A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Fájlkatalógus |
Fájlkatalógus |
Nincs egyedi mezőm!
Hozzáadva (2016.04.04, 19:28) |
István1396, módosítottad az anyagot úgy, hogy megadtad az évszámot?
|
igen!
|
István1396, elnézést, én hibáztam. A Fájlkatalógus modul nem tartalmaz egyedi mezőket, de a már létező, nem szükséges mezőket át lehet nevezni, és annak alapján beilleszteni a sablonba. Az általad használt mező a Szerző honlapja, aminek a változója $AUTHOR_SITE$.
Ugyanakkor, amennyiben ezt a mezőt használod, javaslom, hogy vedd le a pipát erről a beállításról: http://take.ms/PMzZz |
bigblog, Hogy lehet úgy megcsinálni hogy a "Főoldalon" a premier filmek jelenjenek meg?
Már csináltam a Fájlkataéógusba egy olyan kategóriát hogy "PREMIER" és az ID-jét beillesztettem a Főoldal html kódjába, de így mikor beírom az url címét az oldalnak nem egyből a fájlkatalógust adja be hanem a Főoldalt! |
István1396, egy meghatározott kategóriát nem lehet főoldalként beállítani, de beállíthatod a Fájlkatalógus modult főoldalként a Vezérlőpult -> Általános beállítások oldalon. Minden további típusú adatmegjelenítéshez informereket kell használnod.
|
1. Megtudom úgy csinálni hogy rendesen számolja a megtekintéseket és hogy?
2. Miért elcsúszva jeleníti meg a szöveget? 3. Azt szeretném hogy a "Film megnézése" gombra kattintva a film adatlapját hozz a be hogy lehet ezt megoldani? Az üzenetet szerkesztette István1396 - Szombat, 2016.04.09, 17:29
|
KovJonas, Hát hogy sorba pl: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10
Mert most véletlenszerűen adja a számokat pl: 20,19,34 Hozzáadva (2016.04.09, 17:44) --------------------------------------------- KovJonas, Hova illesszem a linket pontosan? Hozzáadva (2016.04.11, 17:21) --------------------------------------------- ? Hozzáadva (2016.04.11, 18:29) --------------------------------------------- Hogy tudom ebbe a szürke keretbe beágyazni a videót? Hozzáadva (2016.04.12, 18:47) Az üzenetet szerkesztette István1396 - Hétfő, 2016.04.11, 18:29
|
KovJonas, Hát hogy sorba pl: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 Mert most véletlenszerűen adja a számokat pl: 20,19,34 Javítva. A link jelenleg működik. Javítva. Erre még nem tudok megoldást. Az egyetlen dolog, amit javasolhatnék az az, hogy a szereplőket egymás mellé, vesszővel felsorolva jelenítsd meg, és a szereplők mező helyébe (HTML) illeszd be filmek embed kódját, majd a $MESSAGE$ kód segítségével jelenítsd meg a szürke keretben. |
bigblog, Most is elcsúszik a szöveg a szám alá!
|
István1396, ezen nem hinném, hogy lehetne javítani, bár amennyire a sablont ismerem, a szövegnek a szám alatt kell lennie.
|
| |||