A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Webáruház » A Webáruház átalakítása egyedi igények szerint
A Webáruház átalakítása egyedi igények szerint
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 1 | 17:35
Akinek ilyen jellegű gondja van, itt kérje, jelezze.
Ha olyat kérsz, amit még a szerkesztők sem alkottak meg, ne várj sokat!
Mi sem tudjuk megváltani a világot. Kérjük, ezt vedd figyelembe, mikor valamit kérsz! smile
1world
Üzenetek: 244
Hírnév: 22

Üzenet # 2 | 17:35
Sziasztok!

Nem sok téma van itt létrehozva, szóval gondoltam mivel itt szerkesztésről van szó ide írok. A problémám az, hogy miután létrehoztam a webáruházat észrevettem hogy az adminisztrátorokon kívül más nem adhat hozzá semmilyen terméket. Ezen majd lehet változtatni, vagy ilyen marad? Vagy én néztem be valamit? Még valami "saját tartalom szerkesztése" funkciót is mellé lehetne rakni. Csak azért mondom, mert ha jól tudom még fejlesztés alatt áll és gondoltam szólok, hátha. De egyébként nagyon sok funkció van rajta, és látszik hogy uCoz, mert én ilyen részletesen szerkeszthető és rengeteg funkcióval ellátott webáruházat még nem láttam. smile


Molya
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 3 | 22:29
Sziasztok!

Szeretném lecserélni a Most megveszem felirat mellett lévő bevásárlókocsi képet. Van erre lehetőség? Ha igen, milyen módon? Előre is köszönöm a segítségeteket.

raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 4 | 23:48
Szia!
Na erre most egy olyan választ fogok adni, amiben nem vagyok teljesen biztos! wacko
Mivel a webáruház fizetős lett, így kipróbálni nem tudom és TE SEM ADTAD MEG az oldalad elérhetőségét! angry
Az árucikk oldala sablonban van egy olyan operátor, hogy $BUY_NOW$. Elvileg ez az a kosár ikon.
Ezt kell lecserélni, de elképzelhető, ha kiveszed a fenti operátort, akkor Neked kell megadni a fizetési oldalra mutató linket!
Molya
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 5 | 19:11
Helló ismét smile
Kipróbáltam a fent leírtakat, sajnos nem jártam sikerrel. sad
Próbáltam lecserélni, azt a hibaüzenetet kaptam, hogy hiányzik a $POWERED_BY$ kód. sad
És még lenne egy sor megoldandó probléma.... pl. Áru opcióit nem lehetne inkább rádiógombbal megjeleníteni? Szeretném, ha több opció is bejelölhető lenne, nem csak 1. Ha egyesével sorolnám fel az opciókat, kevés lenne a keret biggrin
Az oldal a pizza-szekszard.ucoz.hu címen található, felhasználónév, jelszó lehetne privátban? Köszi az eddigi segítséget.
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 6 | 20:26
Hát ha azt írja,hogy hiányzik a $POWERED_BY$, akkor hiányzik a $€POWERED_BY$, nem gondolod? smile
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


Admin7470
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 7 | 13:14
Sziasztok

Először is elnézést kérünk,hogy egyáltalán jó helyen járunk.
Weblapunk http://djstudiofm.ucoz.hu
Kérdésünk,hogy meg lehet-e változtatni?
Ha igen,hogy lehet.

raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 8 | 13:37
Szia Admin7470
Semmi gond,
igen jó helyen kérdezel (feltéve hogy a webáruházról van szó),
igen meglehet (a külalakot),
html tudás szükséges hozzá. biggrin
1world
Üzenetek: 244
Hírnév: 22

Üzenet # 9 | 19:13
Most, hogy elkezdtem használni, meg kell mondjam hogy kegyetlen jóra sikerült. smile Annyi mindent lehet rajta állítani, hogy el leszek vele egy jó darabig, az biztos. Bőven megéri az árát, ugyanis jóval többet kaptam, mint amit elvártam egy ilyen webáruháztól. smile

Hozzáadva (14.09.2011, 19:13)
---------------------------------------------
Sziasztok,

Azt hogy tudom megoldani, hogy a hirdetések között például lehessen szűrni a találatokat pl. aszerint, hogy melyik megyében található a termék, vagy ha pl. az autós hirdetéseknél van a látogató, akkor ott azt le lehessen szűrni márka szerint? Először azt hittem hogy az "Áruk opciói" modul erre van, de aztán rájöttem hogy az csak a megrendelésben segédkezik. Pont ugyanez a funkció kéne, csak szűrőként, de én még nem találtam ilyet. Ilyen pedig van a hirdetőtáblánál is, igaz hogy ott csak 3 szűrőt lehet létrehozni, és nem lehet beállítani hogy csak egy megadott kategóriánál jelenjen meg.

