Oldal 3 / 5«12345»
A fórum moderátora: KovJonas 
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap külalakjának testreszabása » Fájlkatalógus
Fájlkatalógus
István1396
Üzenetek: 63
Hírnév: 2

Üzenet # 31 | 20:03
Már megoldódott. Akkor megcsinálod a sablont?
bigblog
Nemzetközi fejlesztés
Üzenetek: 1645
Hírnév: 47

Üzenet # 32 | 20:05
István1396, a http://filmek-online.ucoz.hu/ weboldal nincs regisztrálva a rendszerben.
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
István1396
Üzenetek: 63
Hírnév: 2

Üzenet # 33 | 16:36
Miért törlődik a hozzászólásom?
bigblog
Nemzetközi fejlesztés
Üzenetek: 1645
Hírnév: 47

Üzenet # 34 | 18:27
István1396, nem törlődött, csak át lett helyezve: http://forum.ucoz.hu/forum/19-113-0-17 Máskor kérlek ügyelj, hova írod az üzeneteidet.
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
István1396
Üzenetek: 63
Hírnév: 2

Üzenet # 35 | 17:36
Hogy kell úgy megcsinálni hogy a sorozatokba csak sorozat jelenjen meg film ne? (filmes oldalnál)

Link: http://movie-watch-now.do.am/

Úgy értem hogy ami megjelenik a "Legjobb filmeknél" az ne jelenjen meg a "TV sorozatoknál"!
Az üzenetet szerkesztette István1396 - Csütörtök, 2016.03.17, 17:48
bigblog
Nemzetközi fejlesztés
Üzenetek: 1645
Hírnév: 47

Üzenet # 36 | 19:11
István1396, feltételezve azt, hogy a "Sorozatok" egy külön kategória, és a főoldalon való megjelenítéshez informereket használsz, beállíthatod az informer beállításaiban, hogy mely kategóriákból szeretnéd exportálni az információt. Ezt az informer beállításai -> Kiegészítő opciók -> A kategóriák ID listája mezőben adhatod meg, a kategória azonosítójának (ID) formájában: http://take.ms/ROuxx . Ezt az ID-t megtalálhatod a Vezérlőpult -> Fájlkatalógus -> Kategóriák vezérlése oldalon: http://take.ms/ZVJMw .
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
István1396
Üzenetek: 63
Hírnév: 2

Üzenet # 37 | 20:56
Be akartam illeszteni egy másik filmet de mikor létrehozok új bejegyzést a Fájlkatalógusba akkor másolja a másik film adatait, ha meg informerbe is másolom a kódot és beteszem még egyszer akkor megkettőzi a két filmet így 2 mutat 1 filmből!
Nem értem ezt!
bigblog
Nemzetközi fejlesztés
Üzenetek: 1645
Hírnév: 47

Üzenet # 38 | 16:33
István1396, mi az informered kódja?
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
István1396
Üzenetek: 63
Hírnév: 2

Üzenet # 39 | 16:50
Kód
<li>
<img width="180" height="250" alt="$TITLE$" title="$TITLE$" src="$IMG_URL1$">
<div class="box">
<h3>$TITLE$</h3>
<span style="text-transform:capitalize">$CATEGORY_NAME$</span>
<a href="$SOURCE_URL$" class="btn01">Source</a>
<a href="$ENTRY_URL$" class="btn02">View movie</a>
</div>
</li>

Hozzáadva (2016.03.20, 16:50)
---------------------------------------------
?

bigblog
Nemzetközi fejlesztés
Üzenetek: 1645
Hírnév: 47

Üzenet # 40 | 19:13
István1396, bejegyzés hozzáadásakor ugye nem módosítod az informer sablonját?
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
István1396
Üzenetek: 63
Hírnév: 2

Üzenet # 41 | 18:52
Hozzáadom és utána! vagy nem jó így?
bigblog
Nemzetközi fejlesztés
Üzenetek: 1645
Hírnév: 47

Üzenet # 42 | 18:54
István1396, az informer kódja ez kell maradjon:
Kód
<li>
<img width="180" height="250" alt="$TITLE$" title="$TITLE$" src="$IMG_URL1$">
<div class="box">
<h3>$TITLE$</h3>
<span style="text-transform:capitalize">$CATEGORY_NAME$</span>
<a href="$SOURCE_URL$" class="btn01">Source</a>
<a href="$ENTRY_URL$" class="btn02">View movie</a>
</div>
</li>

Nem kell módosítani semmit, sem anyag hozzáadás után sem máskor.

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
István1396
Üzenetek: 63
Hírnév: 2

Üzenet # 43 | 16:24
Ezeket kell módosítani nem? pl: $IMG_URL1 (kép URL-je ennek a helyére)

Kód
$TITLE$,$IMG_URL1,$CATEGORY_NAME$,$SOURCE_URL$,$ENTRY_URL$
bigblog
Nemzetközi fejlesztés
Üzenetek: 1645
Hírnév: 47

Üzenet # 44 | 17:24
István1396, semmit sem kell módosítani. Ezek a sablonváltozók. Automatikusan megjelenítik az adatokat a megfelelő helyen. Az informer sablonján csak személyre szabáskor kell módosításokat végrehajtani.
Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

Weboldaladat itt mutathatod be! A túlzott spammolás a profil letiltását is eredményezheti.
István1396
Üzenetek: 63
Hírnév: 2

Üzenet # 45 | 20:05
1. kérdés

Ha a fájlkatalóguson keresztül hozzá adok egy új filmet és pl: egy hosszú leírást, akkor szétcsúszik a sablon!

Mi lehet a baj?

2. kérdés

Ha ne módosítsak semmit az informerbe akkor hova illesszem be a film borítóját hogy megjelenjen mindenhol?
Az üzenetet szerkesztette István1396 - Kedd, 2016.03.22, 20:11
uCoz közösség » Webmester-részleg » A honlap külalakjának testreszabása » Fájlkatalógus
Oldal 3 / 5«12345»
Keresés: