A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap ismertté tétele » Bemutatom honlapomat (Érdekes honlapok leírása, véleményezése)
Bemutatom honlapomat
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 1 | 17:13
Ebben a témában bemutathatod saját honlapodat. Fogadd el a lentebb írt szabályokat, különben a hozzászólásod törlésre kerül:

  • Csak uCoz rendszerben létrehozott weboldalakat oszthatsz meg.
  • Egy weboldalt csak egyszer posztolhatsz ebben a témában.
  • Ha az "Ellenőrzöttek" vagy annál nagyobb csoport tagjai közé tartozol, kattintható linket használj.
  • Tilos megosztani felnőtt tartalmú oldalakat.
  • Nyugodtan küldhetsz egy képernyőképet a weboldaladról (ha van rá lehetőséged), hogy még vizuálisabban tudjad népszerűsíteni, mintha egy egyszerű linket tennél közzé.
  • Ezek mellett az Általános tájékoztató és a Fórumszabályzat előírásait sem szabad megszegni.

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
AdamSSenniN
Üzenetek: 31
Hírnév: 4

Üzenet # 226 | 18:37
Sziasztok!
Rég óta vagyok (viszonylag) az uCoz rendszerbe, és volt már pár oldalam, de ahogy felnőttem alakítottam egy saját FanSub csapatot, mely mangákkal foglalkozik elsősorban. Nagyon sok lehetőséget nyújt.

http://adams-fansub.ucoz.hu
vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 227 | 10:43
Bemutatom legújabb honlapomat: http://vmdesign.ucoz.hu/
A honlapon weboldal sablonokat találtok, (jelenlek mind uCoz kompatibilis (bár még csak 3 van, de jön a metro stílusú is)).
A csapatban rajtam kívül még : Kovjonas, és filmtorrent is benne van. (köszönöm nekik az összes segítséget, amit a honlap létrehozása, bővítése során kaptam!)

megj.:
A honlapon hamarosan indul az 1. vmDesignverseny, és a most föltöltött sablonok is játszanak a nyereményekért, tehát: tervezz, kattints, oszd meg, nyerj! Részletek a hírben!

Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Móni
Üzenetek: 10
Hírnév: 0

Üzenet # 228 | 13:08
Nőknek minden, ami érdekelhet! Szépségápolás, ingyenes szépségtanácsadás, frizura, smink, ruhatár kiválasztás, kertészkedés, hasznos információk Nőknek, mire vigyázzanak a Nők, konyhatippek, top listák.

noknek.ucoz.hu
Neuro
Üzenetek: 5
Hírnév: 0

Üzenet # 229 | 15:50
Üdv mindenkinek!

Jártam már itt egy bemutatóval korábban (több, mint egy éve), de azóta olyan sok dolog változott a honlapon... nagyjából köze nincs a régihez. Már csak azért sem, mert erőteljesen belenyúltam abba az ucoz sablonba, amit eredetileg elkezdtem használni. Na, meg azóta történt egy kis reklámmentesítés és saját domain csatolása. smile

A honlap: http://tfrc.hu - Total Fun Racing Club

Ez egy hardcore pc-s autószimulátorosoknak (elsősorban rFactor) készült oldal, bár leginkább egy viszonylag szűk baráti társaság honlapja lett az elmúlt időszakban. Mivel nem vagyunk sokan, de már egész jól ismerjük egymást, nem csak a virtuális térben.
Mivel fentebb is írtam, hogy átszerkesztettem egy meglévő sablont (nem találtam olyat, ami megfelelne, amúgy ennek eredetije valami games névre hallgatott), elég sok ismeretet szereztem html terén. Mostani kinézetében ha nem is merem rámondani, hogy profi lett az egész, de remélem a vállalható kategóriába belefér. smile

Máté
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 230 | 17:48
Neuro, gratulálok a honlapodhoz, ügyes! cool
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 231 | 20:37
music Rádió '99

A Rádió '99 egy webrádió, amit egy barátom és én találtunk ki.
A rádió adásaiban a nap rövid hírein, és az időjáráson kívül oldalaimról is beszámolunk! smile

Az első próbaadást 2012. November 2.-ára tervezzük...

http://kovjonasradio.ucoz.hu/
BonFire
Üzenetek: 102
Hírnév: 9

Üzenet # 232 | 15:27
Üdw!

Szeretném itt bemutatni a uCoz rendszerében egyelőre kísérleti jelleggel beindított weboldalamat, amelynek címe: uCoz segédletek http://ucozsegedletek.ucoz.hu/

Igyekszem az oldalt saját tartalommal feltölteni, és remélem, mások is találnak majd rajta hasznos olvasmányokat-tutorialokat.


Encsi
Üzenetek: 31
Hírnév: 3

Üzenet # 233 | 12:31
Sziasztok!

