A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Fájlkatalógus |
Fájlkatalógus |
Ha a fájlkatalóguson keresztül hozzá adok egy új filmet és pl: egy hosszú leírást, akkor szétcsúszik a sablon! A vizuális szerkesztő helyett használd a HTML kódok szerkesztőjét anyag hozzáadásakor. Ha ne módosítsak semmit az informerbe akkor hova illesszem be a film borítóját hogy megjelenjen mindenhol? Semmit sem kell beilleszteni az informerbe. Csupán hozzá kell adni az anyagot, és kész - a többi megy magától! |
De a képet hol adjam hozzá?
|
István1396, a bejegyzésben, feltöltéskor.
|
Nem jó sehogy!
Hozzáadva (2016.03.26, 07:14) --------------------------------------------- bigblog, Ha megadom a belépési adatokat segítesz megcsinálni? Meg a fájlkatalógusban a Anyag és hozzászólásainak oldalánál és a Bejegyzés kinézeténél, $IMG_URL$ helyére linket tettem amit szerintem nem kellet volna! Az üzenetet szerkesztette István1396 - Szombat, 2016.03.26, 07:18
|
István1396, rendben, privát üzenetben elküldheted az adatokat.
|
bigblog, elküldtem!
|
Köszönöm! Ha nem is én, de egyik kollégám fog intézkedni!
|
bigblog, és mikor?
|
István1396, a honlapodon javítottam a képekkel kapcsolatos hibát. Anyag feltöltésekor egyszerűen csak ki kell tölteni a mezőket, valamint feltölteni a borítóképet az anyag hozzáadásának oldalán. A többi megy magától, további műveletekre nincs szükség.
|
Nekem ezt a kódot többszörözni kell egy másik film adatait akarom ott látni?
Kód <dt>Kategória:</dt> <dd><a href="$CAT_URL$">$CAT_NAME$</a></dd> <dt>Megjelenés:</dt> <dd>2016</dd> <dt>Leírás:</dt> <dd class="mark">Betöltés..</dd> <dt>Szereplők:</dt> <dd class="mark"> Wade Wilson / DeadpoolRyan Reynolds <span id="ctrs_list" style="display: none;">Vanessa Carlysle / CopycatMorena Baccarin Angel DustGina Carano Piotr Rasputin / Colossus Andre Tricoteux Weasel T.J. Miller Ajax Ed Skrein Weasel's Wife Rachel Sheen Ellie Phimister / Negasonic Teenage Warhead Brianna Hildebrand The Recruiter Jed Rees Blind Al Leslie Uggams.. </span><br> <span id="shLnk"><a class="allActors" href="javascript:void(0);" onclick="showFullTbl();">| Mutasa az összes szereplőt |</a></span> </dd> |
István1396, nem, ehhez több mezőt kell használnod, amelyeket a Modul beállításaiban és a Sablonszövegek cseréje oldalon konfigurálhatsz, majd a sablonszerkesztő alatt levő változók használatával megjelenítheted a szükséges információkat.
|
Tudnál ebben is segíteni mert nem megy se hogy se?!
Hozzáadva (2016.04.03, 19:00) Az üzenetet szerkesztette István1396 - Vasárnap, 2016.04.03, 18:59
|
István1396, a uCoz ügyfélszolgálat nem felelős egyéni konfigurációkért. A rendszerrel kapcsolatos további leírások megtalálhatóak a fórumon és a GYIK oldalunkon.
|
A változókat hova kell beilleszteni?
|
István1396, a már meglévő információk helyébe, az anyag oldalán. Például, ha a "Megjelenés" mezőként az "Egyedi mező 1-et" használod, akkor ehelyett:
Kód <dd>2016</dd> használd ezt a kódot: Kód <dd>$OTHER1$</dd> |
| |||