uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog Új jelenség, új probléma (http://56m7.ru) |
Új jelenség, új probléma |
Idézet (bigblog) Nekem akkor következett be, amikor VIRTUÁLIS szerkesztőben szerkesztettem a stílusát a fórumnak... valószínű, hogy te is hasonlót csináltál... Végülis csak igazam volt |
Mi történhetett?
Nem kaptam az Ucoztól semmilyen értesítést, és ma hajnalban ez a felirat fogadott: Script error 500 Service is temporary unavailable. Try again in few minutes. Mi a teendőm? (Leginkább az aggaszt, hogy a többi ucoz-os honlap elérhető, remélem nem velem van bajuk, ráadásul fizetős is vagyok.) Hozzáadva (30.10.2013, 07:11) Hozzáadva (06.11.2013, 04:13) Az üzenetet szerkesztette Levin - Szerda, 2013.10.30, 05:39
|
Levin, ezt "szerverleállásnak" nevezik...
http://forum.ucoz.com/forum/42-13752-1 Itt több infót találsz (angolul)... Ha meg tudnád mondani, hányas szerveren van a weboldalad, több infót tudnék adni Hozzáadva (06.11.2013, 13:52) |
Kedves Tudorok, nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre.
Néhány hónapja új jelenséggel kellett szembesülnöm: róka jár a tyúkketrecembe Valaki időnként törli bizonyos blogbejegyzések tartalmat hordozó hozzászólásait. Van egy hat lemezből álló sorozat, ezek hozzászólásait tegnap törölték ötödszörre (link) Először megpróbáltam a Vezérlőpult beállításaival kizárni a törlés lehetőségét, végül a két, bármiféle törlésre jogosult feltöltőtárs részére külön Főmoderátor felhasználói csoportot hoztam létre. Ez sem segített. Igyekeztünk brutális, feltörhetetlen jelszavakat generálni, a Főmoderátorok 20 karakteres jelszavakat használnak, az enyém ugyan csak 13 karakteres, de a jelszóellenőrzők megfelelő erősségűnek minősítették. Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tehetnék. Ha valamelyikőtök venné magának a fáradságot (jelszavam megadása után), és átnézné a Vezérlőpultom beállításait, hátha mégis maradt valahol egy rés, azt nagyon szépen megköszönném. Az üzenetet szerkesztette Levin - Kedd, 2014.07.22, 07:29
|
Levin, először is köszönjük, hogy a uCoz közösséghez fordultál segítségért a biztonsági problémáid megoldásához. Csak azt tudom ajánlani, hogy olvasd el ezt a témát, és ezt is.
Amennyiben további segítségre lenne szükséged, írj bátran nekünk! bigblog. |
Levin, senki sem törli. Magától törlődnek.
|
Levin, végigolvastad ezt a cikket? Ott írja, hogy ennek a spam-szűrő rendszernek a működését nem lehet szabályozni.
|
Elég felelőtlenség volt ezt így élesbe beimplementálni a rendszerbe, de azt ajánlom, hogy jelezd ezt a fentieknek, hogy finomhangolják a szűrőket, mert valószínűleg magyar hozzáoszlásokról van szó, a magyar lokalizáció meg nem az egyik legnagyobb piac, így az angol, orosz és egyéb nyelven futó weboldalak lesznek a legjobban optimalizálva erre a spamszűrő, nekünk lesznek egy ideig kellemetlenségek.
De az uCoz indulása óta te is meg én is éltünk már át ilyen "vészes" újításokat Szerintem még mindig elfogadhatóbb mint annak idején a fél oldalt eltakaró úszó reklám |
Levin, privát üzeneten keresztül kérlek küldd el azoknak a hozzászólásoknak a témáját, főbb szavait, amelyek törlésre kerültek
|
Levin, nincs miért megköszönnöd, én örülök is ennek. Az üzenetek elküldésre kerülnek a fejlesztőkhöz. Ismét szeretném megköszönni az elküldött privát üzeneteket. Mindegyikre érkezett válasz
Sok sikert tovább a honlapodnak bigblog, uCoz Magyarország |
| |||