||