uCoz közösség Csevegő-zóna uCoz vitatémák Bejelentkező oldal. (segítségkérés) |
Bejelentkező oldal. |
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
Röviden annyi, hogy létrehoztam egy modult jobb oldali container-ben, ami információkat ad (IP cím stb). De a lényeg: azt szeretném, hogy bizonyos tartalmakat csak bizonyos felhasználók láthassanak. Eddig itt járok: Code <?if($USER_LOGGED_IN$)?><FONT color=#ff0000><b>Admin menü:</b></font> <input type="button" onClick="myPopup()" value="Admin Menü"> <?else?> <INPUT onmouseover="alert('Segítségért, és további információért jelentkezz be!')" onload="init(this);rattleimage()" type=button value="Infó"> <?endif?> Ez annyit tesz, hogy ha be vagy jelentkezve, akkor az egy rejtett admin menübe vezet, ha meg nem, akkor csak egy üzenetet kap a vendég. |
concentrate, igen rossz helyre írtál, majd áthelyezem...
Code <?if($USERNAME$=="valami")?>szöveg1<?endif?> A "valami" helyébe írj egy felhasználónevet, és akkor az az infó csak egyetlen embernek jelenik meg. Ha csoportra gondolsz, akkor: Code <?if($GROUP_ID$=="X")?>szöveg1<?endif?> X helyébe a csoport ID-jét. (Saját menü-Felhasználók-felhasználói csoportok oldalon leleshető) |
Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Szóval az a problémám hogy nem tudom az oldalam szerkeszteni!Belépek az ucoz.hu-n beírom a Webtop jelszót rámegyek az oldalamnak a linkjére és be szeretnék lépni mint admin de amikor belépnék akkor azt írja ki hogy Helytelen logginnév vagy jelszó!Vagy valami ilyesmit!Rámegyek a jelszó emlékeztetőre megkapom az e-mailt próbálkozok belépni ugyanazzal a jelszóval amint elküldtem nekem e-mailbe és egy idő után kiírja azt hogy "az IP cím ideiglenesen le lett tiltva"Átadtam az egyik barátomnak az oldalt ő se tudott belépni és ugyanígy járt....A saját menübe be tudok lépni de esetleg én kattintok rossz helyre?Hiába megyek rá még ott is a linkre(régen úgy volt hogy egyből kiadja és tudom szerkeszteni az oldalt)most ez se jött be!Légy szí segíts!Köszi!
|
Oksa!De kb. meddig???Mert már karaktert is kértek és nem tudom megadni...Mert egy WWE Neveldém van!
Hozzáadva (16.06.2011, 09:07) |
Mezotur, valószínűleg a hibás próbálkozások miatt le volt tiltva az IP címed, amikor be szerettél volna lépni. Amikor pedig feloldódott az IP címed, akkor újra hibás jelszót adtál meg. A javaslatom, hogy várj egy napot az IP cím letiltása után, ha kivártad ezt az időt, akkor használd a jelszó-emlékeztetőt. Ha letiltott IP címmel próbálsz belépni, az még helyes jelszóval sem megy, ellenben a letiltásod attól a pillanattól elölről kezdődik, ahogy újból próbálkoztál. Letiltott IP cím esetében minden újabb próbálkozás a letiltás idejét meghosszabbítja.
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Mezotur, igen egy napig semmit ne tegyél, mivel minden próbálkozás újra meg újra hosszabbítja a letiltást.
Egy nap elteltével, kezdd a jelszóemlékeztetővel, és ügyelj arra, hogy valóban a helyes jelszót add meg. Helytelen jelszóval próbálkozni csak 2-szer lehet, mert 3-szorra letiltja a rendszer az IP címet, és a nap folyamán, amennyiben épp le van tiltva az IP cím, minden újabb próbálkozással, még helyes jelszó megadása esetében is, a letiltás idejének számítása elölről kezdődik. Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Jó köszönöm a gyors választ!Majd meglátjuk hogy holnap jó lesz-e!Remélem!Egyébként olyan jó oldalak lehet csinálni ucozzal!
![]() Hozzáadva (18.06.2011, 10:42) |
Mezotur, kivártad a 24 órát, vagy csak azt mondod, hogy egy nap volt, de nem volt 24 óra? Az egy napot általában úgy értik az emberek, 24 óra!
![]() Vagy nem "babráltál" esetleg valamit admin felületen? Ott gondolom, ahol be lehet állítani a biztonsági dolgokat. Ha átállítottad a biztonsági paramétereket, vagy IP címhez kötötted a belépést, akkor nem fogsz tudni soha belépni! ![]() Amúgy meg azt javaslom, hogy add meg valakinek a belépési adataidat. Olyannak, aki ért a rendszerhez és megtudja nézni, hogy esetleg valamit elállítottál.... |
Ip-hez kötni sose szabad!
Még ha nem is dinamikus az ip-d, vagyis (upc, digi) kilőve, akkor is lehet egy olyan baki, hogy a szolgáltató fix ip címet ad neked, de biztonsági okokból mondjuk megváltoztatja egy pár hónap múlva, akkor megint nemtudsz belépni! |
Quote (raziel70) Mezotur, megtudhatnánk esetleg a megoldást? Ez sokat segíthet másoknak is. cool raziel70:Őőő!Csak úgy be tudtam lépni ![]() De tényleg meglepett!Valószínű azért mert amit már említettek előttem hogy nem vártam ki a 24 órát...De a biztonság kedvéért át tettem arra hogy az oldalamra ne tudjanak belépni:"Karbantartás alatt van az oldal" és vártam...Utána beléptem de úgy hogy megváltoztattam az -email címem...Ennyi volt ![]() KÖSZI A VÁLASZOKAT! |
| |||