Az üzenetet szerkesztette 1world - Szerda, 2011.09.14, 19:16
Dodo
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 10 | 19:19
Sziasztok!
Webáruházat szeretnék csinálni az ucoz rendszerében de egyedül nem tudok! Ha úgy érzed, hogy te fel tudnál építeni ebben a rendszerben nekem egy viszonylag könnyű és egyszerű webáruházat akkor kérlek értesíts az általam megadott elérhetőségeken! Természetesen nem ingyen! Fizetnék a szolgáltatásodért, az ár megegyezés szerint történik! Ha pénzt szeretnél keresni és úgy érzed te vagy az én emberem írj nyugodtan! smile Megegyezünk! smile
E- mail: holnapok@freemail.hu
Tel: 06/20 445 7350 (este is hívhatsz)
Encsi
Üzenetek: 31
Hírnév: 3

Üzenet # 11 | 20:56
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a kosár ikon mellett mi lett az az új ikon? Nem találok róla semmit és hiába nyomkodom, én nem vettem észre semmi változást? Ötlet valakinek?
Az oldalamon meg tudjátok nézni, miről beszélek: http://nyuszibogyo.com/shop/akcio

Köszi! Encsi
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 12 | 21:00
Encsi, nem használom a webáruházat, de a kék doboz úgy nézem, a "kívánságlistához adás" ikon! smile
Tomó
Üzenetek: 11
Hírnév: 0

Üzenet # 13 | 14:33
Sziasztok!

Úgy látom, nem túl népszerű ez a téma, viszont remélem az lesz biggrin

Visszaolvasva ezt a részt, volt akinek a kérdése nem került megválaszolásra, viszont 2011-es bejegyzés révén már valószínűleg megoldódott. A Webáruház modult igen részletesen áttanulmányoztam, de persze még mindent nem sikerült. Ha tudok természetesen én is segítek másoknak a webáruház beállítási lehetőségeiben. Minimális CSS és Html ismeretem van, viszont gyorsan tanulok és nagyon érdekel az egész téma. Nagyon sok dologra rájöttem már magamtól és a fórumot is hozzáolvasva még jobbá szeretném tenni webáruházunkat.

Na de a kérdés, ami talán másokat is foglalkoztat:
A webáruházra feltöltött termékek többféleképpen is rendezhetők (modul beállításban állítható) például hozzáadás dátuma vagy súly szerint..., viszont van-e rá lehetőség, hogy a listázott elemek sorszámmal legyenek ellátva?

Íme webáruházam linkje, ahol ezt be szeretném állítani, már több, mint 200 féle termék van ebben a kategóriában, szóval lenne mit számolnia a sorszámnak biggrin http://www.ajandekeso.com/shop/zsugorfolia

A webáruház modul/árukatalógus oldalon megtaláltam az "Elérhető árucikkek" részt, ahol gyakorlatilag összeszámolja az elemeket, erre a DRAW_BLOCK szöveggel kezdődő sor szolgál

A probléma viszont az, hogy a feltöltött elemeket mindössze egy BODY résszel helyettesíti, így nem nagyon lehet beleturkálni, hogy egy számozást tegyen a termékek mellé, vagy ha lehet, akkor sajnos nem tudom hol kell. Lehet rossz felé keresem, de szeretném kideríteni.
Tudtok ebben segíteni esetleg? Közben agyalok én is, de hátha valaki már megfejtette ezt a problémát és tud segíteni.

Előre is köszönöm

Üdvözlettel
Pisák Tamás

www.ajandekeso.com
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 14 | 14:39
Tomó, nem nagyon vagyok otthon a webáruházba, és a számozást sem nagyon értem... Mit kéne számozni?? A legfelső elem előtt legyen egy 1-es, az alatt alévőnél 2-es... Jól értem?? Vagy gondolom ebben a modulban is használható az $ID$ kód, ami minden anyagnál egy egyedi számot jelöl.
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Tomó
Üzenetek: 11
Hírnév: 0

Üzenet # 15 | 14:57
Szia

Köszönöm a gyors reagálást, igen, sorszámot szeretnék a termékekhez úgy, hogyha bármilyen rendezési módban nézi a felhasználó, akkor az első helyen lévő az 1-es, a másodikon lévő a 2-es ... és így tovább legyen.

A probléma ott van, hogy a webáruház modul/árukatalagós résznél a termékek oldalra helyezése csupán egy BODY résszel van elvégezve. Tehát a programkódba csak ez az egy sor van írva
Kód
$BODY$
és ez jeleníti meg az össze feltöltött terméket, így nem tudok belepiszkálni.
Persze az is lehet, hogy más résznél kell keresni. Gondoltam még a webáruház CSS részére, de ott egyelőre termékekre történő megjelenítést nem találtam (persze ez nem jelenti azt, hogy nincs, csak még nem tudom hol)

Szóval ez lenne a probléma, remélem így már még érthetőbb volt a kérdésem

Köszönöm előre is

Üdvözlettel
Pisák Tamás

www.ajandekeso.com
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Webáruház » A Webáruház átalakítása egyedi igények szerint
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Keresés: