uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Webáruház A Webáruház átalakítása egyedi igények szerint |
A Webáruház átalakítása egyedi igények szerint |
itt a magyar fórumon nem találtam leírást az angolon meg csak arról, hogy hogyan tudok fizetni fizetős szolgáltatásokat paypal-el
|
attilagreat,
Így kell beállítani a PAy Pal-t: A webáruházon belül hozzá adsz egy új fizetési módot, elnevezed (pl: Bankkártya vagy PayPal) Leírod a részleteket az alsó meződe és mented. Majd megnyitod a létrehozott fizetési módot és bepipálod, hogy elektronikus fizetési mód használata, mellette kiválasztod hogy PayPal. Rákattintasz a modul beállításaira ekkor feljön egy ablak. Felülre beírod az email címed, amivel létrehoztad az PayPal fiókat, alata pedig beállítod a valutát (ha HUF az alapod akkor azt, átváltási arány 1 és árfolyam 1. Csak annyi kell hozzá, hogy HUF számla is legyen a PayPal fiókodban. Ennyi az egész! Semmi extra. Üdv: ENcsi |
Encsi akkor lehet, hogy az a baj, hogy nekem csak a bankkártya lett beállítva a paypal-ben? Mert mindíg ezt a hibaüzenetet kapom a megrendelés kifizetésekor:
The seller accepts encrypted website payments only. You cannot pay the seller through un-encrypted buttons. Please contact your seller for more details. |
upsz, köszi a választ. Igen érvényesítettem mindkettőt, de nem tudom még egyenlőre, hogy hol kell átállítanom, hogy ne csak titkosított fizetéseket fogadjak.
Hozzáadva (16.06.2013, 18:54) |
Üdv mindenkinek!
Remélem jó helyen jelzem a problémám! Sok ezer terméket szeretnék feltölteni a webáruházba,viszont van egy problémám! Ha valamit benézek,és szerkeszteni akarom a terméket,akkor mindíg egy üzenetet kapok,hogy menjek mailemhez,kattintsak ott egy linkre,és akkor szerkeszthetem! Nem lehetne ezt a funkciót kikapcsolni? Mondjuk hogy legalább az adminnak ne kelljen állandóan email-re várni? Így iszonyat sok idő a feltöltés,módosítás,és a szerkesztés! Köszönöm előre is! Yosi http://eobdbt.ucoz.hu/ |
Yosi6523, elnézést kérünk a késői válaszért! Tudnál adni egy képernyőképet, mely tartalmazza az általad említett üzenetet?
|
Üdv!
A termékek szerkesztésével van gondom! Ha szerkeszteni akarok egy korábban feltöltött terméket,akkor egy megerősítő email-re kell kattintanom! Ki lehet ezt kapcsolni valahol,hogy legalább az admin-nak ne kelljen emailre várni,és kattintani....? Így elég nehézkes a szerkesztés! Köszönöm a segítséget! |
EOBDBt, a Vezérlőpult -> Felhasználók -> Felhasználói csoportok -> Adminisztrátorok -> Webáruház szekcióban vedd le a pipát az E-mailen keresztüli termékszerkesztési hozzáférés opcióról: http://take.ms/cLpyv . Ezt bármelyik csoporttal megteheted.
|
| |||