A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói CÍMKEFELFŐ (Címkefelhő, kulcsszavak) |
CÍMKEFELFŐ | |
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok: A fájlkatalógusban a tag-ek megadásával vannak problémáim. Beírom az adott kulcsszavakat, de amikor elmentem, kivesz belőle részeket. Pl. a mai feltöltésnél ezt adtam meg kulcsszóként: amerika kapitány az első bosszúálló online, amerika kapitány az első bosszúálló online film, amerika kapitány online, amerika kapitány online film És mentés után ezt jeleníti meg: amerika kapitány online, amerika kapitány online film, amerika kapitány az első bosszúálló, amerika kapitány az első bosszúálló Az utolsó kettőnél lemarad az online és az online film szó. A maximálisan beírható betűk számát pedig szerintem nem haladja meg. Ez a példa innen van: http://megaweb.ucoz.com/load....-0-3465 Valamit nem veszek figyelembe, vagy esetleg rosszul adtam meg? Az üzenetet szerkesztette 1world - Szombat, 2011.08.06, 09:32
| |
1world, Szerintem túl hosszúak ezek a tagek. Elég egy szó, meg hát a tagnek ez is a lényege, hogy egy-egy szó adsz meg, amire ha rákeresnek, akkor megtalálják azt a cikket. Úgyhogy szerintem elég csak "ennyit" megadni:
Kizárólag vesszővel! | |
Hát igen, én is valami ilyesmire gondoltam, csak az a baj hogy így a Google meg nem fogja kellően figyelembe venni a filmet. Mert pl. a Verdák 2.-nél is a tag-ek miatt kerültem a találatok elejére:
Amúgy köszi a gyors választ Csatolmányok:
3430875.jpg
(146.3 Kb)
Az üzenetet szerkesztette 1world - Szombat, 2011.08.06, 09:59
| |
Hát jó. Igaz ha rajtam múlna, akkor egy egész regényt írnék oda
| |
Kedves Tudorok!
Ismét a segítségeteket szeretném kérni. Szeretném a címkefelhőt beilleszteni az oldalamra, de a Szerkesztő segítségével nem tudom, mivel az teljesen megváltoztatja (felülírja) az oldal jelenlegi képét. Szerencsére a mentett sablonnal vissza tudtam állítani az eredeti állapotot. Ha megadnátok azt, hogy a Külalak szerkesztése > Sablonok módosítása menüpontban mit kell beillesztenem, azt nagyon szépen megköszönném. Hozzáadva (30.08.2014, 07:31) --------------------------------------------- Az informert előállítottam, a kódja megvan. ($MYINF_4$) Az üzenetet szerkesztette Levin - Szombat, 2014.08.30, 09:17
| |
Levin, szia. Ha csak egy blokkba szeretnéd beilleszteni, nézd át ezt a video-tutorialt.
u.i: Akkor még nem volt mikrofonom, kísérleteztem, ezért ilyen zajos és halk | |
Ezt illesztzettem be:
<!-- <block163> --> <?if($MYINF_4$)?> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="boxTable"><tr><td class="boxTitle"><b><!-- <bt> --><!--<s3163>-->Tagcloud<!--</s>--><!-- </bt> --></b></td></tr><tr><td class="boxContent"><div class="boxText"><!-- <bc> -->$MYINF_4$<!-- </bc> --></div></td></tr></table> <?endif?> <!-- </block163> --> és így néz ki: Nem pont erre gondoltam Az üzenetet szerkesztette Levin - Szombat, 2014.08.30, 13:28
| |
Levin, van egy animált (3D) címkefelhő widget valahol, azt javaslom, használd azt az informer helyett Ehhez a sablon szerkesztésének oldalán válaszd a gombot, és keresd meg a 3D címke felhő widgetet. Az informer kódjának helyébe pedig illeszd be azt
Még valami: A kód elejére nem kell az <?if($MYINF_4$)?> és a végére az <?endif?> | |
Az a baj, hogy nálam a Szerkesztő > Blokk hozzáadása a következőképpen néz ki:
Középen láthatod az új blokkot ( a lobogó), választási lehetőség nincs. Ha ráhúzom a blokkot valamelyik konténerre, az ott található valamennyi blokkot felülírja a zászlóval. Hozzáadva (30.08.2014, 14:35) Az üzenetet szerkesztette Levin - Szombat, 2014.08.30, 15:30
| |
Levin, ezért nem szeretem én a Szerkesztőt használni, valamit mindig elront. A nálad látható hiba sablonhiba, tehát valahol a konténerek sablonjában van a probléma
| |
Levin, igen, valamiért például odateszi a музыка (zene) és зарубежная (zarubeznaya) szavakat (utóbbi nem tudom mit jelent ). A 3D (animált) címke felhő esetében is beteszi ezeket a szavakat?
| |
Levin, kérlek, illeszd be a címke felhőt egy új oldalba, majd add meg az oldal linkjét itt
|
| |||