uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Társoldal |
Társoldal |
szióka, én is szívesen lennék társ(old)alkodó
Ez tulajdonképpen a bannercserét is magában foglalja, ugye jól gondolom....oldalamon van egy menüpont: bannereim, itt megtalálhatóak eddigi munkáim, bannereikkel - cseréljünk...vagy linkben gondolkodtál? és működik |
A Hírek cimszó alatt van olyan, hogy Társoldalak. Ott kellene lennie. Ha így nem megy akkor biztosan be kell regisztrálnod magadat. Fura, de én úgy csináltam meg, hogy a vendégek ezt a fórumot láthatják. Még le is ellenöriztem, hogy Fórum megtekintése mint... - Vendég.
|
Vendégként a Hirek alatt ezeket látom:
Fórumszabályzat, TOP20..., Játék megjelenések, GYIK, Ha játékot akarsz letölteni.... A kompatibilitás mód (Fórum megtekintése mint... - Vendég) nem mindig célravezető, a rendszerhibák miatt. Ilyen esetben -ha ilyet akarsz ellenőrizni- legjobb, ha kilépsz és úgy nézed meg amit akarsz. Megnézted a gamecorner honlapomat? Beleférne a társoldalasdiba? |
Igen megnéztem a honlapodat és éppen hogy csak belefér :D Neked 3 honlapod van? Hogyan tudsz egyszerre ennyivel foglalkozni?
Én már ezzel az eggyel el vagyok veszve. Azt sem tudom néha, hogy hol áll a fejem. Már megoldottam a problémát, igy már biztosan látni fogod a Társoldalak alfórumot. Ha akarod egy küldhetsz egy ismertetö szöveget, amelyet a link mellé írok... - ez rád is vonatkozik juillet
|
küldi -nek -esen
Aki már regisztrált tag a unet rendszerében, annak nem kell regisztráljon, csak lépjen be a belépési azonosítójával és jelszavával. Elküldtem Neked a fórumodon az oldalam adatait és kitettelek az oldalamra. Nézd meg, hogy jó lesz-e így!? Az üzenetet szerkesztette raziel70 - Szerda, 2010.01.06, 08:48
|
Elküldtem Tibor privatban a linket és a szöveget, te mit szeretnél, hogyan jelenj meg az oldalamon?
Gondoltam csinálok egy új menüpontot, Társoldalak. és oda gyűjtöm a linkeket Raziel-Te nem akarsz az én társoldalam lenni??? Én szeretnék Na megyek még egy kicsit dolgozni, szorítsatok, tegnap majdnem eltörték a kölykök az ujjamat. Az üzenetet szerkesztette juillet - Szerda, 2010.01.06, 11:34
|
Megkaptam juillet. Kiraktam mindkettötöket :
http://www.jatekok.ucoz.com/forum/67 Úgy írod, ahogyan neked jó! raziel70 így tökéletes lesz. Azok a számok mit jelentenek a szöveg mellett? |
Ok. Tudom nem ide tartozik, de annyira segítökész itt mindenki, hogy muszáj megkérdeznem...
Az volna a problémám, hogy egy progi futtatása során, pár járékomat csak kicsi képernyöben élvezhetem. Ha a játékban a teljes képernyöre rakom, akkor is csak középpen van a kép, körülötte pedig egész fekete. Hol lehetne ezt beállítani? Windows 7-esem van. |
| |||