uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Társoldal |
Társoldal |
Ennek akár több oka is lehet és a Win7 még eléggé gyerekcipőben jár, a kompatibilitás még nem kiforrott.
A géped konfigja is sokat számít (proci, ram mérete, sebessége, videókari, cpu-videókari összeférhetőség, monitor) Legelőször is nézz utána, hogy a legújabb videó driver van a gépeden. Ez sok esetben a gond. Illetve az összes driver frissítése javasolt. A videókártya dedikált memória mérete is fontos. Ha kevés a memória, a rendszer memóriát használja. (Egy példa: a laptopomban nvidia 9600M GS van, 512 MB dedikált memória, amit ha kell akár 1800 MB-ig kibővít. A rendszer memória 4 GB.) Játék közben javasolt minden olyan szolgáltatás, alkalmazás leállítása, ami "lehúzhatja" a géped sebességét. Erre vannak nagyon jó programok, amik kimondottan játékra optimalizálják a rendszert. A monitor, vagy lcd kijelző megfelel az adott játék minimum feltételeinek(lcd válaszidő, crt frissítés))? Ne csak a játékban állítsd át a felbontást, hanem a windowson belül is. Ha lcd kijelződ van, a csatlakozó is sokat számít. Bár már elég jó analóg/digital átalakítókkal vannak szerelve a videókártyák, de a legjobb még mindig a DVI (Digital Video Interface) csatlakozó. Sok sok lehetőség lehetséges. Az biztos, hogy valami nem bírja azt a játékot. Vagy a szoftver hibás. Nézz utána esetleges javító patch-nek. De ha jól emlékszem, a honlapodon is láttam egy játék optimalizálással foglalkozó topikot. Az üzenetet szerkesztette raziel70 - Szerda, 2010.01.06, 14:37
|
Akkor hasonlítsd össze a két játék minimum rendszerigényét. Illetve jobb az ajánlottat (recommended), mert a játék arra van kalibrálva.
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy amelyik nem megy, annak elég "erős" konfig kell. Win7 esetén általában több ram-ra van szükség még akkor is, ha az nincs is megadva rendszerkövetelmények alatt. |
Sziasztok! Most értem ide erre a fórum részre! Aki szeretne bannert vagy társoldalt rakni az oldalamra írjon cserebere Még friss vagyok itt de eddig szerintem ez a legjobb web szolgáltató http://zeroline.ucoz.com/
Az üzenetet szerkesztette zeroman - Hétfő, 2010.02.22, 08:07
|
Sziasztok Szeretnék társoldal lenni.
Még kezdő vagyok 2 hete csinálom az oldalt elég jól megy de kevés a látogató. Az Oldalam Számítástechnikai dolgokkal foglalkozik. inkább a segítségre fordítok pl milyen programot hogyan használjunk vagy ha probléma lenne vele segítséget tudjak adni azoknak a felhasználóknak akiknek nem menne vmi. De még megtalálható az oldalon letölthető -játékok -programok hírek program leírások játékletöltések érdekességek cikkek és mellette Filmhírek zenehírek. Szépen kivan alakítva a Fórum Cim: http://tunerhelp.ucoz.com/ Előre is köszönöm a válaszokat |
raziel70, szasz!
Látom már a 4. honlapodat csinálod XD gondolom mind ingyenes. Ugye? Mert még szerintem én is szeretnék csinálni párat, csak nem tudom hogy mennyit lehet ingyenesen csinálni? Esetleg tudnál vagy valaki tudna benne segíteni? Meg majd én is benne lennék a cserében bárkivel, csak legyen sűrűn elérhető, ha esetleg nem tudnák valamit megcsinálni de szerencsére, csak olyanok nem mennek amit tudom hogyan kell, csak mégsem jön össze. |
Szia Raidon,
Akármennyi oldalt létre lehet hozni ingyenesen. Csak egy valamire kell figyelned: ha 40 napig nem éri különböző IP címekről látogató, és a tulajdonos magára hagyta (vagy nem lépett be a Saját menübe, esetleg ha belépett, nem végzett semmilyen módosítást), vagyis nem foglalkozik vele akkor a honlap automatikusan törlésre kerül, erről érkezik egy figyelmeztető e-mail a regisztrált e-mail címre (ügyelni kell arra, hogy ne kerüljön spam mappába http://forum.ucoz.hu/forum/25-36-119-16-1258824107-1 ), ahol arról kapsz tájékoztatást, hogy 15 nap áll rendelkezésedre a honlap visszaállítására. |
Szia Locky,
ez jó hír. Mármint hogy bármennyit létre lehet hozni ingyen. Hozzáadva (05.09.2010, 20:16) Akik írnak, azoknak előre is köszönöm, hogy társulnak velem. Hozzáadva (18.09.2011, 10:04) Az üzenetet szerkesztette Raidon - Vasárnap, 2010.09.05, 20:16
|
Persze lehet! Gamecorner és Letöltések. Egyenlőre ezek, amik olyan "aktívabbak" és ahol esetleg bannercsere is van.
|
Hát szerintem elég nyilvánvaló! Egyrészt rögtön a főlapon megjelenik pár (saját) banner, másrészt meg van egy Banner menüpont is.
Ha meg az oldal bannerét keresed, hát az is megtalálható mindkét helyen. Szerintem eléggé felismerhető, mivel az oldal fejlécének a kicsinyített változata. |
| |||