Szívesen vennék jó tanácsokat, kritikákat a weblapomról. Sok munkám van benne és kérem figyelembe venni hogy mikor elkezdtem (kicsit több mint 1 hónapja) akkor 0 azaz nulla html tudással indultam! Most sem tudok többet kb 1% smile

Szóval várok véleményeket!

http://nyuszibogyo.com

Köszönöm! Encsi
R096
Üzenetek: 17
Hírnév: 0

Üzenet # 234 | 13:27
Encsi, szép honlap, csak meglepet, hogy már R096 néven írt valaki a vendégkönyvbe surprised
Encsi
Üzenetek: 31
Hírnév: 3

Üzenet # 235 | 13:42
R096, nem te voltál?
R096
Üzenetek: 17
Hírnév: 0

Üzenet # 236 | 14:11
Sziasztok! Kezdő honlaptulajdonos vagyok, a honlapom pedig: lapom.do.am

A honlapom fő témája maga a cikkírás, de blog és fotóalbum(a jelenleg nem nagyon aktív project) is van.

A cikkeim több témában is íródhatnak, akár telekommunikáció, játék, szoftver vagy bármi más. Vezetek egy blogot, ahol hetenként írok beszámolót és fejlődésnaplót. Továbbá itt írom a híreket is, főleg mobilvilág témában, de később ezt a kört bővíteni akarom.

Van egy "Ajánló" menüpont, ami végül is egy átnevezett vendégkönyv. Ide bárki, legyen az felhasználó, moderátor vagy adminisztrátor írhat "ajánlatokat". Legyen zene, videó, film, honlap, játék, szoftver stb..

A honlap témája tehát a munkásságaim, hírek. Nem tervezek olyan híreket írni amit már egyszer kiadtak. Rengeteg ilyen honlap van, én inkább kisebb témákra koncentrálok, amik egy nagyobb honlapra nem kerülnek ki.

Ha esetleg egy nagyobb követői csoport kialakulna, terveznék fórumot is.

Ide a végére berakom a honlap szlógenét(hogy is kell írni facepalm ?) -> lapom.do.am <- munkásságom!

Hozzáadva (13.01.2013, 13:11)
---------------------------------------------
Encsi, előfordulhat a gyenge interneterősségem okozta(invi) ... na mindegy.. biggrin

BonFire
Üzenetek: 102
Hírnév: 9

Üzenet # 237 | 15:49
Sok sikert az oldalhoz!

remus
Üzenetek: 137
Hírnév: 17

Üzenet # 238 | 00:21
raziel70, grat a honlapjaidhoz,nagyon tetszik! biggrin

Hozzáadva (21.01.2013, 23:21)
---------------------------------------------
Sziasztok!Megalkodtam elsö weboldalamat biggrin MInden kritikát szívesen várok.Html -t kb 1hónapja ismerem.Már a kép kódját tudom fejből wacko Szóval érdekelne mit gondoltok.Köszönöm;

weboldalam; http://dragonbit.ucoz.hu/

Évi
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 239 | 12:27
Nemrégen létre hoztam a férjem nem kis segítségével a gyógynövény boltom honlapját, kérlek benneteket nézzétek meg ! Mindenféle építő kritikát várok !!! Na milyen ? biggrin

weboldalam: http://biobolt.ucoz.hu/

köszönöm.... cool

BonFire
Üzenetek: 102
Hírnév: 9

Üzenet # 240 | 13:48
Idézet (Évi)
Mindenféle építő kritikát várok !!! Na milyen ?


Szóval. Egyrészt jó, de...

• én a színeket pasztellebre venném, főleg a háttér rikító #7DD300-t. Kifolyik az ember szeme tőle. Legyen halvány az a zöld. És egyáltalán. Az összes zöld lehet kevésbé szaturált, így jobban hasonlít a természetes színekhez, nem afféle világítós hatást kelt.
• én kerülném minden olyan dolog használatát, aminek semmi értelme a lapon. Pl naptár minek? A budapesti helyi idő minek? Kit érdekel, de tényleg, aki gyógynövény-üzletet keres, biztos van saját órája és naptárja. Az időjárás gadget meg már végképp fölösleges. Nem meteorológiai jellegű az oldal, ha valaki az időjárásra kíváncsi, inkább megnézi az időképen. Ezek a modulok csak zűrzavarossá és feleslegesen zsúfolttá teszik az oldalt, és elvonják a figyelmet a lényegről. Ennyi erővel zenelejátszót is rakhatnál bele, az lenne a csúcs, főleg a kikapcsolhatatlan. biggrin
• A kiemelések is lehetnének diszkrétebbek. Oké, értem én, hogy reklám, de azt is lehet kevésbé idegtépő módon prezentálni. Én egy biobolttól a nyugalmat várom el, az oldalnak megnyugtatónak kell lennie, ahogy ránézek, ez meg az összes érzékszervet bombázza, ahogy csak tudja. Nem jó. Néz széjjel, más bioboltok hogy csinálják.
• csinálj saját favicont (ha nem tudod, hogy kell, kérj meg valakit). Komolytalan az oldal az alapértelmezett faviconnal.

A másik: tanuld meg használni a linkelést! Legyen már kattintható az a link! Mobilkészülékről meg se lehet nyitni, macerás meg minden: nem jó! Ott a link gomb a szövegbox fölött, tessék használni. Senki sem fog kopipésztelni, még asztali gépen, vagy laptopon elmegy, gondolni kell minden felhasználási területre.

Még jobb, ha csinálsz egy bannert, ahogy itt a többieknél is látod, és berakod aláírásba, úgy, hogy ha valaki rákattint a képre, akkor egyből az oldalra vigye a link.


uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap ismertté tétele » Bemutatom honlapomat (Érdekes honlapok leírása, véleményezése)
Keresés: